Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема само за чалгаджии.

нушо

Препоръчан отговор

• Отговори 305
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

само за гурбетчиите .,..,.,,.,., прибирах баща ми миналата година от летището и преди да стигна я пуснаха по веселината и се разплаках на волана хем ми беше кеф ,че ше го вида хем ми беше мъчно ,че пак ше замине наздраве губетчии

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

значи до два дена ,ако ме не викнат на работа се пропием много яко 

един приятел .,,.,,.,е като бехме млади ми вика ей -на дупето и пише адвокат ,а като я погледнем отпреде видим решетките.,.,.., ама нали може да светне лампата 

Приятели пожелавам ви да ви гони една такава морска хала .,.,.,..,..,., па ако ще и лодката да обърне

тая ич не е разбрала, не съм муй за две жени ,а за три

е па смее ли некой да ти каже .,.,.,.. нали като ти кажем-пирончето у главата , като заспим ше ме зарешиш на една стръна 

и тетака

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

оопппаа е,.,,.,.,нйе Михайловград

дай Боже на секи по едно младо

е,..,бе ми се нещо от тоя калибър ..,,.,., ама ше ми платат ча другия петък

щом зяпаш в мойта чиния на геврек ше те свия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

и ми вика полицая на комшията ти му дрънкат прозорците ти нормален ли си.,.,.,.,.

викам абе ти на мойта порта къде прочете че праим дограма та ми докладваш

нема значение остави ми неква бележка и каза ,че след 10 пак ше мине ни сака да еде ни да пие закво ми е да идва 

20210420_200013[1].jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...