Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Успехът с жените

Featured Replies

• Автор
току-що, дpъндю написа:

викаш, педофилия в действие
е, аз съм със старомодни разбирания и за мен не е редно деца да са обект на сексуални желания
джендърската идеология, че трябва да се обучават сексуално от малки ми е чужда

От техни връстници. И не съм казал сексуално! Старомоден си и то много. Твойто време е минало отдавна и нямаш грам идея кво става днес. 

• Отговори 75
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, не мога да се оженя за 12 годишна... Пък и не ми се вярва някоя да се пази с години заради мен.

Николайчо, и ти ще дойдеш на неговия... Тогава и за теб ще казват така.

• Автор
току-що, ncl написа:

Е, не мога да се оженя за 12 годишна... Пък и не ми се вярва някоя да се пази с години заради мен.

След 30 години не знам как ще е но знам след 10 как ще е. И сега действам спрямо обстоятелствата. Не ми е релевантен тоя дъртак който не е общувал с жени между 18 и 30 годишна възраст от 30 години вече. Много бих се радал да съм като него да имам жена сигурна за 30 години, дете и т.н., ама той е изгубил всякакъв тренинг и на всичкото отгоре депресиран бил. Аз от депресиран човек самотен, който се е оженил за някоя копято не харесва не взимам съвети. Не го виждам това. 

преди 4 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

От техни връстници. И не съм казал сексуално! Старомоден си и то много. Твойто време е минало отдавна и нямаш грам идея кво става днес. 

да старомоден съм
по мое време когато бях 12-14 годишен се увличах по 18-20 годишни каки, а не по съученичките ми
връстничките ми, не бяха обект на желанията ми, а си бяха просто другарчета в игрите
така бяхме момчетата през 70-те на миналия век

• Автор
преди 11 минути, ncl написа:

Е чакай малко, нали уж тука ми предвиждаш бъдещето пък не знаел какво ще е утре. Противоречиш си. Ся знаеш ли и ли не знаеш или се правиш на много умен?

преди 11 минути, ncl написа:

представяш ли си някой като него да си легне с 12-годишната ти/ми дъщеря
ами парче по парче ще го режа...на кайма ще го направя
те тук познавам един затворник, дето вика че много ги обичат педофилите в затвора
по няколко пъти им се радват на ден

• Автор
преди 8 минути, дpъндю написа:

да старомоден съм
по мое време когато бях 12-14 годишен се увличах по 18-20 годишни каки, а не по съученичките ми
връстничките ми, не бяха обект на желанията ми, а си бяха просто другарчета в игрите
така бяхме момчетата през 70-те на миналия век

Изключенията не отричат правилото. 

Това не е предвиждане в бъдещето, а реалност и тя е за всички. Конкретно за определен човек само Бог знае. И не - не съм умен.

преди 3 минути, ncl написа:

Това не е предвиждане в бъдещето, а реалност и тя е за всички.

като смъртта

• Автор

Педофилите трябва да ги погребат в затвора!!!! По този въпрос приключвам. Аз говорех за връстници, но разбира се има и по-големи, което не е окей, но е факт.

преди 2 минути, ncl написа:

Да, и не ме е срам. Надявам се някой ден и ти да можеш да кажеш същото.

Ти не си добре. Честно.

преди 1 минута, Nikolay Kabadiyski написа:

Ти не си добре. Честно.

прекалено си самонадеян, та не знам кой не е добре
започвам да се чудя, как така са ви дали  интернет в затвора

• Автор
току-що, дpъндю написа:

започвам да се чудя, как така са ви дали  интернет в затвора

Аз се чудя на вас в стаческия приют как се оправяте с тея технологии.

преди 6 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

Аз се чудя на вас в стаческия приют как се оправяте с тея технологии. Пий гинкото и си трай там. 

преди 8 минути, Nikolay Kabadiyski написа:

старците в приюта са хора, които не проповядват  дискриминация към жените и педофилия по форумите

• Автор
преди 1 минута, дpъндю написа:

старците в приюта са хора, които не проповядват  дискриминация към жените и педофилия по форумите

Айде че 10 минава, а вие имате час за магазина. :D:DD:D:D:D:

Аз пропвядва, че жените могат да правят каквото искат. Къде видя дискриминация? Сложи очилата, че пак не видиш и не моеш да четеш :Д:Д:Д:Д;

https://gymbeam.bg/blog/simptomi-na-nisuk-testosteron-kak-da-se-borim-s-nego/

Поздрав за женените :D

ХАХА виж как знае обаче. От опит говори какво правят старците в приюта. Избра ли вече ковчег, че е време, а дядка? 

преди 54 минути, дpъндю написа:

Няма смисъл... :)

Ще ти отговоря вместо него. Вече няма часове за по-възрастните. И ковчег се дава от общината. Безплатно. А на кой кога му е времето - има кой да бере грижа.

Иначе - да. Вече пазарувах. Взех един хляб и пих една бира. 1,30+1,20 - 2,50 лева. Благодаря за вниманието. Чудя се дали да не пия още обаче...

