Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли как да ме оставят на поправка, като има само шестици?

Featured Replies

Здравейте! Нов съм в сайта и искам да ви споделя за един проблем. Въпросният предмет е физика и астрономия. Имам 6 за първият срок и две шестици като текущи оценки втория срок. Госпожата ме заплашва с оставяне на изпит, защото в момента се обучавам в онлайн обучение и нямам камера. Има ли как да ме остави на изпит дори и да нямам по-слаба оценка от 6 по предмета? Благодаря предварително! 

преди 20 минути, vaskopopravitelniq написа:

Здравейте! Нов съм в сайта и искам да ви споделя за един проблем. Въпросният предмет е физика и астрономия. Имам 6 за първият срок и две шестици като текущи оценки втория срок. Госпожата ме заплашва с оставяне на изпит, защото в момента се обучавам в онлайн обучение и нямам камера. Има ли как да ме остави на изпит дори и да нямам по-слаба оценка от 6 по предмета? Благодаря предварително! 

Нещо не се връзват нещата. Ако имаш 6 за първия срок и две шестици за втория няма кой да се и занимава с теб. А и какво пречи да си сложиш една камера за 20 лева или да си пуснеш телефона.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Нещо не се връзват нещата. Ако имаш 6 за първия срок и две шестици за втория няма кой да се и занимава с теб. А и какво пречи да си сложиш една камера за 20 лева или да си пуснеш телефона.

А ако няма пари за камера, за телефон, за интернет, как става това онлайн обучение?

преди 1 час, Емил Костов написа:

Мисля че тук става дума точно за камерата и даскалицата се съмнява че нашия нещо шмекерува след като не дава достъп от камера а да нямаш такава днес е малко трудно да се повярва.

преди 1 час, vaskopopravitelniq написа:

Интересно ми е как учиш онлайн без камера? Как те изпитва госпожата?

току-що, Aumii написа:

А ако няма пари за камера, за телефон, за интернет, как става това онлайн обучение?

Че ако нямаш днеска едно 50лв. си загинал, една камера не струва нищо, дори от китайски магазин за 10 кинта можеш да си купиш.

току-що, Bubbles написа:

Мисля че тук става дума точно за камерата и даскалицата се съмнява че нашия нещо шмекерува след като не дава достъп от камера а да нямаш такава днес е малко трудно да се повярва.

Да, без камера, всеки може да си чете направо от учебника като го изпитват.
Но пък по математика, как ще покажеш решената задача на учителката? Или ще и продиктуваш отговора?

преди 2 минути, Aumii написа:

Явно пише от комшията. Хайде стига вече!

току-що, Aumii написа:

Да, без камера, всеки може да си чете направо от учебника като го изпитват.
Но пък по математика, как ще покажеш решената задача на учителката? Или ще и продиктуваш отговора?

Знам ли, по факса?😁

преди 1 минута, Bubbles написа:

Че ако нямаш днеска едно 50лв. си загинал, една камера не струва нищо, дори от китайски магазин за 10 кинта можеш да си купиш.

По принцип е така, но има и крайно бедни хора, без интернет, камери и телефони.

Но след като въпросното момче, пише тук, във форума, следва, че има откъде да пише.

преди 13 минути, Aumii написа:

По принцип е така, но има и крайно бедни хора, без интернет, камери и телефони.

Но след като въпросното момче, пише тук, във форума, следва, че има откъде да пише.

Точно тези хора се напъват и децата им учат най-добре! Гарантирам ти, защото още съм в системата. 

преди 2 часа, vaskopopravitelniq написа:

Здравейте!

Има ли как да ме остави на изпит дори и да нямам по-слаба оценка от 6 по предмета? Благодаря предварително! 

Здрасти! Онези пак се отплеснаха - цени на камери, онлайн ли си или офлайн ... 

Щом имаш срочна оценка „6 - шест“ и две текущи пак същите - едно явяване на изпит, би трябвало да ти е най-малкия проблем!
Или ... „има нещо гнило в Дания“ (оценките до сега)???

преди 8 минути, grizly написа:
преди 38 минути, Bubbles написа:

Знам ли, по факса?😁

Или може би по-водомера...:surfing:

Ако ще - и по телепатия да го прави ..

С тези оценки трудно може да те остави на поправителен, повече трябва да се притесняваш, защото трябва да имаш минимум брой оценки за да може да имаш срочна и съответно годишна оценка, което е по-лошо от това да имаш 2. Когато бях ученик нужният брой бяха 3 или 4. За да те оставят без оценка обаче трябва да имаш голям брой отсъствия (независимо извинени или неизвинени). Не знам точно колко процента е този голям брой, но сигурно ще е 50 или над. Ако твоят случай не е такъв, не мисля, че и това може да те притеснява, ти нямаш вина ако си бил в часовете, но не си бил изпитан. Все пак си имай едно на ум, защото егото на преподавателите (училищни или университетски няма значение) е огромно (поне на голяма част от тях) и не обичат някой да им опонира, дори когато си прав. На твое място бих й казал на твойта даскалица, че не се притесняваш да се явиш пред комисия, която да те оцени и ще си търсиш правата, гарантирам ти ще я респектираш.

Колкото до самото правене напук, ако е такъв твоя случай за да не си взимаш камера - не го одобрявам. Наистина има хора, които нямат финансовата възможност да си плащат всеки месец Интернета, тока и т.н., но има и такива, които казват, че нямат пари, а в същото време ходят с маркови дрехи, последни модели iPhone-и и т.н. Отделно може да ползваш камерата на телефона си (предполагам имаш такъв).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.