Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с китайска мултимедия

Featured Replies

Здравейте имам проблем с Андроид. Мултимедията (някаква китайска) в колата на жената се прецака. Напекло я е слънцето и сега звук има ,картина не. Свалил съм я преди два дена и седи в нас на хладно, но продължава да няма картина, само звук .

Някакви идеи и насоки ?

Някаква такава е 9243a4f99b1199ebc4c52f9d46703594.jpg

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

Хвърляй я в кофата и сложи нещо нормално, оригиналното радио или някакво sony, jvc, kenwood. 

Какво пък ви харесват тия китайски боклуци, та всеки втори си е е накичил такова на бракмата си? Хем са грозни, хем забиват, че и звук никакъв не вадят. 

преди 1 час, DaGa написа:

Здравейте имам проблем с Андроид. Мултимедията (някаква китайска) в колата на жената се прецака. Напекло я е слънцето и сега звук има ,картина не. Свалил съм я преди два дена и седи в нас на хладно, но продължава да няма картина, само звук .

Някакви идеи и насоки ?

Някаква такава е 9243a4f99b1199ebc4c52f9d46703594.jpg

Здравей!

Някъде по "бракмата" трябва да има стикер с точното название на изделието. Погледни и ако има го напиши дословно, а аз ще ти потърся каквото има из интернет за него. Така, само от гледане нищо не може да ти се препоръча. Поздрави от мен и най вече за дъщеричката!

• Автор

Здравей, стикер няма, иначе аз щях сам да потърся. По снимка с google lens търсих и единствено излиза като модел 9210s,но има под различни марки. Аи нищо конкретно не излиза при търсене

Благодаря за помощта

преди 8 минути, DaGa написа:

Здравей, стикер няма, иначе аз щях сам да потърся. По снимка с google lens търсих и единствено излиза като модел 9210s,но има под различни марки. Аи нищо конкретно не излиза при търсене

Благодаря за помощта

И аз го направих това, но както си казал, сам виждаш какви джунжории излизат. Няма ли някакво упътване за работа по време на закупуването му, щото знаеш че китайците правят всичко.

• Автор

Има за работа, но то си е инструкция за употреба. Няма troubleshooting....

Пробвах с ресета , нищо.... Поне видимо.

Търся сега из нета някой руснак ако е разглобявал такова , да му видя схемите

преди 12 минути, Kolev71 написа:

И аз го направих това, но както си казал, сам виждаш какви джунжории излизат. Няма ли някакво упътване за работа по време на закупуването му, щото знаеш че китайците правят всичко.

Да не е това случайно?    9210SE автомобил стерео андроид 10.1 GPS WiFi FM радио W / Алкохол тестер забавно – BAGOOCLUB

Но и за него няма никаква документация. 

Другият вариант е: Отваряш го и правиш прегледни снимки в едър план и ги пускаш тук да се "мъчим". Обърни внимание най напред по захранването, независимо, че има само звук!

• Автор

Това ще правя по-късно. Първо ще разкача и закача наново всички лентови кабели които видя. Ако не тръгнe, ща кача снимки на платката

Иначе май е същата , само тази дето е 10' , а нашата е 7'

Ако муктимедията е прегрявана поради някаква причина може някой елемент да е изгорял или да се е разпоил. Обаче трябва да се отвори и да се огледа.

• Автор

Такааааа. Рестарт не помогна. Лентовите кабели три на брой ги откачих и закачих - без резултат. Сензорните бутони и подсветката им работят. Тъча също работи. Като се пусне тръгва на режим радио. С налучкваме по дисплея успях да намеря къде са падат бутоните за смяна на станциите и ги сменям. Така разбрах,че тъча си работи. Има купулнг с usb - като му се вкара флашка с музика - свири.

Ето една снимка на цялата платка и на някои неща които не ми харесват по нея.
Има и снимка с модела на платката мисля

Жената май е давала мултимедията на някой да пробва да я прави без да ми каже

IMG-20210713-235137.jpg
Screenshot-2021-07-13-23-35-18-533-com-miui-gallery.jpg
Screenshot-2021-07-13-23-35-03-389-com-miui-gallery.jpg

IMG-20210713-212316.jpg
IMG-20210713-210828.jpg
IMG-20210713-210721.jpg
IMG-20210713-210702.jpg

IMG-20210713-210848.jpg
IMG-20210713-210617.jpg

• Автор

Нищо не се вижда. Може ли да ме насочите към някой в София ,който може да оправи тези спойки ?

Благодаря

В оффроад форума ти отговориха..

В КОФАТА тая китайска дрисня.

Няма известен форум в който да не си пуснал поредната тема

"ПОМОЩ прецака ми се незнам си какво."

Майкоо толко ли е зле Ганьо……. Авторе ела до в къщи да ти подаря един хубав касетофон бе човек, ама ми я дай тая мултимедия да я хвърля в Янтра.

• Автор
В оффроад форума ти отговориха..

В КОФАТА тая китайска дрисня.

Няма известен форум в който да не си пуснал поредната тема
"ПОМОЩ прецака ми се незнам си какво."
Ти защо във всеки форум си с различни никове, а ? Питам и не искам да ми отговаряш

преди 36 минути, DaGa написа:

Ти защо във всеки форум си с различни никове, а ? Питам и не искам да ми отговаряш

Абе я пътувай у к///ц.

Ставаш жалък всеки месец да ревеш по всички възможни форуми, че нещо се прецакало.

на 14.07.2021 г. в 16:07, Граф Монте Кристо написа:

Майкоо толко ли е зле Ганьо……. Авторе ела до в къщи да ти подаря един хубав касетофон бе човек, ама ми я дай тая мултимедия да я хвърля в Янтра.

Не трови водата! 

• 5 месеца по-късно...

Имам проблем с китайска мултимедия андроид 10 .2 гб.рам проблема е че камбуса не разпознава колата и бутоните от волана не действат и не ми тръгва камерата за заден ход .благодаря който помогне

• 2 години по-късно...
на 13.07.2021 г. в 13:02, Колев 74 написа:

Здравей!

Някъде по "бракмата" трябва да има стикер с точното название на изделието. Погледни и ако има го напиши дословно, а аз ще ти потърся каквото има из интернет за него. Така, само от гледане нищо не може да ти се препоръча. Поздрави от мен и най вече за дъщеричката!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.