Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Net1 вече е Виваком. Булсатком е фалирал. Накъде?

Featured Replies

След закриването на нет1 се интересувам къде мога да се преместя. Без трите Телекоми.

Моля за идеи, ако все още съществува нефалирал и незакупен доставчик на тв и нет за София Център. Булсатком е фалирал.

Адски тъпо и монополно е това концентриране на услугата в трите телекома. Аз се нуждая от избор. И не искам еон приемници с всякакви екстри за връщане на контента и прочие и всички проблеми произтичащи от тях.

Предварително благодаря!

преди 3 минути, blink11 написа:

След закриването на нет1 се интересувам къде мога да се преместя. Без трите Телекоми.

Моля за идеи, ако все още съществува нефалирал и незакупен доставчик на тв и нет за София Център. Булсатком е фалирал.

Адски тъпо и монополно е това концентриране на услугата в трите телекома. Аз се нуждая от избор. И не искам еон приемници с всякакви екстри за връщане на контента и прочие и всички проблеми произтичащи от тях.

Предварително благодаря!

НЕТ1 не е закрита. Услугите и работят. Сега защо е минала към Виваком, това е друга тема.

• Автор
преди 5 минути, Емил Костов написа:

НЕТ1 не е закрита. Услугите и работят. Сега защо е минала към Виваком, това е друга тема.

закупена=закрита като правен субект. Въпросът ми е написан. Не мисля, че е необходимо да се хващате за думата, от което изместваме фокуса на въпроса в случай че навлезнем в детайли по търговски и банкови отношения, които мен не ме касаят като клиент.

преди 3 минути, blink11 написа:

закупена=закрита като правен субект. Въпросът ми е написан. Не мисля, че е необходимо да се хващате за думата, от което изместваме фокуса на въпроса в случай че навлезнем в детайли по търговски и банкови отношения, които мен не ме касаят като клиент.

И какво искаш да се случи. Проучваш в твоя район кои са доставчиците и си избираш един от тях. И аз не съм доволен, че А1 купи Близу, но пък интернетът ми работи.

• Автор

"Проучваш в твоя район кои са доставчиците и си избираш един от тях. "

Ето затова пиша тук. За да проуча? 

Целия район бяхме с нет1. Как иначе да извърша проучване според вас? Чукайки по вратите на хората? Всички, които познавам са със същата чуденка. 

преди 6 минути, blink11 написа:

"Проучваш в твоя район кои са доставчиците и си избираш един от тях. "

Ето затова пиша тук. За да проуча? 

Целия район бяхме с нет1. Как иначе да извърша проучване според вас? Чукайки по вратите на хората? Всички, които познавам са със същата чуденка. 

Имай в предвид, че по-малките доставчици купуват интернет от по-големите и са зависими.

• Автор

Написала съм какви са част от съображенията ми. Търся частен доставчик, извън телекомите 3 на брой. 

Отново: не се хващайте за думата, търговските отношения между тях не касаят моя избор в този случай. Не искам да съм клиент на 3те големи, освен ако не напълно принудително.

• Автор
преди 17 минути, Coco1 написа:

И какъв отговор очакваш като всички са фалирали и знаеш къде са отишли.

надявам се не всички да са фалирали. Чета, че ipnet имат офис в Гео Милев и покритие, според картата им. Очаквах да се включи някой запознат. Отговори като: всички са вече в 3те телекома, и всички малки купуват от тях и халът е същия не са конструктивни...

преди 19 минути, blink11 написа:

надявам се не всички да са фалирали. Чета, че ipnet имат офис в Гео Милев и покритие, според картата им. Очаквах да се включи някой запознат. Отговори като: всички са вече в 3те телекома, и всички малки купуват от тях и халът е същия не са конструктивни...

Проверетв  Cooolbox - София. По рано нямаше абонамент за частни клиени. Ако евентуално са променили условията, ще сте много доволна. Таксата е малко по висока 25 лева, но мисля, че няма да имате проблем. Има и карта за София, погледнете има ли тяхно присъствие в "Гео Милев" Интернета им е гигабитов и няма да се дадат на никого да ги купи. Фирмата е Пловдивска. Пожелавам Ви успех!

• Автор
преди 5 минути, Kolev71 написа:

Проверетв  Cooolbox - София. По рано нямаше абонамент за частни клиени. Ако евентуално са променили условията, ще сте много доволна. Таксата е малко по висока 25 лева, но мисля, че няма да имате проблем. Има и карта за София, погледнете има ли тяхно присъствие в "Гео Милев" Интернета им е гигабитов и няма да се дадат на никого да ги купи. Фирмата е Пловдивска. Пожелавам Ви успех!

