Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с профила във Фейсбук

Featured Replies

👺😭😭 Здравейте ;) Имам проблем с профила ми.  Не съм въвела емайл, сложила съм 2 номера, един от които-активния е за смс от фейсбук, забравила съм си паролата, а съм влизала само през приложението. Следователно не мога да вляза през браузър. Пробвах генератора за код и какво ли не....но май само фейсбук може да ми помогне, но не ми праща кода. Писах им доклади, но вече седмица нищо.Може ли да ми помогнете

Редактирано от ivelina stanimirova (преглед на промените)

Искаш да откраднеш профил? Взело си телефончето на приятеля, не му знаеш паролата, но знаеш телефонния номер. И искаш само с някакви кодове да се удостовериш като собственик. Е да, ама този имейл не е за лукова глава! Там си идват съобщения с които се разрешава достъп за дадени манипулации и собственика като не ги активира няма да ти даде нито код, нито достъп даже от даденото устройство. Хайде довиждане. :withballoon2:

• Автор

Да крада профила на гаджето....да не съм на 15г. Нищо не искам да крада. А кодовете до сега си ги получавах на номера. А отговора Ви по никакъв начин не ми помага, но благодаря за изказването.

преди 1 час, ivelina stanimirova написа:

Да крада профила на гаджето....да не съм на 15г. Нищо не искам да крада. А кодовете до сега си ги получавах на номера. А отговора Ви по никакъв начин не ми помага, но благодаря за изказването.

Остави го,не си пий хапчета...

преди 2 часа, ivelina stanimirova написа:

А кодовете до сега си ги получавах на номера. А отговора Ви по никакъв начин не ми помага, но благодаря за изказването.

Няма и да ти помогне! Нали точно това ти казвам, че няма да имаш достъп, ама не четеш! Сега пусни един лайк, че отговора ми е решение на проблема. Кодовете няма да ти вършат работа докато не валидираш от имейл! Неблагодарница.

• Автор

И това що за решение ми е. Лесния начин да си направя нов профил го знам ама ти решение да си оправя стария не ми даде. И не е нужно да ми пишеш така....може да си малко по мил. 

Остави го този профил и си направи друг, поддръжката на фейсбук е отдавна занемарена до n-та степен и е под всякакви критики.

Изобщо недей да чакаш да получиш отговор за проблема ти - бъди сигурна в това напълно или ако го получиш - явно ще е след като си си решила проблема ти и няма да ти е от полза.

преди 18 минути, ivelina stanimirova написа:

....но се надявам че може би тук ще намеря някакво решение. 

Решението ти е дадено. Отговорих ти вместо Фейсбук да го направи. Това, че не те радва резултата, заслужавам ли такова отношение? Потвърждаваш думите ми.

преди 2 часа, B-boy/StyLе/ написа:

Няма и да ти помогне! Нали точно това ти казвам, че няма да имаш достъп, ама не четеш! Сега пусни един лайк, че отговора ми е решение на проблема. Кодовете няма да ти вършат работа докато не валидираш от имейл! Неблагодарница.

Какъв имеил да валидираш уе, ти лекарствата пи ли днеска?

Сурат тефтеря реве най ве1че за телефонен номер, потвърдиш ли го си вътре, а меил се краде супер лесно в наши дни, затова и вече все по-малко се изплзва като надеждно средство за потвърждение на на самоличност. Пък и ако авторката е гепила телефона на благоверния какво й пречи да мус смени паролата и на меила, че и да не я смени, сигурно същия ще е закачен за пощата...

Авторката : През приложението в акаунта ли си?
Ако да, смени си паролата от там, щом като не я помниш.
Другия вариант е да пробваш да пишеш на поддръжката, ама да чакаш отговор от тия като да чакаш от умрял писмо.
Този проблем със СМС-те иначе е често срещан.

• Автор

В приложението съм си, но няма как да сменя паролата, защото ми иска старата.....и да чакам си от умрелия писмото. Забелязвам че не ми обръщат внимание

преди 8 минути, ivelina stanimirova написа:

В приложението съм си, но няма как да сменя паролата, защото ми иска старата.....и да чакам си от умрелия писмото. Забелязвам че не ми обръщат внимание

Да вярно че и при смяна на парола иска старата.
Ето ти една идея :

1. Влизаш през приложението.
2. Отиваш в секцията за смяна на паролата.
3. Избираш забравена парола и пробваш да се потвърдиш.

Понякога през уеб нещата не сработват но през приложение става.

преди 41 минути, Bubbles написа:

Какъв имеил да валидираш уе, ти лекарствата пи ли днеска?

