Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на геймърски лаптоп.

Виж решението Разрешен от - Factory.,

Препоръчан отговор

Здравейте, моля за съвет за покупка на лаптоп,който ще се използва за гейминг, аз си мернах няколко ако може и съветче за тях! :)

Този, но мисля че монитора му е 60Hz, а това не е ли малко тъпо? Мисля,че няма да почуствам видеото.
Сравнявам също и този продукт, но пък от процесор не е ли по-слаб?
И накрая от всички тези мисля,че този е най-подходящ...
Имам още 3 запазени за които искам пак мнение,съвет защото ми се иска да играя и на по-тежки игри като Cyberpunk,Pubg и други стийм. 
1, 2, 3.  Благодаря предварително! Моля съветвайте,предлагайте и коментирайте и Вие, но се съобразявайте с мен,че живея във Германия и не мога да пазарувам от Български сайтове, максимална цена която мога да дам е 1500 евро. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PsyManDelic написа:

Геймърски лаптоп няма.

За тези пари в пъти по-добре ще е настолен.

Защо да няма... 2021г не е ли възможно, но все пак ако доста хора се съгласят с Вас, предложете настолен компютър във бюджет 1500 евро, но лаптопа си има + можеш да си го местиш... :D 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Георги Л. написа:

Защо да няма... 2021г не е ли възможно, но все пак ако доста хора се съгласят с Вас, предложете настолен компютър във бюджет 1500 евро, но лаптопа си има + можеш да си го местиш... :D 

Лаптопа е за работа. За тази цел е създаден. 

Това, че пише "гейминг" си е маркетингов трик за да дават луди пари. Като с 10-те камери на един смартфон, за да "снима" по-добре от колкото с една, досещаш ли се на къде бия?

Говори ми на ТИ, няма нужда на Вие.

От хардуер не разбирам, другите колеги могат да ти предложат доста по-читава конфигурация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лаптопи с интел процесори избягвай, много по-горещи са. А и скоро трябва да излязат и модели с по-новите видеокарти, които ще са и с по-добра производителност с игрите, ако не ти е спешно, изчакай някой и друг месец.

преди 44 минути, PsyManDelic написа:

Лаптопа е за работа. За тази цел е създаден. 

Това, че пише "гейминг" си е маркетингов трик за да дават луди пари. Като с 10-те камери на един смартфон, за да "снима" по-добре от колкото с една, досещаш ли се на къде бия?

Това изобщо не е  вярно. На лаптоп спокойно може да се играят всякакви игри, стига да е с подходящия хардуер. Нормално е лаптоп с параметри, близки до тези на десктоп машина, да е много по-скъп. Все пак си говорим за всичко в едно, екран, батерия, клавтиатура и така нататък, и са събрани много повече компоненти на много малка площ. За смартфоните с много камери също си има причина, прочети с каква цел се прави, вместо да спамиш глупости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Както и да е, принципно за гейминг по става настолен,но на мен ми трябва лаптоп, като ида някъде хоп взимам си го,а цената която мога да отделя мисля,че ще ми даде нужното. 
Нека се върнем на темата, искам мнение и съвет кой да избера в края на крайщата ако няма ще взема нитрото от 1.499$, но пък ако HP OMEN-a ми свърши тази работа,защо да не е той, той минуса му мисля,че е 60Hz монитор,но знам ли... Вие кажете. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Raze написа:

Лаптопи с интел процесори избягвай, много по-горещи са. А и скоро трябва да излязат и модели с по-новите видеокарти, които ще са и с по-добра производителност с игрите, ако не ти е спешно, изчакай някой и друг месец.

Това изобщо не е  вярно. На лаптоп спокойно може да се играят всякакви игри, стига да е с подходящия хардуер. Нормално е лаптоп с параметри, близки до тези на десктоп машина, да е много по-скъп. Все пак си говорим за всичко в едно, екран, батерия, клавтиатура и така нататък, и са събрани много повече компоненти на много малка площ. За смартфоните с много камери също си има причина, прочети с каква цел се прави, вместо да спамиш глупости.

