Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не работи лентата в OLX.bg

Featured Replies

Здравейте!

От известно време не ми работи при влизане в OLX.bg , началната (най-горната черна лента). Това се изразява в липсата горе в дясно на таба "Добави обява" и по този начин не мога да качвам такива. На какво може да се дължи това? Какво направих: Изключих работата на блокиращите рекламите програми; смених 3 браузера (ефекта е един и същ) ;спрях действието на антивирусната програма, която за момента е Аваст и т.н. Какво друго може да се направи?

току-що, Христо Влъчков написа:

Изключил съм всичко както трябва, защото правих това действие и на лаптопа, та всичко е ОК и се вижда. Защо???

Кое и къде се вижда. Ето аз съм с блокър на реклами и нямам проблем с OLX.

image.png.71d192c61690d0c1a6e57d59dffaa303.png

• Автор
преди 10 минути, Емил Костов написа:

Както вече писах ,на стационарният ми комп. горе в черната лента на програмата ,най в дясно има таб "Добави обява" . Точно той не ми излиза. Докато на лаптопа ,който е със същия браузер ,излиза всичко точно, това е !

Spoiler
Spoiler

Екран на Olx.bg.jpg

Явно блокърите не са премахнати, макар че си ги забранил. Ако ползваш повече си омазал нещата.

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Явно блокърите не са премахнати, макар че си ги забранил. Ако ползваш повече си омазал нещата.

Не ползвам повече а сам един, този с ръката изпънатата длан. Не ми се вярва да е от него. Сам казваш, че твоите работят и всичко е наред! При мен не се получава!

преди 41 минути, Емил Костов написа:

Смени си блокера или нещо го актуализирай, щото тва "Печели с Credisimo..... е изпускане на реклами от неработещ блокер

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Зареди този линк, при положение че си влязъл с потребителско име и парола

Сега като го заредя излиза таба, за в бъдеще така ли да работя?

преди 1 минута, Христо Влъчков написа:

Сега като го заредя излиза таба, за в бъдеще така ли да работя?

Давам ти временно решение. Не знам какво си правил на компютъра.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Смени си блокера или нещо го актуализирай, щото тва "Печели с Credisimo..... е изпускане на реклами от неработещ блокер

Много си ми е добър даже. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Много си ми е добър даже. 

Щом ги разбираш блокерите и ти харесват рекламите никой не може да те убеди в обратното :D

преди 1 минута, Coco1 написа:

Щом ги разбираш блокерите и ти харесват рекламите никой не може да те убеди в обратното :D

Правиш просто баланс. Целта е да не ми излизат досадни страници, но пък има неща които трябва да разрешиш. И не, не се вманиачавам в блокерите. Виждаш резултата като прекалиш и той е темата, която е пуснал постващият.

преди 1 час, Христо Влъчков написа:

Екран на Olx.bg.jpg

Кой да ти намали увеличението/пропорцията в сайта/браузъра (Ctrl+scroll)...или да дръпнеш плъзгача надясно
Ник'ви блокери не са виновни.

• Автор
преди 22 часа, цър-вул написа:

Кой да ти намали увеличението/пропорцията в сайта/браузъра (Ctrl+scroll)...или да дръпнеш плъзгача надясно
Ник'ви блокери не са виновни.

Браво на Вас, само вие се сетихте че може да е от увеличението което съм поставил на екрана. Беше ми на 140, намалих го на 125 и вече се вижда половината таб. Е това за мен не е много добре понеже съм свикнал на по голямо увеличение, но като няма друг начин ще го изтърпя така.

преди 15 минути, Христо Влъчков написа:

Браво на Вас, само вие се сетихте че може да е от увеличението което съм поставил на екрана. Беше ми на 140, намалих го на 125 и вече се вижда половината таб. Е това за мен не е много добре понеже съм свикнал на по голямо увеличение, но като няма друг начин ще го изтърпя така.

Един съвет от мен. Отидете на очен лекар или си вземете по-голям монитор.

преди 23 минути, Христо Влъчков написа:

преди 23 часа, цър-вул написа:

или да дръпнеш плъзгача надясно

• 2 години по-късно...

За мен OLX е пълен боклук,много по добре е Bazar там всичко е филтрирано и лесно се намира,както и е безплатно за всяка обява ,а OLX е пълен т...к :) Трият обявата ви и няма съпорт като хората ,като ги попиташ с какво си нарушил правилата им и те прехвърлят на емайл за да се отърват неграмотниците понеже нямат отговор :( Ползвайте Bazar ,там няма никакъв проблем с обявата ви ,както и със съпорта.Това е мое мнение и винаги търгувам с BAZAR.

преди 4 часа, Студент написа:

За мен OLX е пълен боклук,много по добре е Bazar там всичко е филтрирано и лесно се намира,както и е безплатно за всяка обява ,а OLX е пълен т...к :) Трият обявата ви и няма съпорт като хората ,като ги попиташ с какво си нарушил правилата им и те прехвърлят на емайл за да се отърват неграмотниците понеже нямат отговор :( Ползвайте Bazar ,там няма никакъв проблем с обявата ви ,както и със съпорта.Това е мое мнение и винаги търгувам с BAZAR.

Браво! Имаш желание! Сега свободно и почеши коня по оная работа, че го сърби!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.