Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направим антена за Wi-Fi?

Featured Replies

Здравейте.
Малко глупав въпрос, но може ли да се използва рутера за хващане на wi-fi от други рутери, тоест като антена? Имам безжична ЛАН карта на компютъра, която лови wi-fi, но е слаба. Та, може ли да се използва рутера като wi-fi антена или да усиля лан картата, която имам да лови по-далечен сигнал? Също така ако може някой на ЛС да ми сподели някой трик за разбиване на wi fi парола.

Благодаря. 🙂🖐️

преди 1 час, nemezius42 написа:

Здравейте.
Малко глупав въпрос, но може ли да се използва рутера за хващане на wi-fi от други рутери, тоест като антена? Имам безжична ЛАН карта на компютъра, която лови wi-fi, но е слаба. Та, може ли да се използва рутера като wi-fi антена или да усиля лан картата, която имам да лови по-далечен сигнал? Също така ако може някой на ЛС да ми сподели някой трик за разбиване на wi fi парола.

Благодаря. 🙂🖐️

Някои марки и модели рутери имат такава възможност repeater mode или extender mode ! Други марки и модели , които могат да се сменят фърмуерите с такива като OpenWRT, DD-WRT също могат да добият тази възможност!

преди 13 минути, nemezius42 написа:

Здравейте.

Благодаря. 🙂🖐️

Викаш ако ,може и някоя банка да обереш е идеално за теб!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 8 минути, Емил Костов написа:

С голямо удоволствие бих обрал еврейчетата-банкстери, стига да е безопасно за мен.

Ти жълто еврейче ли си?

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Глупости, по-добре е друг да свърши тази работа вместо него :)

преди 1 минута, Аралампи написа:

С голямо удоволствие бих обрал еврейчетата-банкстери, стига да е безопасно за мен.

Ти жълто еврейче ли си?

Нямам нищо общо с евреите.

Шабес-гой тогава?

току-що, Аралампи написа:

Шабес-гой тогава?

Ич абер си неам какво означава това.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Ич абер си неам какво означава това.

Нает от еврейчетата неевреин да им върши мръсната работа.

Не казвам, че си нает, но им вършиш мръсната работа.

Евреите презират такива наели се да им слугуват за пари, но още повече презират доброволно наелите се гоим заради очевидната им глупост.

преди 3 минути, Аралампи написа:

Нает от еврейчетата неевреин да им върши мръсната работа.

Не казвам, че си нает, но им вършиш мръсната работа.

Евреите презират такива наели се да им слугуват за пари, но още повече презират доброволно наелите се гоим заради очевидната им глупост.

Нищо лично, но въобще не знам за какво говориш. Първият ми пост беше шега към постналия темата.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

я, още един братчет
жица събирааам, WIFI намирааам...тъй де краднем си, докъ ни ма фанат

преди 2 минути, Аралампи написа:

Искрено моля за извинение, че си позволих да говоря така

———

Извън това аз, като юдофоб, казвам, че поне половината от проблемите от два века насам на хората са сътворени от нечовешката гмеж евреите.

Техната душа е изгодата, техното сърце е лъжата, но не истината с хората.

Защо?

Просто защото са паразити, а не същества със собствено поддържане.

Виж, например, единственото обявило се тук юдейче Валкирия.

Прочее, не се присъединявайте към юдофобията ми преди три премисляния или три години.

Няма за какво да се извиняваш. Не си нарушил правилата на форума а и всеки си има право на мнение. Сега колко са виновни евреите това е друга тема. Аз също не ги харесвам. Те си предадоха дори собствения БОГ, отец и спасител. Но както казах това не е за този раздел.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Те си предадоха дори собствения БОГ, отец и спасител. Но както казах това не е за този раздел.

