Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Galaxy A30s не може да се свърже с компютра през кабел

Featured Replies

Здравейте,

Прехвърлял съм си снимки от въпросният телефон, нп шреди доста време и от тогава не ми се е налагало да ползвам този начин на свръзка. КОгато включа кабела в телефона и компютъра ми изскача нотификация на телефона да използвам оригиналния кабел (той е оригиналния). Когато обърна конектора на телефона ми излизат опциите за какво да използвам връзката-зареждане, прехвърляне на файлове и т.н. Изчаквам около минута-две, но телефона не се разпознава от компютъра. До тук изпробвано:

- С няколко различни кабела, които на други телефони си работят нормално- ефект няма

-На други два различни компютъра съюо не се разпознава, но на единия, когато USB-то на телефона е  обърнато ( това което описах горе) компютъра започва да издава звука, който  издава при включване на устройство и изключване. И не спира докато не изключа кабела.

-Изтеглих си Kies снадеждата, че там ще има друг начин а свръзка, но уви и там е само с кабел и телефона не се разпознава от програмата.

-Рестарт на телефона- няма ефект

-телефона е в developer mode и активиран USB debuging mode

Моля за съвет може ли да се направи нещо за да му върна тази свръзка....

Поздрави,

stoy@n

Здравей, аз съм с Galaxy A8 2018 и имам същия проблем.

Аз така или иначе доста рядко прехвърлям нещо от и към тела (ползвам облаци), но все пак:

Решението за мен е някое от тези приложения : https://play.google.com/store/search?q=wifi file transfer&c=apps&hl=bg&gl=US

Аз конкретно ползвам Wi-Fi FTP Server

Достатъчно е компютъра да е свързан със същия рутер към който е свързан и телефона.

• Автор
преди 29 минути, Raze написа:

Повреден кабел или букса. С друг кабел тествано ли е?

С няколко различни съм пробвал, както по-горе споменах....по-скоро работата отива към букса. Вероятно някъде съм ползвал чуждо зарядно и.....само за това се сещам 

преди 43 минути, Coco1 написа:

Инсталиран ли е последния Самсунг драйвър на компа ?

Kies инсталира драйвърите...

преди 34 минути, Freem@n написа:

Аз така или иначе доста рядко прехвърлям нещо от и към тела (ползвам облаци), но все пак:

Решението за мен е някое от тези приложения : https://play.google.com/store/search?q=wifi file transfer&c=apps&hl=bg&gl=US

Достатъчно е компютъра да е свързан със същия рутер към който е свързан и телефона.

Точно с тази не съм пробвал, но ще я изпробвам. Пробвах Smart Switch но не намира компютъра въпреки, че са на една и съща мрежа...  Току що разгледах линка...там излизат един куп Wi-Fi file transfer, но ще пробвам няколко да видим ако стане...

• Автор
преди 5 минути, Raze написа:

Ако местиш кабела горе/долу/ляво/дясно в буксата има ли промяна? В някоя позиция 'захапва' ли?

Не няма промяна когато мърдам кабела... явно нещо вътре е дало фира.... 

преди 1 час, Freem@n написа:

Иначе с първото приложение, което дръпнах си прехвърлих снимките...прложението ми генерира URL и през него имам достъп до всички файлове :yanim: 

Аз в такива случаи си копирам на SD карта каквото ми трябва и я изваждам от телефона и я поставям в компютъра с карточетци.

Сега вече ако не ти чете телефона SD карта - тогава вече става дебела работата...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.