Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нови условия при предплатените планове на Теленор

Препоръчан отговор

Обадиха ми се миналата седмица от магазин на Telenor. Ходих днес до магазина.
Казаха ми, че вече трябвало предлапатените планове вече да се зареждат през 2 седмици с ваучер? Не открих такава информация на сайта. Вярно ли е това? Може ли да ми дадете повече информация относно тази промяна, че служителката не можа да ми обясни добре. Съсредоточи се върху предлагането на абонаментен план.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вярно е! Затова се махнах от тях преди 2 години....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И при а1 е ако не същата то поне някаква много наподобяваща тази простотия.

Така са го измъдрили нещастниците че заредената от теб сума автоматично се превръща в минути които са валидни някакъв съвсем кратък период и после изчезват безвъзвратно...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Две седмици е доста нелеп и напълно безсмислен срок за предплатен план, поне да е на един месец колкото са непредплатените

Къде го пише това за двете седмици?

аз на сайта им намирам съвсем друго:

Цитат

60 дни при презареждане от 6,00 до 9,99 лв.
90 дни при презареждане над 10,00 лв.

Ментел от доста време са на зареждане през 90 дена иначе ти конфискуват/гепат/открадват натрупаната сума в сметката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма таква информация в сайта на теленор. Не знам какво ти е казала служителката или ти какво си разбрал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И да искат няма как да го направят, ЕС ги държи здраво за врата и щат не щат мируват.

Иначе те касиерите ще ти кажат ако трябва не две седмици а че валидността е два часа само и само да те прилъжат да им дадеш автограв с данвност 2 годинки.
И ако подписваш внимавай с отметките в края на договора, особено с тая дето се нарича "Моментално влизане в сила на договора", отбележиш ли я и турш ли подпис, губиш правото да прекратиш договора в рамките на една седмица без неустойки.
Внимавай и с "подаръците", мобилен оператор подаръци НЕ дава, или ще е на лизинг или с някаква минимална по техните стандарти сума. Ако ти кажат че е подарък, значи е на лизинг, иначе ще ти поискат сумата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Това не е възможно, тъй като две седмици не е някакъв закръглен период, а при всички оператори е така ( 1 месец, 2 години и така). Ако ще си сменят политиките да пратят поне есемеси, за да не изгорят “клиентите“ им . Може това да е определен вид предплатен план и затова. Във викаком са си все още 1 месец. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...