Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за този тип SSD

Featured Replies

Продължавам да пиша, защото се възмущавам от това, че под условието че нещо се прави за бедни хора / пенсионери , се опитваш да пробутваш безименен и с минимална гаранция диск.

Утре някой ще прочете темата и ще си каже "Брей, тия най-евтините дискове са MLC и са голяма работа". Ами НЕ СА! Това е истината!

• Автор
преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Продължавам да пиша, защото се възмущавам от това, че под условието че нещо се прави за бедни хора / пенсионери , се опитваш да пробутваш безименен и с минимална гаранция диск.

Утре някой ще прочете темата и ще си каже "Брей, тия най-евтините дискове са MLC и са голяма работа". Ами НЕ СА! Това е истината!

Не зная в кой пост беше, но изрично съм написал, че при закупуването на устройства от този род, със мен е и този, за когото ще се купува.  Намери го и хубаво го прочети. и се възмущавай колко то искаш. Ако има още нещо, казвай го докато съм тук, за да ти отговоря.

Ето, чети и се учи!

"Приятелю! Аз сега само питам. Когато се наложи да сменям дискове, обикновено отивам със собственика и го купуваме заедно, Друго щеше да е, ако той ме попита дали и тези са добри, а аз го гледам като теле в железница. Което в крайна сметка той си избере. От мен иска инфо, кое е по добре да се купи. Естествено е да му предложа такъв с по голяма гаранция за неговото спокойствие, отколкото да му разлепям джуки на кой контролера и паметта са по добри, защото хората бъкел не разбират от това. Ние изхождаме от нашата позиция на техници или ремонтчици, а те от това не се интересуват."

преди 2 часа, Kolev71 написа:

Ето, чети и се учи!

Ей го, пак с подигравателния тон!

Човек, ТИ си търсещия помощ от незнание. ТИ има какво да учиш. ТИ питаш за елементарни неща, които са на две търсения в гугъл. Не можеш да разчиташ на мнението на някой, който казва "аз нямам проблеми с такъв диск", а обективно мнение не можеш да получиш по простата причина, че малцина купуват най-евтиния диск с най-малката гаранция.

Сега най-сетне разбра ли абсурда на питането си, или пак ще преливаш от пусто в празно ?!

Да се криеш зад некомпетентното мнение на клиент е меко казано некоректно. Що за специалист си, щом не можеш да го убедиш кое е най-удачното решение ? Ако си знаещ, казваш - този, този и този са добри, а тези ги отпиши, и точка. Довода за най-ниската цена и гаранция в общия случай е достатъчен.

Малииии, бой със SSD-та? ;)

Въпросът на г-н Колев е правилен, а Джос малко се е поизхвърлил. Дискчето е в производство от края на 2013-а, та ако има още такива оцелели, значи всичко е ОК. Възможно е производителят да е много реномиран...

преди 10 минути, JKirilov написа:

Малииии, бой със SSD-та? ;)

Въпросът на г-н Колев е правилен, а Джос малко се е поизхвърлил. Дискчето е в производство от края на 2013-а, та ако има още такива оцелели, значи всичко е ОК. Възможно е производителят да е много реномиран...

Никакъв бой няма. Или работи или не. 

преди 17 часа, JKirilov написа:

а Джос малко се е поизхвърлил.

С кое по-точно ?

Ти ще си купиш ли точно този диск ? Защо до сега не си го направил ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.