Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам покана за scenetorrents.org

Featured Replies

Много ви се моля някой да ми даде покана Плс при първа вазможност да ми даде плс

[email protected]

[email protected]

[email protected]

PLS POKANA

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 89
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това са повечето места които ползвам да свалям..

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Благодаря предварително.

Редактирано от RedCross (преглед на промените)

В момента има промоция по случай рождения ден.Който иска да си оправи коефициента сега е момента защото не се отчита сваленото,а само ъплоуда.И то по 3,тоест ако сте сийднали 1 гб ще ви покаже 3 :angry:

В момента има промоция по случай рождения ден.Който иска да си оправи коефициента сега е момента защото не се отчита сваленото,а само ъплоуда.И то по 3,тоест ако сте сийднали 1 гб ще ви покаже 3 :ph34r:

Здравей. Ще може ли една покана и за мен ако са ти остана ли в излишък..

Здравей. Ще може ли една покана и за мен ако са ти остана ли в излишък..

Отдавна няма.

Отдавна няма.

Ще чакаме ;) ако някой се сети..

Благодаря все пак за отговора.

ако предлагате инвайт мога да ви дам за др. сайтове.Благодаря Предварително.Е-майла все пак:[email protected]

• 3 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

раздадоха 16000 покани и много хора имат моля за покана ако някой изяви желание да прати на имейл [email protected] или на [email protected] предварително благодаря на отзовалият се тракера наистина ми трябва,а не е за бройка ;)

раздадоха 16000 покани и много хора имат

моля за покана ако някой изяви желание

да прати на имейл [email protected]

или на [email protected]

предварително благодаря на отзовалият се

тракера наистина ми трябва,а не е за бройка ;)

Може и да имам желание ама не те познавам.Разсей ми съмненията с нещо?

Някой има ли една излишна покана и за мен? Знам, че поканите за ScТ са доста ценни... това е най-добрия тракер, и бих бил много благодарен ако някой се отзове на молбата ми! Имам покани за STMusic (не трейдвам за Sct, би било смешно... ) давам ги всичките, но на сериозни хора.

Редактирано от Herbaliser (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

И аз се нареждам на опашка за такава покана :) и се моля да ми се усмихне щастието :) За всеки случай ако някой ме съжали ето къде да ми я изпрати :) [email protected] .Предварително благодаря!

Е и аз много бих искал покана. Знам че там трудно се влиза, знам че ако се провиня ще накажат и този който ме е поканил. Затова какъв е шанса ми да получа такава ? Знам правилата. Най важните не се допуска Hit&Run и тн. Все пак ако някой има и ако получа покана ще бъде много добре и естествено аз бих искал да остана там. Няма смисъл да прецаквам себе си и този който ми е дал. Така че ако някой ми даде може да е сигурен че няма да има проблеми с мен. Ако държите толкова на доказателства имам регистрация в 2 бг сайта в единия(Варненски тракер) съм администратор, в другия(######) супер потребител и мога да пусна няколко скрииншота за да покажа ъплоуда и даунлоуда. [email protected]

Интересуват ме регистрации в чужди тракери и евентуално коефициенти?

• 2 седмици по-късно...
http://img168.imageshack.us/img168/4358/17778184ig7.png http://img168.imageshack.us/img168/411/39849218no0.png това мога да предложа ако има хора който имат желание да датат покана за 1 сериозен човек който поддаржа над 2.00 коеф. да пише (над 500 гб upload )..

Дадох доказателство. Някой ще даде ли покана :huh:

[email protected]

Малко ти е доказателството.Трябва наистина да ме убедиш да ти дам поканата си.
http://img168.imageshack.us/img168/4358/17778184ig7.png http://img168.imageshack.us/my.php?image=30626472bz5.png бих предложил това ако имаш желание дай една покана.Коефицента ми варира 1.8-2.00(при 250-260gb download).Сериозен опитен Seeder.Благодаря предварително.mail:[email protected]

Редактирано от nnbs (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Добре dragozow ти искаш доказателсвто какво например ? В бг тракерите даунлоадвам с около 2/3 мб и уплоад 500/600 кб а в тракерите от чужбира даунлоад 400/500 кб и уплоад 200/300 макс.

Искам доказателство от чужди тракери със същия ник с който пишете тук.Поканата за Scene се дава трудно и затова е прекалено ценна за да я дам ей така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.