Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как се прави "тапа" ( заглушител ) за смартфон , мобилен телефон и бръмбър ?

Препоръчан отговор

преди 17 минути, ivan_pop написа:

А, туй нещо 'шев' не е ли дето го прави шевната машина?

аз преди си направих че пред нас имаше заведение и спиратха таксита и ме дразнеше как говореха диспечерите им - но заведението фалира и е в мазата и вероятно вече е за боклука от влагата, все пак бе преди 15 години

единпат си спомням една кабеларка идваше в сградата, смени кабелите и се вайкаха откъде идва това смущение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, цър-вул написа:

Може и на ръка... ;) 

С правописа под вежди се гледаме строго, и аз го избягвам доколкото мога!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

доколкото знам такива заглушители се ползват и за заглушаване на бомби ако са с мобилен контрол

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, ivan_pop написа:

С правописа

Не за правописа, а за шиенето на ръка, ставаше дума.

преди 55 минути, Без умствен капацитет написа:

доколкото знам такива заглушители се ползват и за заглушаване на бомби ако са с мобилен контрол

'ма ти много знаеш... Да не би те да не са управлявани от мобилни устройства/които са?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

яснооооооооо , никой не знае как се прави или от къде се купува 
Ами така кажете ! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ха, сега, пък, се появи и от къде се купува...
Ами, или от китайските магазини или от магазините за шпионска техника.
Наказателната отговорност си е изцяло твоя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

или така

преди 7 часа, Детелин Василев Кирчев написа:

яснооооооооо , никой не знае как се прави или от къде се купува 
Ами така кажете ! 

Не можеш ли да напишеш в гугъл Radio frequency jammer

...и да си го потърсиш къде се продава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Не можеш ли да напишеш в гугъл Radio frequency jammer

Може,ама имаме проблем термиологията на анлийски...
Може и с wifi blocker; gsm blocker...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, цър-вул написа:

Ха, сега, пък, се появи и от къде се купува...
Ами, или от китайските магазини или от магазините за шпионска техника.
Наказателната отговорност си е изцяло твоя.

нищо няма да носи, вероятно ще заглуши само около сградата дет живее - не вярвам целта да му е около 10 км

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...
преди 55 минути, cabboj написа:

Здравейте да попитам ,как най лесно да заглуша брънбар или скрит микрофон? има ли лесен начин или устройство 🤔

Защо не се обърнеш към комисията по регулиране на честотите а питаш тук? Ще ти отговорят веднага!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Kolev72 написа:

Защо не се обърнеш към комисията по регулиране на честотите а питаш тук? Ще ти отговорят веднага!

Не се бях сетил за тях ,БЛАГОДАРЯ 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, cabboj написа:

Здравейте да попитам ,как най лесно да заглуша брънбар или скрит микрофон? има ли лесен начин или устройство 🤔

С генератор на бял шум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, cabboj написа:

Изобретен е специален звук, който не се чува от хората, но заглушава всеки микрофон

https://www.kaldata.com/it-новини/изобретен-е-специален-звук-който-не-се-251909.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, AAUUXX написа:

Изобретен е специален звук, който не се чува от хората, но заглушава всеки микрофон

https://www.kaldata.com/it-новини/изобретен-е-специален-звук-който-не-се-251909.html

И от къде да го взема този звук? Иначе това го четох и установих че всичко се заглушава толкова лесно ,а за подслушвателно не е така 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, cabboj написа:

И от къде да го взема този звук?

Има генератори на звук.Използва се звуков сигнал с честота около 40 KHz и за неговото генериране са необходими специални говорители.Т.Е. нужен ти е генератор на звук,усилвател,високочестотен говорител,който да може да възпроизвежда тези 40 KHz.Говорителя е почти невъзможно да намериш или платиш,защото може да бъде много скъп.Накрая пак се връщаме към простия  и евтин вариант-китайски заглушител на интернет,защото повечето подслушватели и бръмбари предават данните си през интернет.

преди 12 часа, cabboj написа:

как най лесно да заглуша брънбар или скрит микрофон? има ли лесен начин или устройство 🤔

Най-лесния начин е да пуснеш музика да свири,когато говориш за нещо важно...Нищо няма да хванат от разговора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Димитър 59 написа:

Има генератори на звук.Използва се звуков сигнал с честота около 40 KHz и за неговото генериране са необходими специални говорители.Т.Е. нужен ти е генератор на звук,усилвател,високочестотен говорител,който да може да възпроизвежда тези 40 KHz.Говорителя е почти невъзможно да намериш или платиш,защото може да бъде много скъп.Накрая пак се връщаме към простия  и евтин вариант-китайски заглушител на интернет,защото повечето подслушватели и бръмбари предават данните си през интернет.

Най-лесния начин е да пуснеш музика да свири,когато говориш за нещо важно...Нищо няма да хванат от разговора.

За по-сигурно траш, дет или блек метъл. Никой нищо няма да чуе, нито преките участници в разговора, нито аудиторията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, cabboj написа:

И от къде да го взема този звук? Иначе това го четох и установих че всичко се заглушава толкова лесно ,а за подслушвателно не е така 

Тонгенератор или може да опитате с онлайн такъв .

Нужен е високочестотен високоговорител който може да възпроизведе тази честотна лента и НЧУ достатъчно мощен за това. Не знам дали ще има успех в заглушаването на подслушването ,но вероятно ще има частичен успех в дразнене кучето на съседа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Kolev72 написа:

НЯМА ТАКАВА !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Не знам дали ще има успех в заглушаването на подслушването ,но вероятно ще има частичен успех в дразнене кучето на съседа.

Пробвал съм тонколони с звуков генератор и като вдигна честотата над 18 KHz,аз нищо не чувам,а котката не спира да мяука ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, vte написа:

НЯМА ТАКАВА !

Верно ли? Значи в България няма радио, телевизия, мобилна комуникация...
https://www.crc.bg/bg/kontakti

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, цър-вул написа:

Верно ли? Значи в България няма радио, телевизия, мобилна комуникация...
https://www.crc.bg/bg/kontakti

Комисия за регулиране на съобщенията    -   комисията по регулиране на честотите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, cabboj написа:

Значи всичко ми се изясни ,ще се слуша музика 😜

А подслушвачите,ще се напрягат сред ритъма на музиката да хванат някоя дума,но едва ли ще им се удаде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...