Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на геймърски лаптоп.

Виж решението Разрешен от - Factory.,

Препоръчан отговор

Направих ли грешка, че избрах този модел

https://www.otto.de/p/lenovo-legion-5-15ach6a-notebook-39-62-cm-15-6-zoll-amd-ryzen-5-5600h-radeon-rx-6600m-512-gb-ssd-kostenloses-upgrade-auf-windows-11-sobald-verfuegbar-1440171279/#variationId=1440171280

Другия варянт беше този:

https://www.otto.de/p/lenovo-legion-5-15ach6-notebook-39-62-cm-15-6-zoll-amd-ryzen-5-5600h-geforce-rtx-3050-ti-512-gb-ssd-kostenloses-upgrade-auf-windows-11-sobald-verfuegbar-1440171297/#variationId=1440171298

Мисля, че RX-a се справя по-добре а и монитора поддържа 165hz , а другия 120. 
Вие как мислите? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

с радеона видеото е 8гб а енвидията 4гб - това е достатъчно !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря!
Последно мнение за лаптопа като гейминг как е? 

//Благодаря на всички за съдействието на избор, а скоро и лично мнение като + и - и как се справя общо взето. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

щом си решил да е лаптоп за 3бона - вземи си и охлаждаща подложка

https://ardes.bg/aksesoari-za-laptopi/ohladiteli-za-laptopi

това е просто като пример - у немско ще намериш нещо хубаво ...

аз лично винаги ще предпочитам интел проц за гейм

този от подписа ми се справя по добре от 6ядрения амд на синът ми

при мен една и съща игра просто върви много по добре ...

а щом не бързаш - търси нещо с интел

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

E… много от хората тук предложиха AMD, и затова се насочих към него. 
Доста време дебнах цените и офертите така че този ще е. 
мисля,че от към процесор и видео не е толкова зле , а скоро време и ще споделя мнение за него. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, mr. 5r0ff написа:

щом си решил да е лаптоп за 3бона - вземи си и охлаждаща подложка

https://ardes.bg/aksesoari-za-laptopi/ohladiteli-za-laptopi

това е просто като пример - у немско ще намериш нещо хубаво ...

аз лично винаги ще предпочитам интел проц за гейм

този от подписа ми се справя по добре от 6ядрения амд на синът ми

при мен една и съща игра просто върви много по добре ...

а щом не бързаш - търси нещо с интел

Хайде давай и точни модели на процесори, щом сравняваш кой се справя по-добре от кой? В момента Intel, особено за лаптопи са доста по-зле - много горещи, с висока консумация и не толкова производителни като амд. Ако сравняваш процесори от преди 5-6 и повече години е нормално intel да са по-производителни, amd дръпнаха напред последните 2-3 години. Относно подложките - в повечето случаи не вършат почти никаква работа. Ако лаптопа се ползва на равна повърхност и не му пречи нищо на въздушния поток, няма да има проблеми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...
  • Решение

Споделям мнение защото много сме писали по темата, много ми помогнахте, а все още има хора които търсят точно това което аз.

Последния ми избор бе ето този продукт

Играя доста на него поне 5-6/7 часа и нямам забележки към него, от към FPS вади много добро, като следните игри са:
- CS:GO 200(Постоянни), 300-381-373 , а като минимум-а ми е 150-170. 
- Valorant 130/140+ 
- GTA V зависи от резолюцията, но нямам забележки освен когато играя без зарядното във лаптопа, тогава видеото е по-слаби и се усеща.
- L4D2 MP FPS: 140/150+ 

- The Hunter: call of The Wind е една наистина много добра и красива игра, но и тежка. При нея отново нямах никакви забележки освен, че лаптопа удари 90+ градуса, но охлаждането се справя, така че е окей.
- 165 hz дисплей се усеща много гладко, и е много добро при FPS игрите, като CS:GO. 
- Батерията на лаптопа пада за 1-2 часа,когато ползвам 165hz дисплей. 
- Лаптопа има App Lenovo Vantage, като имаш всякакви глезтоийки а именно Rapid Charge, Conservation Mode, и всякакви други, така че няма проблем да си го ползвате 24/7 във зарядно, няма да навредите на батерията.
- Лаптопа се включва за 2-3 секунди, което много ми харесва d(^_^')b... (512 SSD)

Разбира се имам и гаранция , нямам големи очаквания от него вървят игрите доста добре и нямам оплаквания, за по-подробни и при интерес въпроси пишете ми на лично ще се радвам да ви помогна така както вие ми помогнахте. 
Няма защо да ви притеснява и батерията, защото лаптопа има две видео карти и вие лично може да изберете на колко hz да използвате монитора а именно 165 или 60. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...