Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Такива нямат място в обществото ни!

Featured Replies

преди 1 час, Anne написа:

Виж, ако имаше ЗИП по история, целия клас доброволно щеше да се запише, че и нямаше да мрънка за нулевите часове по обяд..........

И пак щеше да си гола вода по история както и сега де

преди 22 минути, alexnell написа:

четем ,четем и се не здържах вече да не коментирам 

смешни сте ми .,.,..,.,..,., гласувайте за който си искате -сички са еднакви 

а ние сме се нае...ни

или сички вън или пак ше ни гласат 

не ми се сърдете за коментара ,не искам да обидя никой

Ей затва не гласувам

• Отговори 88
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Марчо Пирчов написа:

А защо е така?

Мисля, че не може да се каже, че в България няма личности, които да нарушат това "правило", ако бъдат поставени горе..

предния път гласувах за Славчо ,щото си мислех че нещо се промени 

ама Славчо се фана за .,.,., и се скри та сега за кой ше гласувате незнам 

аз нема да гласувам 

требват ни нови и независисми 

ама нема 

после ше ти кажат ,че не си гласувал и немаш право да се оплакваш .,.,.,.,.,че за кой да гласувам като сте едни и същи престъпници законни с имунитет

преди 7 минути, alexnell написа:

...та сега за кой ше гласувате незнам 

аз нема да гласувам

Аз ще гласувам за "Възраждане", та да разръчкат това блатясало Народно събрание, ако минат 4-те процента.

ПП. Имам и чувството, че ако сегашният екип на служебното правителство образува партия и се включи в надпреварата, бих се заинтересувал от.

nezna m priqteli prosto nevijdam smisyl da sedime u taq dyrjava deto se ebavat s nas 

izvinqvam se za latinicata ama mi spreha toka i pisha ot drug laptop 

sega we pusna tema s byzici da  e veselo

преди 2 часа, Anne написа:

Български език, но не беше доброволно. Госпожата насади целия ни клас да ходи на ЗИП по български език, защото сме били слабаци по предмета, ама не бяхме виновни ние, че идиотите, писали учебниците по български език за 5-7 клас, не са виждали и общували с деца. Учехме  с учебниците на "Анубис", много  трудно и тежко написани, даже майка ми доста се е чудила как се очаква да схванем трудни материали, писани като за гимназисти.

На никой българския не му беше по сърце. Така и не разбрахме какъв беше тоя зор на госпожата да ни прави филолози.

Виж, ако имаше ЗИП по история, целия клас доброволно щеше да се запише, че и нямаше да мрънка за нулевите часове по обяд..........

Установихме, че не вярваш в Библията. Не си християнка.

Сега се опитваш да ми кажеш, че и българския език ти в труден. Не си българка ли?

Език мой, враг мой.

стига Аспект не можеш така да съдиш за некой какъв е и аз имах се двойки и тройки по бг и история а Тате ако седнеш с него ше ти говори с точност дати и така нататък историк -багерист 

едното нема нищо общо с другото .,..,.,, на мен си ми вървеха специалните предмети и тетака

https://www.vbox7.com/play:0455c1f5

поздрав приятели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Граматиката винаги ми е била проблем и ми е идвало направо да я захвърля в кошчето за боклук. Там ми идеше да метна и немската граматика.

За френската се опитах да се постарая, но да скочиш на обучение от учебник за първа година френски на четвърта е.............Така стана, като ни смениха преподавателя по френски. Ако го бяха оставили, вместо с класа, щях да уча втора година френски и да си запазя шестиците, вместо да имам тройки и четворки.

А по английски, в училището в София, не сме учили граматиката. То имахме само две години английски, за разочарование на класа.

Граматиката ми е най - омразното нещо на света, заедно с математиката.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Установихме, че не вярваш в Библията. Не си християнка.

Сега се опитваш да ми кажеш, че и българския език ти в труден. Не си българка ли?

Език мой, враг мой.