Сурат тефтеря реве най ве1че за телефонен номер, потвърдиш ли го си вътре

Аре малко слез на земята, че нещо яко те е изстреляло в дълбокия космос и те търсят с телескопа! Нещо те тресе сценична треска ли, че и претенции имаш да си по-голям майстор, минал си на залози да си такъв, а не знаеш елементарни неща, че иска паролата при смяна, виж се само какви ламерски съвети даваш. А лекарства препоръчваш. Айде с лекарствата да се поизлекуваш ти, тогава гледай да ръсиш комплексите си. 

И съвсем близо до логиката е да се сетиш, че достъп до Фейсбук няма да получиш само през един "намерен" телефон!

преди 2 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Аре малко слез на земята, че нещо яко те е изстреляло в дълбокия космос и те търсят с телескопа! Нещо те тресе сценична треска ли, че и претенции имаш да си по-голям майстор, минал си на залози да си такъв, а не знаеш елементарни неща, че иска паролата при смяна, виж се само какви ламерски съвети даваш. А лекарства препоръчваш. Айде с лекарствата да се поизлекуваш ти, тогава гледай да ръсиш комплексите си. 

Едно да пропуснеш нещо защото не го правиш всеки ден, друго е да обясняваш неверни неща. ;)

преди 12 минути, Bubbles написа:

Едно да пропуснеш нещо защото не го правиш всеки ден, друго е да обясняваш неверни неща. ;)

То щото ти не обясняваш неверни неща? Тъй ли?

След малко анализ сега идват други въпроси. По думите на потърпевшата, излиза че се е регистрирала без имейл само с телефонен номер. На мен това не ми е известно да може да се случва и не знам за такъв ред, може да е нововъведение. Ако е така, трябва да знаем. Въпроса е да се обясни по-подробно, а не със сбюртак от оплаквания с нечленоразделна реч! Чакам да потвърди как се е регистрирала във Фейсбук!

• Автор

Проверих профила си. Нямам заведен емайл. При регистрация може с номер или с поща. 

А снимката която пратих по-горе доказва че не хаквам на приятеля ми профила... не съм специалист и просто търся помощ или идеи. 

преди 47 минути, B-boy/StyLе/ написа:

То щото ти не обясняваш неверни неща? Тъй ли?

След малко анализ сега идват други въпроси. По думите на потърпевшата, излиза че се е регистрирала без имейл само с телефонен номер. На мен това не ми е известно да може да се случва и не знам за такъв ред, може да е нововъведение. Ако е така, трябва да знаем. Въпроса е да се обясни по-подробно, а не със сбюртак от оплаквания с нечленоразделна реч! Чакам да потвърди как се е регистрирала във Фейсбук!

Не бе пич, виж си в джоба, твоя телефон е тафила и ся се пробва да ти влезе в тефтера.

Я ме просветли, кое е невярното нещо дето съм казал?

преди 18 минути, Bubbles написа:

Не бе пич, виж си в джоба, твоя телефон е тафила и ся се пробва да ти влезе в тефтера.

Абе да не се завъртял покрай него съвсем случайно наш дръндю:waterski:

@ivelina stanimirova Опиши подробно през какви стъпки си минала и какво си целяла. Стъпка по стъпка какво си правила за да не се окаже, че има някакъв пропуск.

• Автор

При проблем или влом в профила е въведен номера ми за контакт. Емайл няма въведен. Паролата е забравена. При всяко действие за промяна през приложението ми иска парола. Стигам до 6цифрения код който трябва да ми пратят а не получавам. Даже генератора на кодове не става. Акаунта си намирам само с номера. А с доверенити приятели не става...и май решението което търся е само ако се сетят да ми пратят смс с код

преди 11 минути, ivelina stanimirova написа:

Даже генератора на кодове не става.

В какъв смисъл не става?

Не ти се отваря самия генератор ли, ако е така изключи всички програми и добавки за блокиране на реклами ако имаш такива, или ти се отваря но той ти праща грешни и невярни кодове, или не ти изпраща изобщо?

@Bubbles ти си! Кажи какво се случва, когато потребител се е регистрирал само с телефонен номер и забрави паролата, кой е начинът за възстановяване на забравена парола?

@ivelina stanimirova виж да не си препълнила кутията за SMS на телефона. Изтрий няколко SMS-а.

Виж и това на клипа дали няма да ти помогне да видиш запомнената парола.

• Автор

Генератора ми праща кодове, които като въведа пак не стават. Клипчето което изгледах е супер, но както казах в профила е влизано само през приложението не и през браузър

преди 42 минути, B-boy/StyLе/ написа:

@Bubbles ти си! Кажи какво се случва, когато потребител се е регистрирал само с телефонен номер и забрави паролата, кой е начинът за възстановяване на забравена парола?

С обаждане до гигантската глава баце.

Възстановява се смс на номера с който си се регистрирал, като не става опитваш ако имаш свързано с акаунта утройство да промениш паролата като получиш кода за потвърждение от там, звучи тъпо, но има разлика между системата която отговаря за това потвърждение през уеб и тази за приложението на тефтера.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.