Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направим антена за Wi-Fi?

Препоръчан отговор

преди 5 минути, Rammkopf написа:

А, това сега си го дописал

тамън го дописвах и ти шляпна твоят пост 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, дpъндю написа:

тамън го дописвах и ти шляпна твоят пост 

Човече, току-що ме спаси от 7-ми диоптър! :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, nemezius42 написа:

Здравейте.
Малко глупав въпрос, но може ли да се използва рутера за хващане на wi-fi от други рутери, тоест като антена? Имам безжична ЛАН карта на компютъра, която лови wi-fi, но е слаба. Та, може ли да се използва рутера като wi-fi антена или да усиля лан картата, която имам да лови по-далечен сигнал? Също така ако може някой на ЛС да ми сподели някой трик за разбиване на wi fi парола.

Благодаря. 🙂🖐️

Има много клипове как се правят антени вземи и ги разгледай ето ти един пример, как да си направиш сам антена ако разбирасе мислиш че можеш да се справиш

https://bg.10steps.org/Construir-uma-Antena-Wi-Fi-de-Baixo-Custo-9152

Също така се продават и готови антени за усилване на сигнала но за разбиване на пароли едвали някой тук ще ти каже. Както ти е казал Емо форума непозволява споделянето на такива софтуери макар че има много форуми и теми по които е писано по този въпрос.

Аз лично използвам антена за усилване на сигнала имам и друга антена която съм си направил сам, и използвам програма за разбиване на пароли но немисля че е редно да ти я споделя тук в форума което е написано че не се разрешава публукването на пиратски софтуер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има такива рутери, че даже има и такива дето може да се захранват от POE от LAN кабела. Качваш го рутера в една кутия на един стълб да фаща сигнал отдалече. Навремето така правеха безжично интернета в Игнатиево да не крадат местните мангали кабелите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Има много клипове как се правят антени вземи и ги разгледай ето ти един пример, как да си направиш сам антена ако разбирасе мислиш че можеш да се справиш

https://bg.10steps.org/Construir-uma-Antena-Wi-Fi-de-Baixo-Custo-9152

Също така се продават и готови антени за усилване на сигнала но за разбиване на пароли едвали някой тук ще ти каже. Както ти е казал Емо форума непозволява споделянето на такива софтуери макар че има много форуми и теми по които е писано по този въпрос.

Аз лично използвам антена за усилване на сигнала имам и друга антена която съм си направил сам, и използвам програма за разбиване на пароли но немисля че е редно да ти я споделя тук в форума което е написано че не се разрешава публукването на пиратски софтуер.

ако искаш ми пиши на лс за софтуера

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, nemezius42 написа:

ако искаш ми пиши на лс за софтуера

Най добре изчети няколко, теми по форумите. И тогава сам си прецени да ли ще можеш, да се справиш с подобна програма. Някои програми искат, команди други не но да знаеш. Без да си прочел и един ред как стават, нещата резултати ще бъде 0 Като за начало ти предлагам, да се запознаеш с антените и тогава вече да умуваш за програма и да ли въобще ще успееш да се справиш цялата хватка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...