Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Невъзможно свързване към wifi

Featured Replies

преди 2 часа, Kolev71 написа:

а повярвах на питащия че е смарт.

линка на Кирилов е към друга марка

това е верния линк

https://www.emag.ro/televizor-led-smart-star-light-60-cm-hd-clasa-f-24dm6600/pd/DS5WW6BBM/?X-Search-Id=8224f54d41422c10b496&X-Product-Id=6006798&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

преди 17 часа, Erkan00 написа:

Type model: 24DM6600 Star light 

Заснемане.JPG

Цитат

Подключение Smart — телевидения через Wi—Fi

Современные Smart -телевизоры оснащены встроенными Wi—Fi модулями. Если модель телевизора не имеет такого модуля, то нужно приобрести адаптер для подключения к беспроводным сетям. Подключается он через USB — разъем на телевизоре.

https://yandex.ru/turbo/sekret.me/s/kak-podklyuchit-i-nastroit-smart-tv/

в случая неговият модел е с вграден модул 

това се вижда от линка, посочен в предишен пост

252401157_.JPG.a7ce7d5fadded2abb618958cff3b2d57.JPG

• Автор
преди 9 часа, Kolev71 написа:

Кирилов!

Напълно си прав.  Аз не съм отварял линка за да го гледам, а повярвах на питащия че е смарт. Язък за писането. Ето и картинката, щото той и на теб няма да повярва.

ScreenShot001.jpg

Човек това което го показваш е друг модел, я виж горе аз за кой модел ти говоря!

Телевизорът си има Вграден wifi както искаш да го разбери

преди 9 часа, Kolev71 написа:

Кирилов!

Напълно си прав.  Аз не съм отварял линка за да го гледам, а повярвах на питащия че е смарт. Язък за писането. Ето и картинката, щото той и на теб няма да повярва.

ScreenShot001.jpg

Сега ти си сложи очилата с чистачките!

преди 34 минути, Erkan00 написа:

Сега ти си сложи очилата с чистачките!

всеки се старае да помогне
не е добро такова отношение към опитващите да помогнат
и най-важното
нищо не казваш за това какво си направил до сега

Коментирал съм линка, посочен от Кирилов. Какво не е ясно. Много трудно е човек като него да сгреши, но както е видно, може и това да се случи. Друг линк не беше публикуван освен неговия. Сега, при положение че сте сигурни че модулът за WI-FI го има на модела, до сега какво направихте двамата с Дръндю? При посочените от мен коментари и наличен WI-FI,  още вчера да сте се справили по въпроса.  Настройката е за десетина минути. А като не може да се справите, хората ненапразно са направили сервизите за такива като вас. Дано и там не ви кажат, че моделът е без WI-FI модул.

преди 3 минути, дръндю написа:

всеки се старае да помогне
не е добро такова отношение към опитващите да помогнат
и най-важното
нищо не казваш за това какво си направил до сега

Какво може да направи вчерашен келеш?Той поста си не може да напише като хората, ти го караш и да ПРАВИ! А че хората си губят времето за такива тиквеници като него, хич не го е грижа.

@Erkan00, ако си купувал телевизора от магазаин в населенто си място, иди пак в магазина и помоли да ти покажат как се свързва wifi. Ако има в модела wifi.

преди 12 минути, цър-вул написа:

@Erkan00, ако си купувал телевизора от магазаин в населенто си място, иди пак в магазина и помоли да ти покажат как се свързва wifi. Ако има в модела wifi.

Павка!

Сега честно. Вчера питащият беше посочил точно този линк, който е използвал и Кирилов  във своя пост до късно през нощта. Аз имам навика да се застоявам и да поглеждам там,където съм писал. Сега гледам и го търся, но линкът си стои само в поста на Кирилов. Явно и той няма никаква вина, че е отговорил точно по линка. Аз даже и снимка направих под неговия пост, за да се вижда. Интересно, защо го няма този линк, след като редакцията на пост е до половин час. Освен да се е месил някой модератор по въпроса. Не те използвам като арбитър по случая , а само споделям, защото си навътре в нещата. Той и дръндю пише за някакъв линк, но аз изключвам този, който е дал днес, а не вчера!

преди 8 минути, цър-вул написа:

Ако някой беше пипал/редактирал пост юеше даси пише под поста.

Това и аз го зная, но не при всички така. Ето, при мен  редакцията ми не се вижда която се появява в долната част, под поста. Не съм  махал или добавял нищо от настройките на профила си.

преди 1 час, Kolev71 написа:

Това и аз го зная, но не при всички така. Ето, при мен  редакцията ми не се вижда която се появява в долната част, под поста. Не съм  махал или добавял нищо от настройките на профила си.

преди 9 минути, цър-вул написа:

По тези въпроси в "Проблеми с форума" или лс към Админ (не Модератор)

Зависи дали си "отметнал" да се вижда или не :)

YH9bpei.jpg

:offtopic_s:

Редактирано от Вaсил (преглед на промените)

преди 30 минути, Kolev71 написа:

Васе, благодаря!

Но не зная къде точно се намира. Погледнах набързо и се отказах.

За нищо! :) 

Намира се под самия пост ако решиш да го редактираш след първоначалното му публикуване в рамките на 30-те позволени минути.

Spoiler

olzk8hE.jpg

Лека вечер,и извинение на автора за спама...

преди 5 часа, Erkan00 написа:

Човек това което го показваш е друг модел, я виж горе аз за кой модел ти говоря!

Телевизорът си има Вграден wifi както искаш да го разбери

Не!

Аз този модел не съм си го измислил, а съм го изкопирал от твоите писания:

Star light type model: 24DM6600 factory model:LE-2419D

24DM6600 е наименование на серията

LE-2419D - модел

Нямаше да спорим, ако беше снимал отзад етикета, разбира се ако има и не е краден!

Но въпросът е в снимката, на която реагирах мигновено, а ти спориш, защото не знаеш как работят ОС на телевизорите и на компютрите.

На компютъра си, като нямаш Wi-Fi, я опитай да го включиш? ;)

Та заключение - този ТВ приемник няма Wi-Fi!

Причини:

- има, но не е включен хардуерно, примерно с бутонче отзад или вътре е изваден лентовия кабел

- откраднат е

- ако има, задължително трябва да има и т.н. LAN дупка, RJ45 куплунг отзад - снимай го!

преди 25 минути, JKirilov написа:

Не!

Аз този модел не съм си го измислил, а съм го изкопирал от твоите писания:

Star light type model: 24DM6600 factory model:LE-2419D

24DM6600 е наименование на серията

LE-2419D - модел

Нямаше да спорим, ако беше снимал отзад етикета, разбира се ако има и не е краден!

Но въпросът е в снимката, на която реагирах мигновено, а ти спориш, защото не знаеш как работят ОС на телевизорите и на компютрите.

На компютъра си, като нямаш Wi-Fi, я опитай да го включиш? ;)

Та заключение - този ТВ приемник няма Wi-Fi!

Причини:

- има, но не е включен хардуерно, примерно с бутонче отзад или вътре е изваден лентовия кабел

- откраднат е

- ако има, задължително трябва да има и т.н. LAN дупка, RJ45 куплунг отзад - снимай го!

Явно и ти казваш същото, защото около половин час след твоя късен нощен пост, линкът към Емаг си го имаше в негов пост, а тази сутрин се оказва, че го няма. Не му обръщай внимание. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.