Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За бутона, намиращ се най долу вдясно.

Препоръчан отговор

Във форума има реклама, която се намира най долу по цялото протежение на  дисплея, закривайки бутона(синият в дясно , най долу) за бързо предвижване на страницата в началният си вид. Естествено, със стрелката сочеща надолу, която е в лявата част, рекламата се скрива, но това е дразнещо да го прави човек по 20-30 пъти. Може ли малката част от рекламата да се намали така, че бутонът за бърз скрол да се вижда постоянно? Прикачвам две снимки. Благодаря и лек ден.

ScreenShot009.jpg

ScreenShot010.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първото, което виждам (и на двете снимкиimage.png.ef06503bac9dd841ca6b004f0002204e.png   не ползваш софтуер, блокиращ рекламите.

Ето как е при мен (в другата тема го казах)   image.png.ad9cd224f833c5ae73a058407fa094db.png

Няма въпросната „рекламна лента“, няма и проблем с работата на форума. „Синия бутон“ се вижда през цялото време.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Брей те тия пенсии че са малки малки са, ама чак толкова ли му не стига на Карабойко, че е накичил сайта така брутално с банери?
Туряй някакъв блокировач на реклами и няма да имаш ядове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Брей те тия пенсии че са малки малки са, ама чак толкова ли ...

„Колкото повече - толкова ... повече!“
Мечо Пух

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение по въпроса но преди това да кажа - да, не ползвам никакъв "блокировач" или каквото е там. 

Това се бутони за управление на страница, които са към форума, а не за разни реклами. Което за мен значи, че последните не трябва да се закриват от нищо, та били и реклами. Как са направили бутона за скриване на рекламата? Той не пречи на нищо, но не е свързан с този или който и да било форум. Органите за управление на сайта или форума за мен са приоритетни и следва винаги да се виждат. А дали ще ползвам блокатор, аз имам право да реша. Явно, че част от рекламите са ми интересни и затова нямам инсталиран такъв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Kolev71 написа:

Моето мнение по въпроса но преди това да кажа - да, не ползвам никакъв "блокировач" или каквото е там. 

Това се бутони за управление на страница, които са към форума, а не за разни реклами. Което за мен значи, че последните не трябва да се закриват от нищо, та били и реклами. Как са направили бутона за скриване на рекламата? Той не пречи на нищо, но не е свързан с този или който и да било форум. Органите за управление на сайта или форума за мен са приоритетни и следва винаги да се виждат. А дали ще ползвам блокатор, аз имам право да реша. Явно, че част от рекламите са ми интересни и затова нямам инсталиран такъв.

Ок - това си е твое право, разбиране или както го наречеш!

Просто - в оформлението на страницата, този бутон трябва да се позиционира над рекламите!
Вертикално, а не като слой.

Уеб-дизайнерите - не чакайте ... аз да ви върша работата! Много ми е висока тарифата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Kolev71 написа:

Така е, но повечето съдържатели на уеб платформи не се съобразяват с тези неща. Аз също не бих ползвал блокировач на реклами, но днес повечето сайтове не можеш ги прочете ако не им скриеш рекламите, то не са фонове, банери, изскачащи прозорци, говорещи...
...а има едни такива които направо ме карат да си повърна червата.
По-рано имаше един сайт за онлайн телевизия който беше така натъпкан с реклами че зареждаше по 10 минути всяка страница.
Явно и нашия началник не си поплюва много много.

Затова съм блокирал всичко и много им здраве.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Bubbles написа:

По-рано имаше един сайт за онлайн телевизия който беше така натъпкан с реклами че зареждаше по 10 минути всяка страница.

Казваш - „Както си гледам рекламите и ... 💥 БАМ ... пускат някакъв филм!“

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

Ами това, което можем да направим е да го вдигнем над рекламите. Рефрешнете или изтрийте кеша на браузъра си за да се заредят новите стилове и вече трябва да се показва по-нагоре - над рекламите, ако има такива. 

screenshot-www.kaldata.com-2021_07.28-19_20_29.png.22b1d0045dd3c73f5020921d1459aaff.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Kalin Karaboychev написа:

Ами това, което можем да направим е да го вдигнем над рекламите. Рефрешнете или изтрийте кеша на браузъра си за да се заредят новите стилове и вече трябва да се показва по-нагоре - над рекламите, ако има такива. 

