Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USB и изключване на PC

Featured Replies

Имам следния проблем:

Когато опитам да включа или телефона си посредством USB кабел, или кабела ми за фотоапарата, или мп3-плеъра си компютъра автоматично се изгася. Пробвах с различните портове но ефекта е същия, а портовете работят защото мишката ми е USB и не прави проблем на нито 1 от тях! Дъното ми е Albatron PX845PE. Със ХР със сървис пак 2 съм и би трябвало да си има драйверите за USB2. Който има идея и предложения ще съм много благодарен.

usbon9.jpg

x-sergo, сам виждаш какво представлява USB порта.Там участва +5V идващо от захранването на компа.За да гаси единствено разумно ми се вижда, че нещо товари захранването и сработва защитата.Късо съединение също.Мишката не товари, остава съмнение в кабела посредством, който включваш останалите джаджи.

Какво е захранването? Пробвай с друг USB kaбел.

• Автор

мерси за отговора. кабелите и на 3-те неща са различни. в смисъл не могат да са прецакни защото работят на други компютри и там няма проблеми. проблема май доколкото си спомням стана след преинсталация затова се чудя дали не е софтуерен? как мислиш?

мерси за отговора. кабелите и на 3-те неща са различни. в смисъл не могат да са прецакни защото работят на други компютри и там няма проблеми. проблема май доколкото си спомням стана след преинсталация затова се чудя дали не е софтуерен? как мислиш?

Всичко мога да мисля, което не ме прави сигурен, а дава поле за догадки.Прозвъняване на кабелите с оммер.Не каза нищо за модела захранване.Моите съмнения остават в него, не издържа по +5V линия.Захранването е гръбнака в една конфигурация.Преди всичко да се превърне в нули и единици е необходима енергия със осигурен запас.Софтуерният проблем, за който имаш подозрения не си описал.В този случай не ми остава освен да те окуража да преинсталираш.

"Дъното ми е Albatron PX845PE" със сигурност има pdf manual.Но USB е стандартизиран и едва ли ще са прибягнали от Albatron до друг начин на подключване.Още повече USB стандарта е 1.1 и 2.0. Подключване при тях е еднo, разликата е в трансфера.Джаджите (MP3 плейър, фотоапарат) аз ги подключвам изгасени към подключен кабел kъм компа.Не след дълго, те ми се явяват като Removal Disk и достъпвам през екплорера.Имам и USB мишка и клавиатура.Като идея е да разгледаш подробно BIOS на това дъно и да погледнеш часта USB.Дотук с какво мисля.

Със сигурност мога да кажа, че яденето нон стоп на пържоли, пилета, пици и сандвичи без предястие от супа води до запек.Отпушване става със поглъщането на достатъчни количества варена тиква.Безоотказна технология.Понякога и замръзнала диня прави чудеса.

Поздрави

USB порта се изключва при пренатоварване над 500 мА, проблема отпреди ли го има или изведнъж започна да става така?

А GSM-a зарежда ли се от usb порта.В такъв случай би могло да настъпва моментно претоварване макар и да се съмнявам телефена да тегли 0.5А.

Друго логично обяснение не виждам.

• Автор

проблема явно е бил със захранването на компютъра. нещо се е прецакало и не е давало нормалния си капацитет. смених го с друго, чисто нова и проблемите изчезнаха! мерси на всички за отговорите :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.