Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде да изтегля клипове .mp4 и .avi в стил 80те и 90те години , денс хитове ?

Featured Replies

Здравейте , 
От къде да изтегля клипове .mp4 и .avi в стил 80те и 90те години , денс хитове ? 
От замунда източих 90% защото някои торенти нямат сийд , други много рядко тръгват за 10 минути с много ниска скорост 
Имате ли идеи ??? 

Хайде пък претенции. От ония времена няма много неща с качество. А това са официални издания. DVD с менюта и чаптъри. И всичко събрано на едно. Хлапетиите май не цените.

преди 1 час, Dalaidido Lama написа:

Здравейте , 
От замунда източих 90% защото някои торенти нямат сийд , други много рядко тръгват за 10 минути с много ниска скорост 
Имате ли идеи ??? 

Не си добре. MTV 80's бълва всичко от него и се записва нон-стоп (само хитове за всички времена) и все денс ... от 80-те. За няколко часа пълниш компютъра. За няколко дни ще напълниш и външен хард диск. Иска се само желание. Идва ти без пари. Поне това е безплатно и върви по-бързо от това да търсиш, да сваляш и да чакаш сийдъри. Ама аз пак да ти го напомня - не си добре! :wink12:

Като искаш боклуци - в тубата е пълно. Почти без изключение с кошмарен звук. Квадратите и компресиите отделно.

преди 15 минути, Филипов написа:

Хайде пък претенции. От ония времена няма много неща с качество. А това са официални издания. DVD с менюта и чаптъри. И всичко събрано на едно. Хлапетиите май не цените.

На кое казваш качество? Точно руснаците правят прекодиране за да шляпнат пиратските си издания. Пример с клипове на ENIGMA. Сравних две различни издания. Като едното беше препълнено със заглавия и естествено точно то си беше живо прекодиране. Затова на DVD - само ако е официално. Има случаи да няма официални, а само пиратски и единствено те да съдържат качеството. Това също се следи. Иначе MTV каквото снесе с него съм щастлив. :) 

преди 9 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Затова на DVD - само ако е официално.

Аз съм предложил

преди 22 минути, Филипов написа:

А това са официални издания. DVD с менюта и чаптъри.

преди 5 минути, Dalaidido Lama написа:

Прав ти път на файлопомойките.

преди 13 минути, Dalaidido Lama написа:

ееееееее тука намерих някой интересни нещица 
http://www.0.xrutor.org/search/дискотека/ 

И какъв е този траш сред MP3-ки, провери ли видеото? Какво е това "Дискотека - Авторадио"? Кликнах на едно и излизат концерти. :tourist1: Още ли не си ме послушал и си мислиш за този начин на "забогатяване"? :) 

преди 31 минути, Филипов написа:

А това са официални издания. DVD с менюта и чаптъри. И всичко събрано на едно.

Друг път официално! Точно 40+ клипа има за ENIGMA с менюта, с озвучени страници с първата песен от плейлист в страницата. 30 песни са смешно бедни ефекти на визуализатор два-три за клип. От най-старомодните или от безплатните.

Точно пък на теб няма да ти обяснявам. Пише си: Sony Music Media

преди 30 минути, B-boy/StyLе/ написа:

смешно бедни ефекти

Какво очакваш на нещо от преди 40 години? Или поне 30? Аре у лево!

преди 5 часа, Dalaidido Lama написа:

имам памет карта 1 тб 
хакнах я в карто-четец 
искам да си я напълня с клипове 
и да си пускам на мултимедията в колата 
.

Каква марка е тази карта 1TB?

преди 7 часа, Филипов написа:

Какво очакваш на нещо от преди 40 години? Или поне 30? Аре у лево!

1-2 клипа - ОК. Ама 30 клипа монотонни, означава че са правени от едно лице и са самоделка!

преди 11 часа, Филипов написа:

Като искаш боклуци - в тубата е пълно. Почти без изключение с кошмарен звук. Квадратите и компресиите отделно.

