Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя компютъра да се изключва като не се използва?

Featured Replies

Здравейте!Преди 2 дни реших да си пусна филм,за да заспя по-лесно!Изтеглих си, пуснах си и го оставих да работи (компютъра ми),с идеята че сам ще се изключи.Уви не беше така и е работел цяла нощ.

На следващият ден се пробвах да му променя плана за захранване кога да се изключва и кога-не.Направих го, всичко точно.Обаче реших отново да си пусна филм през ноща,с идеята че компютъра ще се изключи!Отново не стана, цяла нощ е работил,нито вентилатора му се изключва,само заспива но не се изключва.Даже само като помръдна мишката и се включва направо там където е бил последно без да ми иска да си влизам в профила.Ако някой знае как се прави да се изключва когато не се работи на него примерно 10 15 мин да каже.Ще съм му много благодарен!!!

Плеъра може (вероятно) да изключи компютъра когато филма свърши. Той няма как да знае кога е заспал зрителя.

• Автор
преди 1 час, tarlyo написа:

Някои плеъри имат това, което търсиш. Погледни в настройките на този, който ползваш

image.png.6d2b8dc46184a056c8e289a76f01d41b.png

Би ли могъл да ми кажеш кой е този плеър?

преди 9 минути, Milkanski7 написа:

Би ли могъл да ми кажеш кой е този плеър?

Ми чети в контекст менюто бе. С лъжицата в устата да ви се налива!

• Автор

видях че е KmMPlayer,но къде точно влизаш дали може да ми обясниш,защото аз търся и търся тази настройка, но не я намирам

Аз лично ползвам Airytec Switch Off

Може да е спряна от поддръжка през 2015-та, ни си работи коректно, има доста режими на работа и ми харесва, че иконата в трея и е в стила на Windows 7/8/10 системните икони (все едно е част от самия Windows).

Когато не е активен:

1.png

Опциите могат да се задават за по-бързо и от контекстното меню (освен през самата програма):

2.png

Когато е активен профила има зелена стрелка:

3.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.