Много ви благодаря! Ще звънна да ги попитам другата седмица, след като събера още малко фийдбак за други или поне за ай пи нет...

https://www.netx.bg/

Винатги съм бил на нтях. Изключителрно рядко имат аварии.  Отзовават се много бързо, ако имаш трудности.

• Автор
преди 6 минути, jojopara написа:

https://www.netx.bg/

Винатги съм бил на нтях. Изключителрно рядко имат аварии.  Отзовават се много бързо, ако имаш трудности.

Благодаря! Зная, че са добри, но ми се искаше и телевизия да предлагат. В краен случай ще бъдат те. ❤️

преди 11 минути, blink11 написа:

Благодаря! Зная, че са добри, но ми се искаше и телевизия да предлагат. В краен случай ще бъдат те. ❤️

Те си предлагат и телевизия. В зависимост от пакета. Добавяте още 10 лева и имате около 160 канала. Можете да погледнете офертите им.   https://www.cooolbox.bg/za-doma/tv-paketi

https://www.cooolbox.bg/

преди 46 минути, blink11 написа:

. Отговори като: всички са вече в 3те телекома, и всички малки купуват от тях и халът е същия не са конструктивни

Това е форум за взаимопомощ напълно безплатен. Бъдете благодарен/благодарна че някой въобще се включва и отговаря.

преди 16 минути, blink11 написа:

Те предлагат и телевизия!

• Автор
преди 8 минути, Kolev71 написа:

Те си предлагат и телевизия. В зависимост от пакета. Добавяте още 10 лева и имате около 160 канала. Можете да погледнете офертите им.   https://www.cooolbox.bg/za-doma/tv-paketi

https://www.cooolbox.bg/

По-горе пишех за https://www.netx.bg/internet-at-home не за coolbox. Благодаря 🌹

преди 2 минути, jojopara написа:

Те предлагат и телевизия!

netx? не успях да видя. Благодаря, ще търся на сайта им 🌻🌻🌻

преди 2 часа, blink11 написа:

Булсатком е фалирал

ГЛУПОСТИ вчера в Добрич си платих булсата фалирал ти е мозъка !

преди 20 минути, Kolev71 написа:

И тия скоро ще се продадът на вивата .

преди 2 минути, adersa написа:

ГЛУПОСТИ вчера в Добрич си платих булсата фалирал ти е мозъка !

И тия скоро ще се продадът на вивата .

Не се обаждай неподготвен. Град като твоя с 30000 човека със пенсионерите, не им трябва интернет. Най малкото на ТЕБ!

току-що, Kolev71 написа:

Не се обаждай неподготвен. Град като твоя с 30000 човека със пенсионерите, не им трябва интернет. Най малкото на ТЕБ!

смешник половината град работи електронно .

булсата фалирал хмм 100 mbps оптична връзка .

Заснемане.PNG

Kolev71

твоето село Търново колко човека сте имахте добър отбор като Етър и футбол нямате като хората .

току-що, adersa написа:

смешник половината град работи електронно .

Малкия! Бъди по внимателен когато разговаряш с непознати хора. Ясен ли съм?  И редактирай думата "смешник", щото не зная какво може да стане!

• Автор
преди 5 минути, дpъндю написа:

в началната  страница са цените на услугите
а тук може да проверите за вашето населено място
https://www.tvskat.net/index.php?lang=BG&page=internet&section=price-intt

ще ги проверява, благодаря 🌹

https://www.netx.bg/internet-at-home вече нямат телевизия. току що говорих с тях. 😢

Bulsatcom и техни дружества са в производства по несъстоятелност в бг и Лондон. Има статии за това вече доста. само примерна поствам, в този сайт има още много, и в капитал също 

https://www.techtrends.bg/2021/08/06/war-of-roses-bulsatcom-part-2-11068/

преди 2 минути, Kolev71 написа:

Малкия! Бъди по внимателен когато разговаряш с непознати хора. Ясен ли съм? 

Същото и  за теб се отнася , защото не за първи път нападаш неподготвен непознати хора нито познаваш хората в Добрич какви са и с какво се занимават , че да се изказваш неподготвен .

Има една темичка Windows 11 sun valey не ми се занимава сега да изкарвам твои нападки от тази тема в половината хора в темата същият си като цървулана .

преди 1 минута, Kolev71 написа:

у нашту маалъ, хората са по-малко, ама доставчици бол...една камара и кусур
само тия които ползвам са три
Evrotur Sat TV
Скат ТВ ООД
SatNet

и още има, ама в момента не се сещам как се казваха....склероза ве

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.