Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за биткойн и eth

Featured Replies

Бях пуснал тема в раздел биткойн но никой не ми отговори.

Може ли една от валутите или и двете могат това, което изкопая да си дръпна кеш и да си изхарча ?

Ако ще връзвам повече от 2 карти какво трябва да ползвам ?

Antminer ли да ползвам или видео карти на desktop pc ?

От most computers коя карта ще ми препоръчате? (бюджет засега не споменавам) Моля ако се сметне за реклама това с мост не ми трийте темата. просто оттам мога да ползвам някаква отстъпка.

благодаря !

Каква карта? Ти четеш ли, слушаш ли новини?
Хората цели халета оборудват и не могат да изкарат нищо понеже всичко им отива за ток и други разходи, а ти сега когато природен газ, ток и всичко останало е тръгнало нагоре се цаниш копач да ставаш.

Не се занимавай с глупости, като искаш пари от криптовалути, инвестирай в търговия с тях, ама за да изкараш нещо трябва стабилна инветиция ако ще се хвърляш на биткойн, не някакви смешки от порядъка на 1, 2 хилядарки евро, също като знам как се движи курса на крипто с'тинките, ще ти трябва и много здраво сърце.

преди 12 минути, Daylight Dancer написа:

Бях пуснал тема в раздел биткойн но никой не ми отговори.

Може ли една от валутите или и двете могат това, което изкопая да си дръпна кеш и да си изхарча ?

Ако ще връзвам повече от 2 карти какво трябва да ползвам ?

Antminer ли да ползвам или видео карти на desktop pc ?

От most computers коя карта ще ми препоръчате? (бюджет засега не споменавам) Моля ако се сметне за реклама това с мост не ми трийте темата. просто оттам мога да ползвам някаква отстъпка.

благодаря !

Ами и втората тема ще отиде в същия раздел.

преди 1 час, Daylight Dancer написа:

Не, не може - каквото изкопаш, не можеш да го теглиш, не можеш да го харчиш, можеш само да си го гледаш ей така. Що за странен въпрос?!

Инак, ако ще се занимаваш с копане по- добре antminer, но ...... ти оставяш впечатлението, че нищо не разбираш от тая сфера, не те виждам как ще се оправяш.

преди 1 час, Bubbles написа:

... ако ще се хвърляш на биткойн...

не е само за биткойн - номера е там, че има редици такси, които трябва да се покрият, дали ще е за биткойн или етери, или друга криптовалута, таксите са такива, че с малко пари няма как да се излезе на плюс. Хилядарка- две е минималната граница, да не казвам, че в обща сметка нищо няма да се изкара, но под тая сума със сигурност няма сми. Отделен е въпроса, че ако човек не знае това, то колко ли ще разбира от търговия - трябва си много четене, много информация, много време, пак си е труд и знания, пак си е и риск. И най- големите факири в тази област, понякога вземат грешни решения и претърпяват загуби, тъй че не е никак просто, нито пък лесно.

• Автор

говорих просто за майнинг. нямам намерение да се занимавам с борси.

относно това дали може да се тегли бях почти сигурен но форумът е затова нали ?!

• 2 седмици по-късно...

Според мен най- добре си прецени с каква сума пари си готов да се разделиш и действай смело. 😁 

• Автор

Как да сметна колко горе долу мога да изкарам с картата X ? (etherium)

Къде да прочета(владея английски добре) как да си направя регистрацията за да почна самото копане?

уж съм харесал Видео карта Palit GeForce® RTX™ 3060 Dual, 12GB GDDR6, 192-bit

Щом владееш добре английски, отиваш в bitcointalk форума и си търсиш каквато информация те интересува.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Каква е причината нещата да са толкова зле - дадох 1560 лева за 3060 ti и съм изкарал 27 долара ? попадал съм на карта, която е предназначена за игри и не за крипто ?

използвам lhr unlock през t-rex

-----------

https://minerstat.com/hardware/nvidia-rtx-3060ti-lhr

Как и къде да копая този conflux и после как да обърна най-евтино към лева ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.