Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За колко време ще ми стигнат 50 000 МВ мобилен интернет вързан за камера за наблюдение?

Featured Replies

преди 1 минута, jhoro написа:

А на БТК съм абонат от началото на 80-те ...

ноу си закъснял...🤣

преди 6 минути, цър-вул написа:

ноу си закъснял...🤣

Тугас доди жицата ...

Знам места, където почти нямаше домашни телефони след "демокрацията" - 1989 г.

преди 6 часа, Емил Костов написа:

Това е твое мнение и аз не мисля да го оспорвам. Каквото трябваше да го кажа,аз съм го казал. За твое сведение както и за сведение на Jhoro, аз съм то 20 години абонат на Телефнор и от 14 на Виваком. Проблеми не съм имал никога.

Така като теб може да се изрази всеки служител на съответната фирма. Оставаше,и да имаш

преди 10 минути, Kolev71 написа:

Така като теб може да се изрази всеки служител на съответната фирма. Оставаше,и да имаш

Недей така - има едно нещо, казва се "лоялност към работодателя"!

Мен защо не ме взимат в такива фирми?

преди 4 минути, Kolev71 написа:

Стефо нямам никакво намерение да влизам в спорове нито с теб, нито с Jhoro.  Никога не съм защитавал компанията в която работя. Можеш да видиш коментарите ми ако искаш. Дал съм мнение. Не е задължително да се съгласява някой с него.

Ползвам 2-та оператора ( и не само аз) и проблеми няма.

преди 4 минути, jhoro написа:

Хайде сега намери коментар, където съм казал, че Виваком са безгрешни, няма недоволни клиенти, че ти лъжеш, че Виваком са номер 1 и предлагат най-добрите услуги. Не само в тази тема, но и във всяка подобна.

преди 16 минути, jhoro написа:

Не зная Жоре и не мога да ти отговоря на въпроса, но аз часовник и началник съм нямал почти 45 години. И все още съм жив и здрав и не се оплаквам.

преди 18 минути, Емил Костов написа:

Стефо нямам никакво намерение да влизам в спорове нито с теб, нито с Jhoro.  Никога не съм защитавал компанията в която работя. Можеш да видиш коментарите ми ако искаш. Дал съм мнение. Не е задължително да се съгласява някой с него.

Ползвам 2-та оператора ( и не само аз) и проблеми няма.

Хайде сега намери коментар, където съм казал, че Виваком са безгрешни, няма недоволни клиенти, че ти лъжеш, че Виваком са номер 1 и предлагат най-добрите услуги. Не само в тази тема, но и във всяка подобна.

Уверен си че съм ти чел всичките коментари от както си в Калдата, нали? Аз не съм против теб и твоето мнение, което отстояваш. Но погледни от позицията на клиентите ви и ще разбереш кой е прав и кой крив.

преди 9 минути, Kolev71 написа:

Не зная Жоре и не мога да ти отговоря на въпроса, но аз часовник и началник съм нямал почти 45 години. И все още съм жив и здрав и не се оплаквам.

Аз съм имал и двете, но също съм жив и здрав и не се оплаквам.
Не казвам същото, за бившите ми началници.

преди 1 минута, jhoro написа:

Аз съм имал и двете, но също съм жив и здрав и не се оплаквам.
Не казвам същото, за бившите ми началници.

Хората, нали знаеш какво са казали?

Като видиш един чантаджия, шапкаджия и началник дори на снимка, бий му един шамар и си заминавай по работата.

преди 29 минути, Kolev71 написа:

Уверен си че съм ти чел всичките коментари от както си в Калдата, нали? Аз не съм против теб и твоето мнение, което отстояваш. Но погледни от позицията на клиентите ви и ще разбереш кой е прав и кой крив.

Стефо, с клиенти вече работя 13 години. 

преди 1 час, Емил Костов написа:

Стефо, с клиенти вече работя 13 години. 

Аз за разлика от теб - на 4 места по 13 години, само че се старая да не ги лъжа, докато ти пишеш че обичате да ги "омайвате"

"Ясно е, че операторът ще гледа да те омае. "

преди 17 минути, Kolev71 написа:

Аз за разлика от теб - на 4 места по 13 години, само че се старая да не ги лъжа, докато ти пишеш че обичате да ги "омайвате"

"Ясно е, че операторът ще гледа да те омае. "

Стефо това го казвам в общия случай. Не само операторите гледат да те омайват. Човек трябва да мисли какво прави и защо го прави.

току-що, Емил Костов написа:

Стефо това го казвам в общия случай. Не само операторите гледат да те омайват. Човек трябва да мисли какво прави и защо го прави.