Там е!

Пп. Спрях си AdBlock и AdBlock Plus, обаче ... няма реклами?
Не, че ми липсват, ама ...
F5, F5 ... десет пъти - няма и няма!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности и от мен. Всичко е точно и пожелавам приятна и хубава вечер на екипа и всички посетили темата!

ScreenShot002.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Kolev71 написа:

Благодарности и от мен. Всичко е точно и пожелавам приятна и хубава вечер на екипа и всички посетили темата!

Отбележи „Решението“ на въпроса!   ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, jhoro написа:

Отбележи „Решението“ на въпроса!   ;)

То хубаво и го мислех, но не го зная къде се намира. Това е лошото , бе Жоре. Я ми подскажи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Kolev71 написа:

То хубаво и го мислех, но не го зная къде се намира. Това е лошото , бе Жоре. Я ми подскажи.

Въй!!! Де беши ве? Май ... „бутона най горе вдясно“!

Пп. Забелязвам, че в НЯКОИ теми, на които съм „автор“ - под постовете на другите се виждат два бутона

image.png.7f70d6fa44e5235f54a62f671c144a3f.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, jhoro написа:

Въй!!! Де беши ве? Май ... „бутона най горе вдясно“!

Какъв е този бутон бре? При мен не го виждам! Какво пише?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, jhoro написа:

Пп. Забелязвам, че в НЯКОИ теми, на които съм „автор“ - под постовете на другите се виждат два бутона

image.png.7f70d6fa44e5235f54a62f671c144a3f.png

При теб - вижда ли се?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, jhoro написа:

При теб - вижда ли се?

За съжаление не, независимо, че аз съм автора на темата,  до бутончето цитирай няма нищо  написано в дясно от него!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Kolev71 написа:

За съжаление не, независимо, че аз съм автора на темата,  до бутончето цитирай няма нищо  написано в дясно от него!

Затова казах - „в някои“! Не знам защо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Kolev71 написа:

Това да не е за ония зелените точки под профилната снимка бре? По рано май го виждах, но сега - не. Не съм уверен. Но това само в мои теми, които съм пуснал.

преди 1 минута, Kolev71 написа:

Това да не е за ония зелените точки под профилната снимка бре? По рано май го виждах, но сега - не. Не съм уверен. Но това само в мои теми, които съм пуснал.

За мен е важно че момчетата се справиха със задачата. Като се появи ще го "натисна' все някога!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Kolev71 написа:

Това да не е за ония зелените точки под профилната снимка бре? По рано май го виждах, но сега - не. Не съм уверен.

На постовете няма, но като влезеш в даден профил - си има инфо.
Ето при теб   image.png.9c5030b7670b1ed0e23fc650e27d4535.png  най-дясното!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, jhoro написа:

На постовете няма, но като влезеш в даден профил - си има инфо.
Ето при теб   image.png.9c5030b7670b1ed0e23fc650e27d4535.png  най-дясното!

Ясно. Значи, правилно съм те разбрал за какво иде реч, но няма  при мен и затова и не го виждам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хммм ...

Излиза, че раздел „Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта“ е ... НЕ сериозен?

Пп. Ай бай - че филма започва!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 3 часа, jhoro написа:

Там е!

Пп. Спрях си AdBlock и AdBlock Plus, обаче ... няма реклами?
Не, че ми липсват, ама ...
F5, F5 ... десет пъти - няма и няма!

Защото си Легенда

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Kalin Karaboychev написа:

Защото си Легенда

Бах мааму!!! Упс ... сори!

Хем съм в Рая, хем не съм умрял ...

Верно - ставали чудеса. Даже ... да не е Коледа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...