Шшшт, тихо да не те чуе форумната принцеса че ще я разяриш и отиде темата 20-30 страници...:hush:

• Автор
преди 9 минути, grizly написа:

Шшшт, тихо да не те чуе форумната принцеса че ще я разяриш и отиде темата 20-30 страници...:hush:

Какъв е този форум да се толерират подобни крайно расистки изказвания и тъпо остроумнечене? Целия електорат на Слави Трифонов ли е събран в този форум да демонстрира аборигенския ни манталитет, с извинение към аборигените

току-що, nemezius42 написа:

Какъв е този форум да се толерират подобни крайно расистки изказвания и тъпо остроумнечене? Целия електорат на Слави Трифонов ли е събран в този форум да демонстрира аборигенския ни манталитет, с извинение към аборигените

Нищо му няма на форума. Просто ти нарушаваш правилата. Хайде сега да видим как ще се почувстваш ако някой те хакне теб и ти ползва услугата безплатно без твое позволение?

преди 2 минути, nemezius42 написа:

с извинение към аборигените

извинен си

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Нищо му няма на форума. Просто ти нарушаваш правилата. Хайде сега да видим как ще се почувстваш ако някой те хакне теб и ти ползва услугата безплатно без твое позволение?

Хаквали са ме, няма проблем. Съседите ми са млади хора и за нас тези неща са забавни, авери сме. Ама ти сега започна да говориш по темата, преди малко обърна света и се насочи към евреите, световната конспирация. И си модератор. Модератор? Затова сме на дъното на всички позитивни класации, ще ни управлява чалгар и сме единствените крайни антиваксъри в европа. Никой не ни е виновен, ние сме си такива

преди 1 минута, nemezius42 написа:

Хаквали са ме, няма проблем. Съседите ми са млади хора и за нас тези неща са забавни, авери сме. Ама ти сега започна да говориш по темата, преди малко обърна света и се насочи към евреите, световната конспирация. И си модератор. Модератор? Затова сме на дъното на всички позитивни класации, ще ни управлява чалгар и сме единствените крайни антиваксъри в европа. Никой не ни е виновен, ние сме си такива

Аз какъв съм е без значение. Темата е против правилата, а ти ги прочети хубаво. А това, че уж са те "хаквали" можеш да го говориш на някой друг. Да не говорим, че е противозаконно.

само да кажа за потребителите на форума, че най-дупчести са рутъри от този тип и да не ги използват
966097621_.PNG.1b5a4698252d71db72a3acfa673af609.PNG

въпреки изключванеto на WPS при ползване на rever 1,4-1,53 са пробити
няма реално изключване, въпреки че скенера казва че няма WPS

преди 16 минути, nemezius42 написа:

Ама ти сега започна да говориш по темата, преди малко обърна света и се насочи към евреите, световната конспирация. И си модератор. Модератор? Затова сме на дъното на всички позитивни класации, ще ни управлява чалгар и сме единствените крайни антиваксъри в европа. Никой не ни е виновен, ние сме си такива

АЗ започнах юдофобския офтоп, не друг.

И кво, сега, зомби, заплашваш между редовете модератора с "мерки"?

Никога няма да разберете какви зомбита сте и двукраки свине  още от 15 поколения, немезиуснекъф.

Прочее, окончанието "ус" в латинския е за мъжки род, а Немезида, Немезис, е богиня, женски род в древногръцкия пантеон. Омешало си свинска помия в прякора си.

Но кво ли да ви обяснявам, като сами не знаете мъжко ли сте, женско ли? Сигурното е, че сте двукраки свине.

преди 11 минути, Rammkopf написа:

Ще споделиш ли малко повече информация?

този въпрос към кой е?

току-що, Rammkopf написа:

Към теб.

дал съм достатъчно информация 

преди 15 минути, дpъндю написа:

само да кажа за потребителите на форума, че най-дупчести са рутъри от този тип и да не ги използват
966097621_.PNG.1b5a4698252d71db72a3acfa673af609.PNG

въпреки изключванеto на WPS при ползване на rever 1,4-1,53 са пробити
няма реално изключване, въпреки че скенера казва че няма WPS

А, това сега си го дописал. :D Или вече съм за 7-ми диоптър очила.

Те само тез рутери да бяха ...

Дори да е заключен с WPA2, много хора ползват изключително прости пароли. Включително 12345678. Просто няма нужда да си "търкаш" GPU-то с hashcat, понякога. :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.