Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направим антена за Wi-Fi?

Featured Replies

преди 5 минути, Rammkopf написа:

А, това сега си го дописал

тамън го дописвах и ти шляпна твоят пост 

преди 2 минути, дpъндю написа:

тамън го дописвах и ти шляпна твоят пост 

Човече, току-що ме спаси от 7-ми диоптър! :D

преди 3 часа, nemezius42 написа:

Здравейте.
Малко глупав въпрос, но може ли да се използва рутера за хващане на wi-fi от други рутери, тоест като антена? Имам безжична ЛАН карта на компютъра, която лови wi-fi, но е слаба. Та, може ли да се използва рутера като wi-fi антена или да усиля лан картата, която имам да лови по-далечен сигнал? Също така ако може някой на ЛС да ми сподели някой трик за разбиване на wi fi парола.

Благодаря. 🙂🖐️

Има много клипове как се правят антени вземи и ги разгледай ето ти един пример, как да си направиш сам антена ако разбирасе мислиш че можеш да се справиш

https://bg.10steps.org/Construir-uma-Antena-Wi-Fi-de-Baixo-Custo-9152

Също така се продават и готови антени за усилване на сигнала но за разбиване на пароли едвали някой тук ще ти каже. Както ти е казал Емо форума непозволява споделянето на такива софтуери макар че има много форуми и теми по които е писано по този въпрос.

Аз лично използвам антена за усилване на сигнала имам и друга антена която съм си направил сам, и използвам програма за разбиване на пароли но немисля че е редно да ти я споделя тук в форума което е написано че не се разрешава публукването на пиратски софтуер.

Има такива рутери, че даже има и такива дето може да се захранват от POE от LAN кабела. Качваш го рутера в една кутия на един стълб да фаща сигнал отдалече. Навремето така правеха безжично интернета в Игнатиево да не крадат местните мангали кабелите.

• Автор
преди 2 часа, vlado1985 написа:

Има много клипове как се правят антени вземи и ги разгледай ето ти един пример, как да си направиш сам антена ако разбирасе мислиш че можеш да се справиш

https://bg.10steps.org/Construir-uma-Antena-Wi-Fi-de-Baixo-Custo-9152

Също така се продават и готови антени за усилване на сигнала но за разбиване на пароли едвали някой тук ще ти каже. Както ти е казал Емо форума непозволява споделянето на такива софтуери макар че има много форуми и теми по които е писано по този въпрос.

Аз лично използвам антена за усилване на сигнала имам и друга антена която съм си направил сам, и използвам програма за разбиване на пароли но немисля че е редно да ти я споделя тук в форума което е написано че не се разрешава публукването на пиратски софтуер.

ако искаш ми пиши на лс за софтуера

преди 2 часа, nemezius42 написа:

ако искаш ми пиши на лс за софтуера

Най добре изчети няколко, теми по форумите. И тогава сам си прецени да ли ще можеш, да се справиш с подобна програма. Някои програми искат, команди други не но да знаеш. Без да си прочел и един ред как стават, нещата резултати ще бъде 0 Като за начало ти предлагам, да се запознаеш с антените и тогава вече да умуваш за програма и да ли въобще ще успееш да се справиш цялата хватка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.