• Автор
преди 7 минути, ncl написа:

Няма смисъл... :)

Ще ти отговоря вместо него. Вече няма часове за по-възрастните. И ковчег се дава от общината. Безплатно. А на кой кога му е времето - има кой да бере грижа.

Иначе - да. Вече пазарувах. Взех един хляб и пих една бира. 1,30+1,20 - 2,50 лева. Благодаря за вниманието. Чудя се дали да не пия още обаче...

Бира преди обяд... Защо ли не се учудвам ни най малко. Нали знаеш, че тези 20 30 книги не се броят листовките от лекарства, промоциите за кауфланда и вестника. На тая възраст как ще помни човек какво е прочел и кога :Д. Много ми лъхате на естроген и дегенарация. 

преди 1 час, Nikolay Kabadiyski написа:

Самоцитира се и се напсува самичък :D

От всичките книги дето си ги прочел, разбрал ли си поне какво е ирония :lol6:

Ох, напиках се. Сори за нетематичното включване.

преди 10 часа, Nikolay Kabadiyski написа:

Я кажи какво се промени като се ожени? Честно?

От жени и от "щастливо" женени мъже не приемам на сериозно съвети по тази тема. Рибарят не слуша шарана как се лови риба, а други рибари. 

Като се ожених зарязах университета в София.
Изчаках жена ми да си завърши нейния в Брюксел и да почне работа в Люксембург.
И се преместих аз в Белгия където започнах да уча за да изкарам белгийска диплома.
Видя ли сега какво е станало бе младеж?

А ти докато се хабиш да правиш кеф безплатно на разни кифли от инстаграм, други си оправят живота на време.

Иначе малко ми рибарче знай, че съм имал брачна агенция на която имаше 250 нашенки качени на сайта ми, мераклийки за брак с западняк. За нашенките безплатно, а за западняците платено. Снасяха ми парички такива ентусиасти като тебе за да им дам и-мейла на нашенка да си я поканят 30 дена на гости да я пробват. Това дето се мъчиш ти да ловиш риба, моите клиенти се нямаха проблем, плащат си и рибата сама се качва на самолета и пристига да провери дали къщата му е достатъчно голяма и дали има частно самолетче двуместно да я кара с него до Франция. А и рибата полага големи усилия в леглото за да стане стопанка на къщата на западняка.
Ако знаеш само как са ми се молили разни нашенки да им намеря свестен западняк и как открито са си споделяли с мене точно какво търсят в един мъж, ще потънеш от срам в дън земя.
Няма как да имаш успех с жените, ако не знаеш какво мислят те и какво очакват те от тебе.
Успехът с жените означава, след като си пробвал няколко, да успееш да се ожениш за възможно най-добрата като за тебе.
А ти като не се стремиш към брак с най-добрата, еми просто за теб ще останат като си на 35 г само тези дето са нежелани от другите мъже.
Ти като ще се жениш на 35 г жена ти на колко години ще е ?
Повече от 5 - 6 години разлика е крайно неприемливо за нашенките. 
Е, каква ще е тая 29 годишна "красавица" която да не е родила поне едно дете вече ?
Та ще гледаш чужди деца да ти дойде акъла у главата.

• Автор
преди 16 минути, ncl написа:

Една бира на гладно е полезна за здравето. Казват, че който пие бира, той не умира.

Аз правя секс за здраве :)

преди 2 минути, Белгиеца написа:

И се преместих аз в Белгия където започнах да уча за да изкарам белгийска диплома.

А ти докато се хабиш да правиш кеф безплатно на разни кифли от инстаграм, други си оправят живота на време.

Иначе малко ми рибарче знай, че съм имал брачна агенция на която имаше 250 нашенки качени на сайта ми, мераклийки за брак с западняк. За нашенките безплатно, а за западняците платено. Снасяха ми парички такива ентусиасти като тебе за да им дам и-мейла на нашенка да си я поканят 30 дена на гости да я пробват. Това дето се мъчиш ти да ловиш риба, моите клиенти се нямаха проблем, плащат си и рибата сама се качва на самолета и пристига да провери дали къщата му е достатъчно голяма и дали има частно самолетче двуместно да я кара с него до Франция. А и рибата полага големи усилия в леглото за да стане стопанка на къщата на западняка.
Ако знаеш само как са ми се молили разни нашенки да им намеря свестен западняк и как открито са си споделяли с мене точно какво търсят в един мъж, ще потънеш от срам в дън земя.
Няма как да имаш успех с жените, ако не знаеш какво мислят те и какво очакват те от тебе.
Успехът с жените означава, след като си пробвал няколко, да успееш да се ожениш за възможно най-добрата като за тебе.
А ти като не се стремиш към брак с най-добрата, еми просто за теб ще останат като си на 35 г само тези дето са нежелани от другите мъже.
Е, каква ще е тая 29 годишна "красавица" която да не е родила поне едно дете вече ?

И пак не разбирам защо се ожени. Товая не можеше ли без брак да стане?

• Автор
преди 17 минути, Белгиеца написа:

Аз съм защитник на Abundance mindset. 

преди 26 минути, Белгиеца написа:

http://rechnik.info/сводник

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.