Не съм казал, че не може. Ти като искаш качествени снимки със смартфон ли правиш или предпочиташ професионален фотоапарат? Защото всеки фотограф ползва фотоапарат вместо смартфон, нали? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А как си представяш всеки постоянно да си мъкне със себе си един огромен фотоапарат? Затова е смартфона - като решиш и видиш нещо интересно - снимаш. Като си любител или професионален фотограф, тогава ползваш фотоапарат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Raze написа:

А как си представяш всеки постоянно да си мъкне със себе си един огромен фотоапарат? Затова е смартфона - като решиш и видиш нещо интересно - снимаш. Като си любител или професионален фотограф, тогава ползваш фотоапарат.

Ами носят, и още как! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро преди 3-4 месеца, приятелката ми си даде телефона да ни направят снимка, човека вика че то това по-хубаво снима от фотоапарата ми. 2021 година... 
не ми помагаш, избрах лаптоп ако можеш помогни ми във избора, иначе ти Благодаря за мнението. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Roujin Z написа:

У немско няма ли нещо с актуални процесори? Интел би трябвало да имат с 11-то а АМД са с 5-ца.

И да има аз не разбирам, единственото което правя и мисля,че е добре гледам във сайтовете на "Can i run it", първите 3 лаптопа са във зеленичко,като този който е 1499 е със рейт 96% дефакто 900+ игри ще тръгнат на него, но аз пък го искам за PUGB, CS:GO, CS 1.6 Cyberpunk и нещо друго от сорта на тежки игри, а дали е добър толкова колко му е рейта не знам. И другите са добри,но търся нещо разбиващо в сорта на лаптоп, и бюджет 1.500Euro. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Raze написа:

Със удоволствие ще изчакам, но едва ли ще се вмъкнат тези нови процесори,видеокарти със тези пари които имам. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам Асус-а и като скорост нямам забележки. Вървят игрите супер. Даже и Cyberpunk с рейтрейсинг и ДЛСС подкарва.

Недостатъка е че е шумен и то доста.

Едва ли другите са много по тихи но този наистина е шумен.

Както казват братята немци - от нищо идва нищо.

Иначе търси по-скоро в notebooksbilliger.de.

Въпреки че името звучи като реклама,наистина имат най-добрите цени и условия на финансиране.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 часа, Tommygun написа:

Аз имам Асус-а и като скорост нямам забележки. Вървят игрите супер. Даже и Cyberpunk с рейтрейсинг и ДЛСС подкарва.

Недостатъка е че е шумен и то доста.

Едва ли другите са много по тихи но този наистина е шумен.

Както казват братята немци - от нищо идва нищо.

Иначе търси по-скоро в notebooksbilliger.de.

Въпреки че името звучи като реклама,наистина имат най-добрите цени и условия на финансиране.

Има доста богат избор, и доста добри цени, все още разглеждам не разбирам доста но ми грабна окото MSI-то (GL75) , който е със i7-10750H, RTX 2070, 16 GB RAM, обаче все още търся. 
P.S. - "DOS" - означава,че лаптопа няма операционна система?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Tочно така. Не че не можеш да си купиш Уиндоус за 2-3 евро. Ако си в Германия ,от което изхождам, трябва да внимаваш обаче ,защото боклуците от Abmahn-канторите са почнали да пращат писма и заради евтини линцензи за Уиндоус. Още не е масово ,но народа почва да пропищява.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Георги Л. написа:

ми грабна окото MSI-то (GL75) ,

Като го гледаш на книга е много примамлив, но отзивите за тази марка не са добри-много се развалят.

11.PNG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Tommygun написа:

Tочно така. Не че не можеш да си купиш Уиндоус за 2-3 евро. Ако си в Германия ,от което изхождам, трябва да внимаваш обаче ,защото боклуците от Abmahn-канторите са почнали да пращат писма и заради евтини линцензи за Уиндоус. Още не е масово ,но народа почва да пропищява.

Лаптопа също така мога да го буутна и със свален уиндоус от замунда? :D

Мерси за съвета относно MSI-то, геймърски лаптоп със 60херцов монитор е безмислено нали? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм наясно със немските сайтове за техника, но ето какво предлагам:

Ако си на зор, търсиш Lenovo Legion 5 с Ryzen 7 4800H/RTX 2060.