То ще е голям резил дъщеря на учителка по БЕЛ да не може да пише правилно на български хехе

преди 1 час, alexnell написа:

стига Аспект не можеш така да съдиш за некой какъв е и аз имах се двойки и тройки по бг и история а Тате ако седнеш с него ше ти говори с точност дати и така нататък историк -багерист 

едното нема нищо общо с другото .,..,.,, на мен си ми вървеха специалните предмети и тетака

https://www.vbox7.com/play:0455c1f5

поздрав приятели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как ще имаш двойки или тройки по български език като си българин? Освен на есе или лис, друга причина не виждам да получиш слаб 2 или среден 3 по български език. Но това е литература, не е български език. 

Предметът се казва български език и литература. 
По български език ми е трудно да си представя, как ще получиш слаб 2.

Знаеш ли граматиката колко е трудна? Карат те да запомниш един куп правила. Уроците се взимат един след друг и нищо не се запомня от това спринтиране. Всеки ден - нов урок. Така беше в първото ми училище. Учителите третираха всички ни така - сякаш интелектуално всички сме на едно ниво. По всеки предмет беше така и всеки учител имаше твърде високи изисквания към нас- и по български език и литература, и по математика, и по история, география, физика, химия, биология и музика. Знаеш ли колко е гадно господина ти по музика и твой класен да ти се подиграе, че не знаеш нотите? Очакваха от нас да сме бъдещи Айнщайновци. Въобще не гледаха на нас като на личности.

При всеки ден - нов урок и по толкова много предмети, как се очакваше нещо да запомним?

И не, солфеж като хората не сме го учили, отначало. Не сме я учили всяка една нота. Учебник имахме от втори клас, там вече имаше ноти. Освен един мой съученик, който беше във вокална група "Лачени обувки", другите не знаехме изобщо нотите. Повече учехме песни или ни караха да слушаме произведения и да ги анализираме (във втори клас!), или пеехме с тактуване.  Е, в градските детски градини може и да са имали часове по музика, аз идвах от селска детска градина и там уроци по музика и солфеж не сме имали, само учехме песни.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Как ще имаш двойки или тройки по български език като си българин? Освен на есе или лис, друга причина не виждам да получиш слаб 2 или среден 3 по български език. Но това е литература, не е български език. 

Предметът се казва български език и литература. 
По български език ми е трудно да си представя, как ще получиш слаб 2.

просто не ми вървеше

вкъщи имахме хиляди книги изчел съм ги всичките 

на Христо Ботев сигурно  му знам повече от половината стихотворения   наизуст 

не можех да преразказвам за тва ме късаха 

можех да ти го кажа наизуст ама неможех да го кажа с мой думи 

преди 6 часа, petie1 написа:

То ще е голям резил дъщеря на учителка по БЕЛ да не може да пише правилно на български хехе

Жената е учителка,а сина ми е на 5 и още незнае азбуката , нема желание 

са кво да му се карам ли ,да идем да му земем хвърчилото дето   си е пуснал и се кефи.,.,,.бесен е за трима

нема да му съсипвам детството заради едно абв

ше ги научи тия три букви като му дойде времето 

Невестата го беше натиснала миналия месец като видех и побеснех .,.,.,,.,. като знам мене как ме натискаха за глупости дето сега не ми и требват грам 

Пълен отличник по математика олимпиад и  глупости    и сега закво ми е

тая математика .,,.,.,.,,,., откакто съм завършил полза не съм видел

преди 2 часа, alexnell написа:

Жената е учителка,а сина ми е на 5 и още незнае азбуката , нема желание

Точно като му дойде времето ще си проличи дали жена ти е учител разбираш ли?

Точно при мен натиска и стимула помогнаха да се развия хехе

преди 1 минута, petie1 написа:

Точно като му дойде времето ще си проличи дали жена ти е учител разбираш ли?

Точно при мен натиска и стимула помогнаха да се развия хехе

напълно напротив съм -квото го влече тва ше бъде 

неможеш да буташ насила

преди 1 минута, alexnell написа:

напълно напротив съм -квото го влече тва ше бъде 

неможеш да буташ насила

Не ме разбираш май

Ето например *айката на форумната ни принцеса е учител по БЕЛ и за мен не е толкова шокирашо че пише грамотно ако *айка й е обяснила като за нейното ниво сега разбра ли ме?

Иначе и аз съм принципа насила хубост не става

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.