Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ползвали ли сте надежден VPN?

Featured Replies

Искам да попитам позлвали ли сте такъв. И то надежден и да сте останали доволни. Тук не става въпрос за шашмалогии а за допустимото и въобще за правата за използване на програма, която защитава самоличността ти. Все още не съм се запознал как точно стоят нещата.

1. НИКОЙ VPN клиент не защитава ничия самоличност. Тази услуга чисто и просто приоменя IP адреса на устройството което ползваш за работа с интернет, помага да прескачаш някои географски ограничителни бариери за да виждаш съдържание което по принцип не е достъпно на територията на която се намираш и т.н., НО тази услуга минава през сървъри, където се вижда и запазва твоето истинско IP и което при поискаване от съответните служби може да бъде предоставено в случай че има съмнение че си правил нещо незаконно.

2. Колкото и да криеш данни за устройството си, такива винаги могат да бъдат намерени, по горната причина. Защо? Защото всяка една уж прикриваща услуга минава от някъде, а твоето истинско IP винаги остава някъде, същото важи и за софтуера за промяна на местоположението.

3. Горните две точки, по никой начин не означават че трябва да си оставяш данните на показ щото видиш ли така и така решат ли ще стигнат до тях, но просто трябва да знаеш че единствения начин да си напълно анонимен в интернет е да си създадеш собствен такъв, като дори и тогава пак не е 100% сигурно, просто защото мрежата която използваме е така устроена че за да работи използва данните на нашите машини.

Аз към момента ползвам Avast VPN и още Betternet(Лекувана), две защото първата работи много добре, а втората специално заради опцията България и защото единствено нея успях сам да излекувам(Който е търсил лекуван софтуер от тоя тип знае че ни един не работи, но на този без да искам му намерих колая).

По-добро от безплатното не е измислено, ето как става за записване на видео от английските сайтовеspacer.png

това е за в xubuntu, за в бозицата вкиснала си има програмка от същия доставчик

значи Линукса е инсталиран на стар твърд диск който служи само за тази цел, да зяпам от Англия и Франция от сайтовете на тв каналите им, ако съм пропуснал някое предаване. Аз направо си ги записвам със субтитрите на инглиш, като по-нахален. Не се съобразявам с нежеланието на сайтовете да не дават да се записва, правя се че не съм разбрал че не искат да мога да си записвам каквото излиза на екрана на компа.
А тия дето ми го дават безплатния ВПН не спират да ми пращат и-мейли да се мина да почна да си плащам абонамент, ама аз дори не ги чета, щото пристигат на един адрес за спам боклук и те така.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

По-добро от безплатното не е измислено, ето как става за записване на видео от английските сайтовеspacer.png

това е за в xubuntu, за в бозицата вкиснала си има програмка от същия доставчик

значи Линукса е инсталиран на стар твърд диск който служи само за тази цел, да зяпам от Англия и Франция от сайтовете на тв каналите им, ако съм пропуснал някое предаване. Аз направо си ги записвам със субтитрите на инглиш, като по-нахален. Не се съобразявам с нежеланието на сайтовете да не дават да се записва, правя се че не съм разбрал че не искат да мога да си записвам каквото излиза на екрана на компа.
А тия дето ми го дават безплатния ВПН не спират да ми пращат и-мейли да се мина да почна да си плащам абонамент, ама аз дори не ги чета, щото пристигат на един адрес за спам боклук и те така.

И къде във въпроса се споменава "записване на видео".... Сега, че човека не е съвсем наясно що за магаре е туй нещо VPN е друга бира.

Ти не си ли посадил още някоя чиния в двора :)

Под надежден VPN трябва да се разбира да не прекъсва и скоростта да е добра. Иначе да, такива услуги оставят логове и службите могат да те разкрият.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.