Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера дали ме харесва?

Featured Replies

Здравейте! Пиша тук, с надеждата, че ще намеря отговор на един от най-актуалните въпроси за мен в момента. Запознах се с момче, което е в класа ми, няколко дни подред ми обръща внимание (идва при мен, говорим и тн. ), вчера например ме прегърна няколко пъти, държа се изключително мило, а днес се държи така все едно не се познаваме. Не ми говори, не ме поглежда... Бих искала да попитам, някой има ли идея на какво се дължи това негово променливо поведение, дали може би аз не съм направила нещо погрешно или просто съм му омръзнала? 

Благодаря предварително за всички отговори! 

Може да си била твърде пасивна и да си направила впечатление на незаинтересувана , ако ти го харесваш и той те харесва това няма да е проблем иди ти при него като го видиш.За да те прегръща няма как да не те харесва.Никой не прегръща хора които са му безразлични.

• Автор
преди 35 минути, Milkydead написа:

Може да си била твърде пасивна и да си направила впечатление на незаинтересувана , ако ти го харесваш и той те харесва това няма да е проблем иди ти при него като го видиш.За да те прегръща няма как да не те харесва.Никой не прегръща хора които са му безразлични.

Възможно да е това.. Забелязах, че днес някак си ме отбягва.. 

преди 21 минути, Белгиеца написа:

Цветенцето хайде да кажеш първо на колко годинки си ти и на колко е той.

"Запознах се с момче, което е в класа ми"    На една възраст са бре експерте   (лека подсказка към експерта)

Експертът по всичкология дойде и всички можете да бъдете спокойни, че проблемът на Цветенцето ще бъде разрешен за няколко минути.

Цветенцето е попаднала на точното място и в точният час. Сега ни остава само да четем съветите на "експерта."

• Автор
преди 14 минути, Белгиеца написа:

Цветенцето хайде да кажеш първо на колко годинки си ти и на колко е той.

С най - голяма радост мога да кажа, че сме на еднаква възраст

преди 9 минути, cvetenceto_ написа:

С най - голяма радост мога да кажа, че сме на еднаква възраст

Ако ти си на 16г. то тогава ти си с цели 2 години напред пред него по отношение на съзряването на личността от към отговорност при любовните отношения и мечтите за създаване на семейство.
А на него само му се иска , ама само за сега, не си мисли изобщо за теб в дългосрочен план.
На теб ти трябва един младеж на 18г. за да сте с изравнена сериозност в отношенията между мъж и жена. Тези на твоята възраст само ще те разочароват пък може и яко да си изпатиш, ако се влюбиш в такъв. На тях не им е до влюбване, те си търсят само гадже да си го гушкат и да си го водят на плаж и ...

Пробвай обратна психология, не му обръщай никакво внимание, ако пак почне да тича по теб, значи е хлътнал.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Ако ти си на 16г. то тогава ти си с цели 2 години напред пред него по отношение на съзряването на личността от към отговорност при любовните отношения и мечтите за създаване на семейство.
А на него само му се иска , ама само за сега, не си мисли изобщо за теб в дългосрочен план.
На теб ти трябва един младеж на 18г. за да сте с изравнена сериозност в отношенията между мъж и жена. Тези на твоята възраст само ще те разочароват пък може и яко да си изпатиш, ако се влюбиш в такъв. На тях не им е до влюбване, те си търсят само гадже да си го гушкат и да си го водят на плаж и ...

Що на 18? Я направо да хваща някой чичка на 40, ем да е с парички, ем с 'убава кола...
...па ако е и белгиец берекет верси.

Някога беше лесно. Ако те издебне и те светне между плешките, значи те харесва. А ако те светне толкова силно, че се положиш по нос, значи е луд по теб. Но днес нещата може и да са се попроменили.

Леле лелката регистрирала си този ник направо се отказа да играе на надхитряне с чичковците.
Ами повече няма да я прегръща никой тогава, толкова по-зле за нея.
Язък, тамън беше тръгнала с голямата кошница за гъби и големите ѝ женски претенции за внимание от страна на чичковците, пък тя каква стана.

преди 11 часа, lebel написа:

Някога беше лесно. Ако те издебне и те светне между плешките, значи те харесва. А ако те светне толкова силно, че се положиш по нос, значи е луд по теб.

В този дух е разказът на Чудомир "Първа среща".

https://chitanka.info/text/3917-pyrva-sreshta

:)

• 7 месеца по-късно...
на 28.09.2021 г. в 15:19, Kolev72 написа:

"Запознах се с момче, което е в класа ми"    На една възраст са бре експерте   (лека подсказка към експерта)

LOL тоя е бати тъпака :D

преди 6 минути, Кевин Самуелс написа:

LOL тоя е бати тъпака :D

Един цитираш, за друг мислиш. Така не става. Уточнявай ги тези неща - кой е тъпака, щото някои хора остават не разбрали. Аз така правя - пиша му направо ника!

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Един цитираш, за друг мислиш. Така не става. Уточнявай ги тези неща - кой е тъпака, щото някои хора остават не разбрали. Аз така правя - пиша му направо ника!

Ако се чете много добре се разбира, че белго е тъпия. И ти пиша на тебе, защото въобще не искам да пиша на белго. Някак ме побиват тръпки да му пиша на тоя.

преди 4 минути, Кевин Самуелс написа:

Ако се чете много добре се разбира, че белго е тъпия. И ти пиша на тебе, защото въобще не искам да пиша на белго. Някак ме побиват тръпки да му пиша на тоя.

Откривам ти една истина от този форум.

Тук има една дузина тъпаци, които пишат навред в разделите. Ти, колкото и да се мъчиш да им отнемеш ТИТЛАТА, това няма как да ти се получи.  Дори не е необходимо да им завиждаш на простотиите. А "белгиеца" им е председателят на агитката.

преди 4 минути, Kolev72 написа:

Откривам ти една истина от този форум.

Тук има една дузина тъпаци, които пишат навред в разделите. Ти, колкото и да се мъчиш да им отнемеш ТИТЛАТА, това няма как да ти се получи.  Дори не е необходимо да им завиждаш на простотиите. А "белгиеца" им е председателят на агитката.

Тоа па

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.