Ами мисли бре Емо! Кой те спира.  Я да видим тук какво четат хората по света? Вече спирам. Всички разбраха, че ти си прав!

http://www.cross.bg/kapital-benet-rysev-1604621.html#.YTTBeWg2KLI

преди 4 минути, Kolev71 написа:

Ами мисли бре Емо! Кой те спира.  Я да видим тук какво четат хората по света? Вече спирам. Всички разбраха, че ти си прав!

http://www.cross.bg/kapital-benet-rysev-1604621.html#.YTTBeWg2KLI

Ти колко клиента обслужи на Виваком? Работил ли си в тази компания или в друга подобна? Говорил ли си с клиенти и подписвал ли си договори? Ако вярваш на такаива работи то добре, но не казвай че компанийте са гадни, че крадат пари от хората и че лъжат, защото не е вярно. Да има си проблеми и ядове, но всичко се решава.  Освен това договорът се подписва от потребителя, не от компанията. Всеки може да помисли малко. И това не е само за интернет и мобилни услуги. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Ти колко клиента обслужи на Виваком? Работил ли си в тази компания или в друга подобна? Говорил ли си с клиенти и подписвал ли си договори? Ако вярваш на такаива работи то добре, но не казвай че компанийте са гадни, че крадат пари от хората и че лъжат, защото не е вярно. Да има си проблеми и ядове, но всичко се решава.  Оьсвен това договорът се подписва от потребителят, не от компанията. Всеки може да помисли малко. И това не е само за интернет и мобилни услуги. 

"Всички разбраха, че ти си прав!"

Да ти го напиша ли и с плакатни букви? Белким се успокоиш, че ти си правият!

току-що, Kolev71 написа:

"Всички разбраха, че ти си прав!"

Да ти го напиша ли и с плакатни букви? Белким се успокоиш, че ти си правият!

Не говоря за прав или за крив. Просто ти давам пример. Никъде не съм го твърдял. Ако има проблем с Виваком или с друга компания можеш ти или потърпевшият да си пусне отделна тема. Питането на постващия е докъде ще стигнат 50 Gb мобилен интернет за камера. А това, че на теб не ти харесва план неограничени мегабайти на Виваком е съвсем друго нещо.

току-що, Емил Костов написа:

Не говоря за прав или за крив. Просто ти давам пример. Никъде не съм го твърдял. Ако има проблем с Виваком или с друга компания можеш ти или потърпевшият да си пусне отделна тема. Питането на постващия е докъде ще стигнат 50 Gb мобилен интернет за камера. А това, че на теб не ти харесва план неограничени мегабайти на Виваком е съвсем друго нещо.

Емо! Научи се поне правилно да пишеш това, което искаш да кажеш. Ето:

"...докъде ще стигнат 50 Gb мобилен интернет за камера" и продължаваш със:   "... план неограничени мегабайти" - Оставям те да мислиш и като си готов, можеш и да отговориш. Но темата наистина не е това. Тъй че казах: Правият си ти (служителят на фирмата) а клиентите са ви само потърпевши. ТОЧКА

преди 1 минута, Kolev71 написа:

Емо! Научи се поне правилно да пишеш това, което искаш да кажеш. Ето:

"...докъде ще стигнат 50 Gb мобилен интернет за камера" и продължаваш със:   "... план неограничени мегабайти" - Оставям те да мислиш и като си готов, можеш и да отговориш. Но темата наистина не е това. Тъй че казах: Правият си ти (служителят на фирмата) а клиентите са ви само потърпевши. ТОЧКА

Да правя пунктуационни грешки, както всеки един от нас! 

Момчета!!! Увлякохте се, а това ... не е добър съветник!

Приказките за избора - при подписване - ми припомниха стар виц. Понеже е стар - ще кажа само финала:
"Искате 10 яйца и да си ги изберете сам? Ето Ви 10 - избирайте!"

Проблеми с оператори нямам! Всякакви оператори. Ползвам 5 - двата не са български.
Плащам ... защото мога. И винаги имам това - което ми трябва.

преди 16 минути, jhoro написа:

Момчета!!! Увлякохте се, а това ... не е добър съветник!

Приказките за избора - при подписване - ми припомниха стар виц. Понеже е стар - ще кажа само финала:
"Искате 10 яйца и да си ги изберете сам? Ето Ви 10 - избирайте!"

Проблеми с оператори нямам! Всякакви оператори. Ползвам 5 - двата не са български.
Плащам ... защото мога. И винаги имам това - което ми трябва.

Я да видим кой, къде се е увлякъл?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Я да видим кой, къде се е увлякъл?

Виж заглавието на темата!   :wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.