Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам покана за scenetorrents.org

Featured Replies

Може ли някой да ми прати една покана за scenetorrents.org???

[email protected]

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Mitko83 (преглед на промените)

• Отговори 89
  • Прегледи 22,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...

Търся покана за http://www.scenetorrents.org/, в замяна мога да дам покана за http://www.xtremezone.ro/ - 1, http://www.iptorrents.com/ - 1, http://tracker.chronictracker.com/ - 4, http://torrents.opennetwork.ro/ - 1.

Обещавам найстина добър коефицент, както и винаги мога да бъда готов да дам покана в тракера!

Администратор съм в друг торент тракер и винаги спазвам правилата на сайтовете! Скоростта ми на ъплоуд и даунлоуд е доста добра, даже очаквам до броени дни да ми се увеличи скоростта и на даунлоуд и на ъплоуд. Ето и емейл адреса ми:

[email protected]

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Май никои не вижда какво се иска от вас? И аз имам една (благодарение на dragozow)..може и да я прежаля

Май никои не вижда какво се иска от вас? И аз имам една (благодарение на dragozow)..може и да я прежаля

Имаш ЛС...пиша тука, защото може да не си видял Публикувано изображение

Имаш ЛС...пиша тука, защото може да не си видял Публикувано изображение

Честито на печелившите Публикувано изображение

Здравейте приятели,

ако на някой му е останала някоя покана за scenetorrents.org ще съм безкрайно благодарен ако ми я прати колкото и малък % да е шанса ми :yanim:

Имам регистрация само в TL.org за сега и понеже съм кандидат за ъплаудер в един бг тракер ми трява регистрация поне и в scenetorrents.org

Това е профилът ми в TL, а това са ми скоростите в страната и чужбина Публикувано изображениеПубликувано изображение

маила ми е [email protected]

Поздрави Васко !

• 2 месеца по-късно...

Оставам с искането за ScT.Давам за TL,SCC.Ако има някой да предложи ЛС. :ph34r:

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Ако може една покана за scenetorrents.org на [email protected] ще съм много благодарен. Имам покани за демоноид

http://img388.imageshack.us/my.php?image=2...12155541fo8.png

Редактирано от lubo182 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Аз имам покани за IPtorrents, заменям за scenetorrents.org

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Търся си покана за TorrentLeech или SceneAccess. Мога да дам (5) за IPTorrents.

Speedtest до Frankfurt: цък

Профил в IPT - цък и ето screen

Профил в BIT-HDTV - цък и ето screen

Регистрациите са ми на 2 седмици, затова няма много генериран трафик.IP-то ми е реално, доставчик - Meg*lan.

--------------

Имам и в Demonoid, но рейтинга там не е от значение.Invite кодове за Demonoid:

mpf1h8fq8abee2yrtij1gf0q22ehf4ecxc

8bxhqsrr5y0fwian0m3m8lpcyra5garjake6nqxfs

m0hnr9tizoqdta4c72jemezdndnk235kt5dm3l66vkji

ayn0na302lb9uwham4tlgs7wtfpb0jlop

П.П. Не знам, кои от тях са използвани.. но ако му трябват на някой скоро ще ми се генерират други.

--------------

Ето и профил в наш тракер (Z*mu*da.N*T) - цък + screen

E-Mail: [email protected].Ще съм много благодарен ако някой ми изпрати Публикувано изображение

Редактирано от bloodse3ker (преглед на промените)

Много молби-никакъв отговор.И аз ще поискам,макар че се съмнявам някой да даде(поне като гледам какво става нагоре в постовете).Наистина са ценни поканите за там(и има защо).Все пак надежда има една.Благодаря предварително.

• 3 седмици по-късно...
Здравейте, ако някой може да помогне с покана за торент тракера ще съм много благодарен, това ми е мейла: [email protected]. Благодаря предварително :rolleyes:
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте, разменям покана за TorrentLeech срещу такава за SceneTorrents. [email protected] :rolleyes:

• 4 седмици по-късно...

Ще съм много благодарен ако ми изпратите покана за Scenetorrents.org аз бих могър да дам за Demonoid. [email protected] Благодаря предварително.

• 5 месеца по-късно...

Изпращат ли се наистина покани или всеки само търси? То и аз искам, но ми изглежда доста глупаво всички само да постваме, че искаме и никой да не праща в действителност :help:

Изпращат ли се наистина покани или всеки само търси? То и аз искам, но ми изглежда доста глупаво всички само да постваме, че искаме и никой

да не праща в действителност ;)

Не! Покани вече не се раздават за коефициент. Дава се покана на всеки дарил 20 евро. Така като гледам, май аз съм дал последната преди година и човека, на който я дадох е баннат вече..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.