Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как се прави "тапа" ( заглушител ) за смартфон , мобилен телефон и бръмбър ?

Препоръчан отговор

Здравейте , 
знаете ли , правили ли сте "тапа" ( заглушител ) за смартфон , мобилен телефон и бръмбър ? 
В някой училища в някои държави има такива устройства и ги ползват по време на изпити . 
В нета , в някакви измислени шпионски сайтове има и обяви за китайски джунджурийки , които УЖ вътшат такава работа . 
Споделете мнения от опит 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Излъчвател на "бял шум".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

Здравейте , 
знаете ли , правили ли сте "тапа" ( заглушител ) за смартфон , мобилен телефон и бръмбър ? 
В някой училища в някои държави има такива устройства и ги ползват по време на изпити . 
В нета , в някакви измислени шпионски сайтове има и обяви за китайски джунджурийки , които УЖ вътшат такава работа . 
Споделете мнения от опит 

А каква точно е целта ти? Защото.... малко е на ръба на закона, подобна "намеса"....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

А каква точно е целта ти? Защото.... малко е на ръба на закона, подобна "намеса"....

На кой закон?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, jhoro написа:

На кой закон?

На някой! Не съм юрист - но със сигурност, не може ей така да "заглушаваш" лицензирани честоти! Като се върна от почивката си ще питам!

ПС: Осъдих НАП, точно заради проблем с мобилен оператор!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

На някой! Не съм юрист - но със сигурност, не може ей така да "заглушаваш" лицензирани честоти! Като се върна от почивката си ще питам!

ПС: Осъдих НАП, точно заради проблем с мобилен оператор!

Може неволно да излъчвам смущения!

Я дай подробности - за делото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, jhoro написа:

Я дай подробности - за делото.

ще ти пиша на ЛС с някои сканирани документи с заличени данни естествено. В общия случай - ако оператора не е предоставил покритие на SIM в КА..... и така ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

ще ти пиша на ЛС с някои сканирани документи с заличени данни естествено. В общия случай - ако оператора не е предоставил покритие на SIM в КА..... и така ... 

Питам по принцип - не конкретно. За лични данни изобщо не мисля.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, jhoro написа:

Питам по принцип - не конкретно. За лични данни изобщо не мисля.

Ами то интерсно е определенирто на съда :) Каката от НАП изобщо не обжалва...

Ще ти пиша с подробности - ще се смееш много!

Айде стига оффтопик

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, jhoro написа:

На кой закон?

Цитат

Диапазонът на радиовълните, предназначени за радио и телевизионно разпръскване, е разпределен чрез международни съглашения на отделни обхвати (диапазони) и е обект на специални закони по отношение на използването му

Понеже е спец и ален з, ако на, то  пипнат ли те, че го правиш у мислено и сис тематично се ползват едни други наредби, вътрешни на едно министерство. ;) 

преди 5 часа, Детелин Василев Кирчев написа:

Споделете мнения от опит 

Такива неща не се споделят. Ти или знаеш или не, но е достатъчно да имаш средно образование. 

Иначе: За обща култура ... вижда се в кой диапазон са въпросните смарт неща и бръмбари и ... пускаш "бял шум" посредством "елементарно" устройство. Да, има китайски играчки справящи се в радиус на ... около 10 метра .... че иначе .... хм .... ще попаднеш на "специалните" оръ ... :)  .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може неволно да излъчвам смущения!

В тоя случай си оправи дрелката .... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При тебе Жоре не е неволно!

Сега остава да кажеш, че и биометана го произвеждам умишлено!
Понеже е спец и ален закон, ако на, то  пипнат ли те, че го правиш у мислено и сис тематично

Колкото да е спец и без значение цвета (ален или кален) - всеки закон си е „за кон”! Магаре закон не чете!
Отделно - виждам, че знаеш - какво е „белия шум” и как се получава. Но как ще докажеш, че ина умисъл?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е нужно нищо да доказваш. Пипнат ли те, че излъчваш няма измъкване. То едно радио не можеш да пуснеш на FM честота, камоли пък да заглушаваш GSM мрежата. И аз съм чувал, че някои университети заглушават по време на изпити и съм сигурен, че не го правят законно, нито дори че имат разрешение да го правят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ice_lion__01 написа:

Не е нужно нищо да доказваш. Пипнат ли те, че излъчваш няма измъкване.

Вярваш ли си?
А да си чувал за ...

Цитат
Чл. 31. (1) Всеки обвинен в престъпление следва да бъде предаден на съдебната власт в законно определения срок.
(2) Никой не може да бъде принуждаван да се признае за виновен, нито да бъде осъден само въз основа на неговото самопризнание.
(3) Обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.

Лично аз ... не излъчвам! Поне не - в този диапазон!

Когато пуснат 6G или 7G мрежата ... над 50 GHz - ще му мисля.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, dioib написа:

А вибратора така ли да го остави? ;)

Сега остава да кажеш, че и биометана го произвеждам умишлено!

Абослютно! Умишлено и напук! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, dioib написа:

Дрелката ми ... не ползва електричество, но прави страхотни отвари!

Над 10 безплатни снимки за Калашников и Пистолет

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То твай шевна машина с бод зад игла.

Spoiler

От цеха за шерпотреба на Арсенал Казанлък се пенсиониала леля Мара. Шефът я привикал да я разпита какво да й подарят и тя му казала:
- Шевна машина.
Шефът ученоя и згледал и я попитал
- Е, лельо Маро, за триесе годин не можа ли да си сбереш една от наште, ма?
- Абе, шефе, не, че не опитах, ама колко пъти сбирах, все Калашник излиза, бе, шефе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, NewRedDragon написа:

И мен ме интересува по принцип, че и аз имам КА?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

може пък да съм шев на малко предприятие и служителите ми цял ден да цъкат на телефона

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

може пък да съм шев на малко предприятие и служителите ми цял ден да цъкат на телефона

А, туй нещо 'шев' не е ли дето го прави шевната машина?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...