Какво значи боклуци?
Нали знаеш че през 80те и 90те нямаше дори 640х480 та какво остава за HD и т.н.?
Колкото до звука, има си официални канали за повечето музика където качеството си е добро.
Все пак ако искаш наистина високо качество на звука се тегли АУДИО а не видео клип, само че човека иска да гледa.

преди 4 часа, Kolev71 написа:

Марката е "Lay Dido"

SD картата му 600 лева а автомобила - 500.

ScreenShot010.jpg

Иб****х тая пластмаса, тия у ред ли са, 600 пари!?

преди 2 часа, Dalaidido Lama написа:

24.jpg

Според мен тази карта е менте и реалния и капацитет е много по-малък от 1ТВ, но ще го разбереш когато се опиташ да я напълниш с информация. Как се сдоби с нея и на каква цена? Базар, OLX?

преди 23 минути, baitexpo написа:

Според мен тази карта е менте и реалния и капацитет е много по-малък от 1ТВ, но ще го разбереш когато се опиташ да я напълниш с информация. Как се сдоби с нея и на каква цена? Базар, OLX?

https://www.olx.bg/d/ad/2020-huawei-micro-sd-1-tb-512gb-CID632-ID8jTmX.html#e9cd3ac4bf

Защо да е менте?

Ако е наистина на Huawei не ми се вярва да са стигнали до там да се излагат и да са сътворили фалшификати.

преди 6 минути, grizly написа:

https://www.olx.bg/d/ad/2020-huawei-micro-sd-1-tb-512gb-CID632-ID8jTmX.html#e9cd3ac4bf

Защо да е менте?

Ако е наистина на Huawei не ми се вярва да са стигнали до там да се излагат и да са сътворили фалшификати.

Няма информация за такава карта нито на сайтовете на Хуауей нито в някой нормален сайт/магазин.

Цената на истинска карта с такъв обем е около 500лв, а тази е към 100лв

преди 5 часа, baitexpo написа:

Попадал съм на фалшиви DVD-R дискове на Sony, чийто капацитет на записване стига само до 3GB, както и на фалшиви флашки, които след запълване на скрития малък капацитет се повреждат за да не ги съди никой. Вече бях писал за тях, ако са свързани в USB порта започва непрекъснато уведомяване за включване на устройство и не можеш да манипулираш, тъй като непрекъснато е в динамичен процес.

• Автор
преди 7 часа, baitexpo написа:

@baitexpo 
 памет картата е от Сингапур 
19 долара 
вече 80% пълна 
спинкай споконно на мека пухена възглавничка 

• Автор
преди 3 часа, B-boy/StyLе/ написа:

Попадал съм на фалшиви DVD-R дискове на Sony, чийто капацитет на записване стига само до 3GB, както и на фалшиви флашки, които след запълване на скрития малък капацитет се повреждат за да не ги съди никой. Вече бях писал за тях, ако са свързани в USB порта започва непрекъснато уведомяване за включване на устройство и не можеш да манипулираш, тъй като непрекъснато е в динамичен процес.

@B-boy/StyLе/ НАДПИСИ - всеки може да прави 
макар , че ние в БГ ( до '89 ) не се научихме 
още са ми пред очите 1:1 надписите с бяла боичка на Респром и т.н. 
Надписа подвежда 
иииииииии вече има още по-по-най тарикати , които и препрограмират софтуерно флашката или памет карата 
вкарваш , пише 999 гб , пускаш да пълни , умира на на 100 гб 
носителя не е фалшив - а НАДПИСИТЕ ;) 

• Автор

- попитах за САЙТОВЕ , РУСКИ , ЗА КЛИПОВЕ , ЗА МП4 И ТН 
- нямаше помощ 
- самонамерих си 
- постнах примера със снимка 
- има от-до качество , от-до стилове в руските сайтове които дадох за пример 
- напускам темата , дано някой ден е полезна на някой 
- всичко хубаво . 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.