Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Молба за два филма

Featured Replies

Здравейте. Търся този филм, за да го гледам, тъй като съм нетърпелива и не знам дали и кога ще го пуснат у нас по телевизиите. Някоя добра душа ако ми го намери (засега субтитри не ми трябват), ще съм ви много благодарна за помощта. Филмът се казва Mijn beste vriendin Anne Frank и е нидерландски.

Също така ще се радвам много, ако някоя добра душа ми намери един филм от 2005, който търся (безуспешно), за да го гледам. Филмът се казва "The Last Hangman" за Албърт Пиърпойнт.

Направо е гадно да не можеш да си намериш някои желани филми за гледане........... Последния филм за Ане Франк поне го пуснаха в тубата след два - три месеца след излизането му, но нидерландският................явно няма да го качат скоро заради права, което е отвратително. А вторият филм го търся от бая време и никъде го няма, така ме е яд.......... А страшно много искам да го гледам със субтитри.

Предварително благодаря за помощта.:wors:

Вторият го има на рутракера в 5 различни размера и съответно качество. Български субтитри там няма, но има руски и украински. Както и оригинален английски звук.

За първото това заглавие го няма, но по името има няколко от 50-те до сериал 2005 за някакви дневници. Общо взето не е от интересните неща за телевизиите за да очакваш там.

Точни линкове тук няма да има поради 2.10.

• Автор

А какво е руттракер?

Първия филм може си го намери чрез някоя торент търсачка и тогава няма да има нужда от регистрации  и други подобни щуровини... Втория филм с това холандско заглавие едва ли ще го има някъде ама виж на английски може да го добара пак от някоя торент търсачка или @Бял Конда удари някое рамо за някой холандски тракер

Този от 2005 Година го има в мунда даже и сийдър има.

Първия още месец може би ще мине докато го качат някъде.

• Автор

Проблема е, че не мога да тегля филми. Ъп торента ми не струва, а и нямам място на компютъра. Молбата ми беше за онлайн видеа.

Сега намерих да гледам "Дара от Ясеновац", но идиота, който е правил субтитрите, ги е направил ужасно дребни, на да говорим и че преводът е чист ужас.

Представям си какво е нивото на преподаване на английски език в родното ни школо. Трагедията е пълна. Няма и един филм с качествени субтитри.

Айде сега и претенции имаме и вместо да ти купуват костюми за някакви детски карнавали по добре да ти купят един хард диск за 5-60 лв 320 гб :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.