Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фирма за боядисване на апартамент от София?

Featured Replies

Здравейте, за София става въпрос.

1. Може ли да ми препоръчате бояджийски услуги имам нужда от цялостно пребоядисване на целия апартамент.
Трябва ми някоя фирма която работи бързо, точно и чисто на приемливи цени.

2. След това ще имам нужда от фирма за почистване пак става въпрос за цял апартамент легла, гардероби, под, прозорци всичко да измият след майсторите та апартамента да светне и да ухае на чисто.

Благодаря ви предварително!

преди 1 час, allmovies написа:

Здравейте, за София става въпрос.

1. Може ли да ми препоръчате бояджийски услуги имам нужда от цялостно пребоядисване на целия апартамент.
Трябва ми някоя фирма която работи бързо, точно и чисто на приемливи цени.

2. След това ще имам нужда от фирма за почистване пак става въпрос за цял апартамент легла, гардероби, под, прозорци всичко да измият след майсторите та апартамента да светне и да ухае на чисто.

Благодаря ви предварително!

Не е задължително фирмата да е от София! 

Майстори, които да извършат комплексното нещо, боядисване и прочие, мога да споделя, но не и фирма или фирми. 

Те са ми доверени хора. При ваше желание мога да ги попитам и евентуално да Ви дам контакт.  

преди 2 часа, allmovies написа:

на целия апартамент

При такава ситуация е добре да се започне от вътрешна изолация! Подмяна, ремонт и настройки на дограмата...

преди 1 час, JKirilov написа:

При такава ситуация е добре да се започне от вътрешна изолация! Подмяна, ремонт и настройки на дограмата...

OFF

Глупости, ти сега ще кажеш, че и стените трябва да се зидат отвесни и равни, а не бояджията да ги изправи накрая.

преди 1 час, dioib :cat написа:

Майстори, които да извършат комплексното нещо, боядисване и прочие, мога да споделя, но не и фирма или фирми. 

Те са ми доверени хора. При ваше желание мога да ги попитам и евентуално да Ви дам контакт.  

Мога и фирма да предложа, но не е в София. Разбира се това няма значение.

преди 26 минути, цър-вул написа:

Ако транспортът и престоя в София не е за сметка на клиента - да

Не е за негова сметка!

преди 54 минути, Емил Костов написа:

Не е за негова сметка!

Всичко се плаща от крайния клиент.Друг е въпроса как е завоалирано!

преди 2 часа, plamen_petrov_80 написа:

стените трябва да се зидат отвесни и равни

Това става автоматично, но ти от компютри не разбираш, та от строителство ли?:angry:

• Автор

Ако обичате без излишен спам, ако имате фирма или човек който може да свърши работа и няма да ме таксува за престой в София ако не е в София пишете ми на лично.

Благодаря!

Ами най-лесното и евтиното е да запретнеш ръкави и сам да си боядисаш и почистиш. Не е голяма философия. За около седмица ще се справиш. Може и да спестиш едни грешни 1000 лева за труд, които ще вложиш в нещо друго.

преди 3 часа, JKirilov написа:

Това става автоматично, но ти от компютри не разбираш, та от строителство ли?:angry:

Така е, колкото разбирам от компютри, толкова и от строителство.

преди 12 часа, Емил Костов написа:

Мога и фирма

Мога да предложа и фирма от София, която да му изгради блока наново, но ... на ЛС обясних на автора условията на моите познати. 

на 6.06.2021 г. в 22:11, andreygg написа:

Ами най-лесното и евтиното е да запретнеш ръкави и сам да си боядисаш и почистиш. Не е голяма философия. За около седмица ще се справиш. Може и да спестиш едни грешни 1000 лева за труд, които ще вложиш в нещо друго.

Бояджилъците е най-гадната работа.Особенно, ако трябва да се шкури. Вече блажните бои почти са изчезнали от пазара и се ползват предимно на водна основа. Които покриват изключително лошо дърво, ако не е изкушерена изцяло старата боя. Мога да боядисвам перфектно, но точно тая хамалогия я мразя, и предпочитам да си платя, и като се прибера да намеря чисто и боядисано.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.