Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

за кого бихте гласували на следващи парламентарни избори

за кого бихте гласували на следващи парламентарни избори 29 гласували потребители

1. 1. за кого бихте гласували на следващи парламентарни избори

• ИТН - има такъв народ
      24%
    • герб-сдс
      17%
    • бсп+ 17партии
      3%
    • ДБ демократична българия + зелените +(итн- и така нататък)
      13%
    • дпс
      0%
      0
    • изправи се ( новото име)
      0%
      0
    • други
      17%
    • няма да гласувм
      24%

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Poll closed on 9.09.2021 at 16:59

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

за кого бихте гласували на следващи парламентарни избори

• Отговори 58
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За ГЕРБ-СДС разбира се   Останалите шарани и мазохисти се пригответе  отново за разочарование и унижение. Не че не си го знаехте и преди последните избори де.. Ама понеже мразите, поне

• Ами... да ... смешно е! Ще видим... мене не ми пука... Видяхте ли се чалгарите, колко ви е акъла? Щом и мая общата ви тегли една,,,  

За ГЕРБ-СДС разбира се :) 

Останалите шарани и мазохисти се пригответе  отново за разочарование и унижение.

Не че не си го знаехте и преди последните избори де.. :getout:

Ама понеже мразите, понеже всичко ви е "напук" ,  пак ще гласувате на принципа " може на мен да не ми е добре, важното на вуте да е зле" .

преди 10 минути, miro20 написа:

За ГЕРБ-СДС разбира се :) 

Останалите шарани и мазохисти се пригответе  отново за разочарование и унижение.

Не че не си го знаехте и преди последните избори де.. :getout:

Ама понеже мразите, понеже всичко ви е "напук" ,  пак ще гласувате на принципа " може на мен да не ми е добре, важното на вуте да е зле" .

Ще има ли тоя път Баце 4, или пак няма да я бъде ? Дай някакво инфо, кога да очакваме, аз още от миналата година чакам ескперти-коментатори от ПИК или сайта на Красен Кралев да обясни как Той ще ги матира всичките, ама няма, мълчат си. Дано да имат бюджет да плащат на калинките до февруари поне, че в тежка ситуация се постави Тиквата с лакомията си. 

• Автор
преди 19 минути, miro20 написа:

За ГЕРБ-СДС разбира се

понеже ги разбираш

я кажи Митов кадър на цру ли е ?

преди 8 минути, N1K17Y написа:

да обясни как Той ще ги матира всичките, ама няма, мълчат си.

Кого да матират бре... Та те / опонентите/ самис е гризат и самонаказват :) 

ГЕРБ в момента са в най изгодна позиция. ОСтавиха чакалите да се самоизядат . Колкото повече ги оставят , толкова повече времето  показва и доказва това :)

Един по един им излизат циреите  , демагогията и черните страни .

Даже им пожелавам приятна почивка на морето и да се оттеглят за около месец поне :) 

До тогава  и чалгарите и комунистическтие метастази дето по погрешка ги наричат "протестърски партии" , ще се самоизядат :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ще има ли тоя път Баце 4

Да! Ще има! Дали октомври или следвашия октомври - ше има!

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Дано да имат бюджет да плащат на калинките до февруари поне, че в тежка ситуация се постави Тиквата с лакомията си. 

Не се притеснявай - бюджет има :lol6:

Аз ще гласувам за ИТН, както гласувах и предния път.

току-що, NewRedDragon написа:

Браво! :lol6:

Много смешно!

току-що, ДзВяРа! написа:

Много смешно!

Ами... да ... смешно е! Ще видим... мене не ми пука... Видяхте ли се чалгарите, колко ви е акъла? Щом и мая общата ви тегли една,,, :)

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Ами... да ... смешно е! Ще видим... мене не ми пука... Видяхте ли се чалгарите, колко ви е акъла? Щом и мая общата ви тегли една,,, :)

Не знам какво е чалгар, но явно за теб е нещо много важно! За мен са важни други неща приятелю! Май месец мина май?

• Автор
преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Не знам какво е чалгар,

той го казва в добрия смисъл не знам защо всички се обиждате :giggle1:

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Не знам какво е чалгар, но явно за теб е нещо много важно! За мен са важни други неща приятелю!

