Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предварително одобрение от модератор на постовете на определени потребители

Препоръчан отговор

Става на въпрос за @Белгиеца за в момента за друг потребител не се сещам.Осира всяка тема с постове за себе си и личния му живот в Белгия и автобиографията му на софийски гларус.Обижда на ред.Няма потребител от форума с , който да не е на ,,нож,, Демокрация демокрация, то и в Белгия има демокрация, но ако се изака пред Европарламента в Брюксел, първо ще го одрусат с финансова глоба, после ще откара и някой друг ден в кауша за нарушаване на обществения ред и порицаване на европейските ценности.Направена му е тема в, която да обеснява на длъж и на шир, за неговото житие и битие 

Той обаче продължава да го прави из теми със съвсем друг акцент.При наличието на ,,Любяща съпруга и прекрсен син,, да търси внимание по форумите, еми да си намери съпруг, там може да намери повече разбиране и подкрепа.Ценностите и законите в Белгия го позволява така, че не виждам никакви пречки да опита.Та има ли начин, това негово акане по темите на хората да бъде озаптено с предварителен преглед на постовете му от модератор?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ined написа:

Ако толкова ти пречи какво бил написал просто го блокирай

Я не сакам на мен да ми е добре

Как беше

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Чингис Хан написа:

Става на въпрос за @Белгиеца 

Не е добра идея, френд. Нека обясня.

Всички имаме наблюдения върху различни форуми, от години. Видели сме началото и края на десетки нафукани местенца за форумна разлафка и разтуха.

Кое убива форумите? Скуката. Разбира се, изключвам отпадането на форуми, поради липсата на предмета на създаването им. Например, инициатива Да спасим нещо си, и веднага след събитието, форумът отива в небитието.

Затова казах - Скуката. В светото Православие тя е наричана Чумата за душата. (А по-велико знание от светото Православие на тази земя няма и не може да има, знам какво изричам, не се срамувам от превъзходната степен, Православието наистина няма равно, защото съдържа всичката небесна мъдрост, друга е темата, че иска яко усилие да бъде усвоено, като всяко истинно знание.)

Слънцето грее за добри и лоши, учени и прости, бедни и богати, горделиви и смирени, мъже и жени, хомо и хетеро, тлъсти и слаби, ведри и сърдити. Този форум оцеля, именно, защото даде мегдан на всички теми на света. Има така откровено идиотски и малоумни теми, но има и забележителни, достойни за форум на атомни физици. Това отваря път за всякакви видове хора. Хората НЕ сме еднакви, освен антропологически.

В това е красотата на форума, че уподобява реалното битие.

Конкретно. Белгиецът е толко тъпо парче, че това е очевидно и няма нужда за се обяснява, че водата е мокра. Но при него извратеността във възгледите е на такава висота, че е клиничен случай. Сляп ли си?

Става дума за патология. Да, наверно не е освидетелстван, но то е, понеже, част от извратеността му е - доброто усвояване на социално приемливите поведения. Външно, като етикет, той се вписва във всяка среда. Но си е лайно в целофан. Аз като го видя, неминуемо ме обзема мерак да му отпукам палка за насекоми. Да, като досаден комар или муха го усещам. И подминавам. И ти прави така.

Не се цапай, това е много извратено съзнание, сърцето му е ледена пустиня, като кастрат е. Колкото и да му говориш, ялово ще е усилието ти. Все едно да показваш туба РАЙД на муха. Не само, че няма да се трогне, а ще кацне и ще се изсере върху бутилката.

Слънцето грее и за такива като него. Защо, аз нямам отговор. Разправят, че примерите биват и отрицателни, да гледаме в какво не бива да се превръщаме. Умът не може да допусне - до какви висоти може да стигне цинизмът у хората. Но живият пример на белгиеца ни отваря очите. Като дедо Торбалан. Никой не вярва в него, докато не го срещне. А винаги ги срещаме, защото, тези са плод и на нашето поведение. Крушката си има опашка. Дали са бити като деца, дали е изнасилван в килер, дали не е бил свидетел на нещо ужасно, което подсъзнателно го угнетява, не знаем, и е добре да не ни интересува, ако не сме специалисти. За нас остава да го търпим, без да го трием.

Какво печелим? Нищо. Какво губим? Нищо.

Форумът е виртуален. Разбира се, че ако го срещнеш в реалния живот и го разпознаеш, (такива лесно мимикрират, даже могат да са противоположност на ролите си от интернет), никой не те спира да го размажеш с пестник. Най-много да се разплиска гойното под целофана, но има душ.

Ако едно виртуално присъствие не можем да понесем, как да вярваме, че сме великодушни в реалното битие, където изобилства от всякакви?

Някога са ги горили, гонили, преследвали. И така, изкуствено са се създавали герои в очите на слепите маси. Днес се оставят на собственото им поведение и те сами намират погибел. Мина времето на Жана Д-Арк и прочие прогресистка сган, ратуваща протести за щяло е нещяло.

Дай да не произвеждаме герои, че земята се тресе от тях и безумните им подвизи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично всичко казано от Белгиеца ми е интересно! Празни слова не виждам. Който не иска да чете - да подминава!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Той белгийската фуклива мида е клоуна на Калдата, мене лично си ме събаря от смях с негпвите фукни особенно в Линукс раздела, по интересно е че такова ограничение трябва да сложат на АБПФК Кити-Анне защото тя ни нарежда всички без причина

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...