Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tърся програма конвертираща *.flac в *.mp3

Featured Replies

Не мога да намеря програма за конвертиране на FLAC във MP3. Ще ми помогнете ли?

Програмата се нарича Easy CD-DA Extractor Professional 10 и можеш да я намериш тук http://torrents.linkos.bg/details.php?id=51781

Програмата е 3 в 1 т.е. рипър, конвертор и записваща.

В едно списание написаха за нея "Програма легенда, еталон на приложение за извличане на песните от даден аудиодиск и конвертирането им в зададен формат"

Програмата се нарича Easy CD-DA Extractor Professional 10 и можеш да я намериш тук http://torrents.linkos.bg/details.php?id=51781

Програмата е 3 в 1 т.е. рипър, конвертор и записваща.

В едно списание написаха за нея "Програма легенда, еталон на приложение за извличане на песните от даден аудиодиск и конвертирането им в зададен формат"

CD-DA е нелоша програма, но истинските легенди са други.

Аз бих предложил и CDex (2.4MB, изберете си mirror сървър), която също може да се справи със задачата. Програмата не може да записва дискове както Easy CD-DA Extractor и интерфейсът й да е малко по-неудобен и спартански, но е безплатна и по-малка. Не че някой ще даде пари за CD-DA де, но просто ми е чудно как при искане на програма се предлагат доста платени и/или сложни програми, а малките и/или безплатните алтернативи някак остават в сянка, макар с почти нищо да не отстъпват на платените си събратя. Дори понякога да са и по-добри, както в случая със CDex и Easy CD-DA Extractor при аудио рипването.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Night_Raven В това не съм убедена. Ако прегледяш информацията относно фотошопа и Джимп, както и Опън офис и майкрософския ще се убедиш, че платеното е малко по-напред от безплатните алтернативи. това е така поради простата причина, че плотените се създават от екип и се тестват и ако има бъг се отстранява, 2 има гаранция по птехническото обслужване и ако има някакъв бъг се отстранява бързо защото потребителите се разпищяват. Ако поговориш със специалисти които са учили в чужбина , а не сас и купили дипломи ще те осветлят по въпроса. Слушала съм какви ли не ентусиасти и какво ли не по въпроса. не ме разбирай погрешно, че съм против безплатния софтуер, но програмата за която говориш съм я пробвала. Наистина е добра. Но е с много спартански интерфейс и е прекалено постна. Относно качеството м/у двете програми си в голяма грешка. Погледни възможностите на Extractora, поразгледай възможностите и тогава давай мнение. Тя има възможност за бързо, но малко по некачествено, бавно но със супер качество - просто въпрос на опции. И др. Процесора ми е Р4 на 3,6 Гхирц. и нямам намерение да го щадя. Твоята теза е същата както да сравнявам ЛАДА и Мерседес. Едната е правена в гараж и от ентусиасти, а др. в завод от екип специалисти и финансовите възможности на фирмата. И едната и др. ще те преместят от точка А до т. Б. Но какво ще бъде пътуването с едната и с другата ?????

Keralain, програмата наистина е със спартански интерфейс. Не е толкова постна, просто това е целта й. Самата идея на CDex е друга и тя е качествено рипване. Ти си в грешка. CDex предлага доста богат набор от опции за рипване и енкодиране. Явно не си ги разгледала. Иначе съм напълно наясно с видовете енкодери, режими и програми за рипване. Ако те интересува повече по темата, можеш да погледнеш тази ми тема. Не се обиждай, но не мисля, че можеш да ми кажеш нещо ново по въпроса. :)

Колкото до сравнението с Лада и Мерцедес, ами... не е особено точно.

