Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с монитор (No Video Input, Entering sleeping mode)

Featured Replies

Здравейте! Ползвам стар монитор на сравнително нова конфигурация. 

GB H110 s2h - ДП 8GB DDR4 2133mhz - ОП Intel i5 6500 - Процесор Zotac gtx1060 3g - Видео

Проблемът е следният: Мониторът е Philips 220e (закупен през 2009г.) от тогава съм нямал ядове с него ползвал съм го на VGA (само такъв порт има) Тази карта няма VGA за това взех конвертор от VGA към HDMI. От 2015 съм с тази конфигурация (горепосочената) с такъв конвертор ии до сега нямах ядове, но от скоро получвам черен екран или пък  No Video Input и веднага Entering sleeping mode.. Пробвах с нов кабел и с нов конвертор и пак така, с друг монитор на HDMI направо на HDMI към видео картата нямаше ядове, но той е 1280х720, а този е 1920х1080 за това не го ползвам.. Какво да правя вече не знам. Пробвах с ресет на биос и с нови драйвъри..

п.п в интерес на въпроса с втория конвертор почти не го прави проблеми, но пък като изгася компютъра на всяко пускане трябва да вадя кабела и да го вкарвам наново във видеото не знам защо така прави, а са една марка.. там също се чудя доста защо така става...

CAVMOSBOXADHDMIVGA_680x680.jpg

преди 9 минути, D101149 написа:

Проблемът е следният: Мониторът е Philips 220e (закупен през 2009г.) от тогава съм нямал ядове с него ползвал съм го на VGA (само такъв порт има)

VGA само?Той много дърт този монитор!Качеството на картината,не те ли дразни вече?Вземай някой по нов модел,вместо за съживяваш тази антика.

• Автор
току-що, Димитър 59 написа:

VGA само?Той много дърт този монитор!Качеството на картината,не те ли дразни вече?Вземай някой по нов модел,вместо за съживяваш тази антика.

Само VGA, да. На този етап ми върши работа, не играя някакви кой знае какви игри, че да гоня производителност или някакви секунди.. Общо взето параметрите му са 21,5 инч, 1920х1080, 5мс, VGA,  контраст: 25000:1, 60 hz. за друго поне не се сещам..

Според описанието проблема трябва да е в конверторите(Ако първия работи от 2015г. до сега може да издава багажа вече)

Освен това има някои несъвместими със всички устройства.

За по-сигурно пробвай монитора с компютър или лаптоп с VGA кабел без конвертор дали ще работи нормално.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.