Не съм ти приятел! Какво е чалгар - знаеш! Какво е важно за теб, мене не ме интерсува! Опппс, забравих да ти обясня - чалгар = ами такива като тебе, бе

преди 4 минути, Banesc написа:

той го казва в добрия смисъл не знам защо всички се обиждате :giggle1:

Кой ти каза? Че се обиждам?

Напротив, кефя се в момента.

• Автор
току-що, ДзВяРа! написа:

Кой ти каза? Че се обиждам?

Напротив, кефя се в момента.

ето всичко е точно

чалгар

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не съм ти приятел! Какво е чалгар - знаеш! Какво е важно за теб, мене не ме интерсува! Опппс, забравих да ти обясня - чалгар = ами такива като тебе, бе

И какво от това? Ами не знам, чакам ти да ми кажеш, май си запознат? А ти как реши че мен ме интересува, теб дали те интересува нещо? Щом така мислиш, ми добре.

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

И какво от това?

Лошо за тебе1

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Ами не знам, чакам ти да ми кажеш, май си запознат?

Да, запознат съм

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

А ти как реши че мен ме интересува, теб дали те интересува нещо?

То си личи - пенявиш се, ама нямаш нищо насреша!!!

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Щом така мислиш, ми добре.

Ей, така трябваше да започнеш :)

преди 15 минути, Banesc написа:

има такава чалга

Всъщност, Гънзата  е добър..... музикант  - 2300 съм платил за един купон, ама .....квото му кажеш, това свири..... като партията на шефа си, де -,,,,

Абе, хора, бегайте д за лев на вън и се върнете, като ги имате! 

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Гънзата

Кой?

И защо спорите за глупости?

Музиката си е музика, чалга, метъл, поп, рап...
всеки стил си има качественото и простотията.

Тук не става дума за това кой какъв стил пее, а че гологлавия и сбирщайна простаци които завря в парламента са НЕКАДЪРНИ. Още в началото го казах - Трифонов с една кабеларка вече 3 години не могат да се оправят, а държава са тръгнали да управляват.
Наистина съм любопитен да разбера кои са свинките дето им дърпат конците, защото съм убеден че има такива.

Не случайно като отговор на въпроса на темата пуснах песента на НЛО, защото точно в момента е по-актуална от всякога, просто защото тези за които се гласува са си от един дол дренки и ако досега можеше да се спори, то днес те го доказаха на 100%.
Знам че много хора гласуват или са гласували за ИТН с надежда за положителна промяна (Признавам си че преди около да кажем две години и аз си мислех че Трифонов би бил добър избор, но бързо разбрах че греша.), но те са просто поредната еднодневка тип НДСВ която ще си замине в рамките на следващите 2 до 4 години. А който още не го е разбрал е добре да си размърда сивото вещество.

От другата страна е кофти момента че имаме старите к***и в лицето на М. Манолова, Х. Иванов и техните съпартйици прегрупирани и преименовани че с нови лозунги сякаш никога досега не са били в парламента и не сме ги виждали.
За досадните ГЕРБ, БСП и ДПС, няма какво да се каже, те са си все същите и е чудно че все още има хора които да глсуват за тях.

От групировките които към момента са извън парламента не се сещам за някоя която да не е обвързана с някой олигарх или мутраген, едни са с Арабаджиеви, другите с Баневи, третите с Черепа...
...айде няма нужда да ги изеждаме всички.
Както би казал покойния професор Юлиян Вучков(Вечна му памет) : - Положението е "Майка плаче, грамофон вие!".

Миро да те питам - Верно ли за Рада дълбоката ще гласуваш?:doh:

• Автор
преди 16 минути, Bubbles написа:

За досадните ГЕРБ, БСП и ДПС, няма какво да се каже, те са си все същите и е чудно че все още има хора които да глсуват за тях.

дпс са се укопали нямат махане  последователни са в това което правят

В политиката ,според мен , трябва да има две неща здрав разум и диалогичност. Всичко друго е това ,което сега се случва, а то е харчене пари за избори ,много пари. От друга страна се харчат и парите на олигарсите ,които ги дават  за  кампаниите , а те са много стиснати и много алчни.От резултатите на следващите избори ще разберете ,кое е надделяло .

преди 7 часа, Bubbles написа:

Миро да те питам - Верно ли за Рада дълбоката ще гласуваш?:doh:

Той от ГЕРБ ли е ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.