Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уиндоус 7 на новия лаптоп или 10

Featured Replies

Apple 2 / ИМКО? ;)

преди 14 часа, NEVADA написа:

Десятката поставя пред използващите я по-високи изисквания от към квалификация и умствени способности.Благодарение на по-голямата и сложност, тя е много по-богата на възможности. Който не може да съзре десетина прости неща, които трябва да направи, за да я използва пълноценно, започва да я изкарва "тъпа", "сложна" и пр.  Какво да се прави, има всякакви хора... 

Голяма сложност, голямо нещо....   сигурно е само за хора с айкю над 135. Майкрософт имаха до тук две що годе стабилни с приятен за употреба и терфейс операционни системи, това са XP и 7 всичко друго е пълнеж.Най-стабилната и ефективна операционна система е на Ейпъл, но нещата там почват от 1600 евра за 13,3 инча.Което вече наистина опира до високи умствени способности, когато имаш такива възможности.Всичко друго е бля бля и стигаме до лисицата и гроздето.

преди 2 часа, Jorge написа:

Спрете да се излагате в публичното пространство. Според теб какво е Mac? :cantbelieve:

Apple Laptop GIF by Mediamodifier

• 2 седмици по-късно...

Бараката е инсталирана, четох обаче, че на 10 не било нужно да се инсталира антивирусна.Да обаче, ако се теглят торенти?

Има си вградена антивирусна, която принципно си е на добро ниво. Относно торентите, аз постоянно тегля и инсталирам такива, като от над 5 години съм деактивирал вградената антивирусна и не ползвам никаква. Ако теглиш неща от проверени сайтове, няма как да се заразиш с нещо, въпреки че винаги има някакъв риск. Аз като се съмнявам в някой изпълним файл, го сканирам онлайн във virustotal или го тествам във виртуална среда. Антивирусните почти винаги дават фалшиви тревоги за кракнати приложения и игри, така че варианта е или да не ползваш такива и да си ги купуваш, или да ги добавиш в изключенията на антивирусната, което е все едно си без такава.

преди 3 часа, Чингис Хан написа:

Бараката е инсталирана, четох обаче, че на 10 не било нужно да се инсталира антивирусна.Да обаче, ако се теглят торенти?

Няма АВ, която да е панацея и да те пази на 100%, коментирали сме го многократно. Ако те гони някаква параноя, можеш да си създадеш многослойна защита и с безплатни инструменти, но се иска доста четене и осведомяване по темата. В АВ раздел ще намериш отговори по тази тема.

Има начин да изглежда като 7ца!

Успех!

п.п. Принципно може да го направиш да работи с няколко ОС. Друг е въпроса как става. 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Няма АВ, която да е панацея и да те пази на 100%, коментирали сме го многократно. Ако те гони някаква параноя, можеш да си създадеш многослойна защита и с безплатни инструменти, но се иска доста четене и осведомяване по темата. В АВ раздел ще намериш отговори по тази тема.

Не, не ме гони параноя.Но съм заразяван от торент от пайрът бей.Вече не тегля от тaм, тегля само от български тракери.На седмицата бях с AVG години наред платената, после минах на безплатната.

преди 1 час, JKirilov написа:

Прочетох ти (с голям зор) мислите - домързя те да сложиш 7, турна 10 и сега си чукаш канчето, да?

Не ме е домързало, мисля , че бошинството от взели участие по казуса имат право, и направих това, което трябваше да се направи. 7 и на мен ще ми липсва, много научих от него , но за съжеление остава в историята като XP.

Кире света на технологиите се върти само на пред мойка.Никога на зад.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.