Ако не си на зор, изчакай за новите лаптопи с Ryzen 5000, за Intel не намирам актуална информация, кога ще си пуснат лаптопи с техните Intel-ски процесори  на пазара.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, dante_99 написа:

Не съм наясно със немските сайтове за техника, но ето какво предлагам:

Ако си на зор, търсиш Lenovo Legion 5 с Ryzen 7 4800H/RTX 2060.

Ако не си на зор, изчакай за новите лаптопи с Ryzen 5000, за Intel не намирам актуална информация, кога ще си пуснат лаптопи с техните Intel-ски процесори  на пазара.

Да кажем не съм на зор, ако изчакам за новите лаптопи горе долу ще влязат ли във бюджета ми? (1500 €)Не съм запознат затова питам, друго което е - от към FPS игрите не е ли по-добър интела? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търсих доста мнения, и накрая най-споучлив излиза леновото, в момента съм със такъв и смея да твърдя,че наистина е издържлив, нагрява но нищо му няма, та мисълта ми е - 

споделете и Вие мнение за вашите машинки (Лаптопи) или мнение от приятели, не искам да дам 1500 евро и накрая да ходя по сервизи, а искам максимално качество за тези пари, като гаранцията ще си я включа, наистина ми грабна окото MSI GL75, но мога да се задоволя и със ASUS ROG Strix, Acer Predator, Nitro, Asus TUF - също не е лош и в края на крайщата остава HP OMEN-а или Lenovo LEGION-а, моля помагайте и давайте съвети,мнения! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Георги Л. написа:

геймърски лаптоп

А, бе Георге, наистина ли си готов да дадеш 3000лв и нагоре , за да си поиграеш два-три дни и после да го оставиш? Самото име " геймърски лаптоп" не е сериозно-лаптопът е един безкраен списък на компромиси заради малкия обем, лошо охлаждане и пр. Купи си с половината пари един добър десктоп-компютър и хубав монитор и ще си много по-доволен. Прочети в този форум е написано на тази тема повече, ще ти стане ясно, макар на твоите години , като пощурееш за нещо, почваш да не виждаш и чуваш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Toчно в момента за 1500 евро ще купи 16-нишков процесор, карта от ранга на 2060 и 144 херца ips монитор ама другия път...

https://www.notebooksbilliger.de/xmg+core+15+amd+m20hps+693988/eqsqid/6d4712c7-fe96-422e-8c43-315674d1c8f6

Ето ти го лаптопа. Виж тук какво казват за него и го сравняват с Асус ТУФ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, NEVADA написа:

А, бе Георге, наистина ли си готов да дадеш 3000лв и нагоре , за да си поиграеш два-три дни и после да го оставиш? Самото име " геймърски лаптоп" не е сериозно-лаптопът е един безкраен списък на компромиси заради малкия обем, лошо охлаждане и пр. Купи си с половината пари един добър десктоп-компютър и хубав монитор и ще си много по-доволен. Прочети в този форум е написано на тази тема повече, ще ти стане ясно, макар на твоите години , като пощурееш за нещо, почваш да не виждаш и чуваш...

Ще пътувам често, трябва ми машинка която ще е стабилна и максимално добра за тази цена, а иначе знам че десктопа си е най-добър, но няма да ми свърши тази работа, разбираш ли... не мога да го вмъкна в една чантичка както лаптопа. 

преди 2 часа, Tommygun написа:

Toчно в момента за 1500 евро ще купи 16-нишков процесор, карта от ранга на 2060 и 144 херца ips монитор ама другия път...

https://www.notebooksbilliger.de/xmg+core+15+amd+m20hps+693988/eqsqid/6d4712c7-fe96-422e-8c43-315674d1c8f6

Ето ти го лаптопа. Виж тук какво казват за него и го сравняват с Асус ТУФ.

То се намират, но не знам дали са добри, намирам от интела 10750H и RTX 2070, иначе благодаря много!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...