Доводът ти за безплатния и платения софтуер също е донякъде безпочвен. Да, Photoshop си е доста мощна програма, но за безплатна алтернатива, The Gimp си е повече от добра. Дори и да не може всичко, което може Photoshop, едно е да не дадеш и стотинка, а друго е да кихнеш $649. Всичко нужно за основната обработка на едно растерно изображение (че и много повече) са налице в The Gimp. Самият факт, че има безплатни програми от рода на The Gimp е достатъчно красноречив. А и безплатните програми също се правят от екипи, които също тестват продуктите си и също отсраняват бъгове.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Имам един албум на Armin Van Buuren който е във *.flac формат.

Качеството на този формат е страхотно (900-1000 kbps) но за жалост телефона ми не потдържа такъв формат.

Искам да ги конвертирам някой от песните и да ги кача на тел-а.Търсих песните във мп3 формат но уви нищо не отрких.Такаче моля ви ако имате такава програма моля споделете.

Благодаря.

:wors:

Имам един албум на Armin Van Buuren който е във *.flac формат.

Качеството на този формат е страхотно (900-1000 kbps) но за жалост телефона ми не потдържа такъв формат.

Искам да ги конвертирам някой от песните и да ги кача на тел-а.Търсих песните във мп3 формат но уви нищо не отрких.Такаче моля ви ако имате такава програма моля споделете.

Благодаря.

:rolleyes:

http://www.simplehelp.net/2006/08/14/how-t...-using-windows/

Total video converter ! Конвертира от flac в MP3 ! По принцип е много добър и универсален !

Total video converter ! Конвертира от flac в MP3 ! По принцип е много добър и универсален !

Ето темата за него...

А ето програмата. Публикувано изображение

Редактирано от zeleto (преглед на промените)

Здравей ! Кой албум на Armin ти трябва в mp3-формат ? Аз ще ти дам линк към него и няма да ти са налага да търсиш програма , да конвертираш ...и т.н.

Здравей ! Кой албум на Armin ти трябва в mp3-формат ? Аз ще ти дам линк към него и няма да ти са налага да търсиш програма , да конвертираш ...и т.н.

B

Първо да благодаря за предложенията.Ще пробвам някой да видим какво ще излезе.

maicky търся албума 10 Years.Има го в аренабг но флак само.

B

Първо да благодаря за предложенията.Ще пробвам някой да видим какво ще излезе.

maicky търся албума 10 Years.Има го в аренабг но флак само.

//offtopic

Download: Armin Van Buuren - 10 Years Album Preview Mix (Promo)

http://depositfiles.com/files/884379

Password: lime

http://www.4filehosting.com/file/12424/arm...-promo-rar.html

http://rapidshare.com/files/32143596/armin...mix_-_promo.rar

Благодаря за линковете,но вече се оправих.

Easy CD-DA Extractor ми помогна и то доста добре.Страхотна програма .. Публикувано изображение

• 3 години по-късно...

Не мога да намеря програма за конвертиране на FLAC във MP3. Ще ми помогнете ли?

искам да разясня че има безброй програмки и всичките работят и конвертират FLAC във MP3

НО - ЦЕЛИЯ ФАЙЛ ВЪВ ЦЯЛ МП3

До се сага съм виждал как с foobar2000 като плейър и изглежда в комбинация със CUETools

ДЕЛИ ЦЯЛИЯ FLAC НА ОТДЕЛНИ ПАРчЕТА.

Всички Вие наясно ли сте какъв съвет давате - дели ли на песни целия FLAC или не.

Аз си загубих много дни от живота в търсене,разпитване,сваляне,инсталиране и не става и не става.

Например CUE Splitter и другите подобни с CUE в името не зареждат изобщо FLAC - не го разпознават.

ЕГАТИ ПРОБЛЕМА.

• 3 месеца по-късно...

Благодаря за CDEX. Наистина много добра програма. Интерфейса малко куца, но иначе върши перфектна работа.

Благодаря за CDEX. Наистина много добра програма. Интерфейса малко куца, но иначе върши перфектна работа.

"MediaCoder " нима не ви допада? Или навярно за много е трудна за работа? Има и българско меню!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.