Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде да си купя батерия за лаптопа

Featured Replies

От къде е добре да си купя нова батерия за модел pavilion g6...

преди 14 минути, нушо написа:

От Тук

:(

Съсипахме я тая држава.. На мен биха ми я докарали до вратата за ок. 3 работни дни, за 13,45 паунда, което е около 31лв.

"биха ми я докарали" и "докараха я" са две коренно различни неща, особено ако искаш да ти я докарат до място дето не се плаща в мерки за тегло.

или от тук

преди 3 часа, dioib написа:

или от тук

И като сложиш ДДС, митница, разправии  и чакане( може и в обратен ред) и излиза по- скъпо от БГ сайта, че и гаранцията е в някоя китайска провинция...

преди 36 минути, lupis написа:

И като сложиш ДДС, митница, разправии  и чакане( може и в обратен ред) и излиза по- скъпо от БГ сайта, че и гаранцията е в някоя китайска провинция...

Затова има Ebay, търсиш с филтър само страни от ЕС, цените са много по приемливи от тези на българските магазини и не само за батерии. Родните търгаши явно си мислят че българина бере парите  от дърветата.

преди 44 минути, Bubbles написа:

Затова има Ebay, търсиш с филтър само страни от ЕС, цените са много по приемливи от тези на българските магазини и не само за батерии. Родните търгаши явно си мислят че българина бере парите  от дърветата.

Не е от дърветата, ама и с работа не печели. От къде са, малко знаят и не казват. Скоро продадох жилище в БГ, страшна работа. Гледаш на пръв поглед скромни хора - без образование, без бизнес, и двамата работят на минимална заплата, млади, ама имат налични 160 бона. И не бяха само те така. Съсипахме я тая държава.

преди 5 минути, snood написа:

Не е от дърветата, ама и с работа не печели. От къде са, малко знаят и не казват. Скоро продадох жилище в БГ, страшна работа. Гледаш на пръв поглед скромни хора - без образование, без бизнес, и двамата работят на минимална заплата, млади, ама имат налични 160 бона. И не бяха само те така. Съсипахме я тая държава.

Публична тайна е че в родината едно 85-90% от работещите се осигуряват върху МРЗ, а получават пъти повече, това е и причината повечето работодатели да скачат като ужилени когато се чуе за нейното повишение, както за постоянното дъвчене на термина "Бедна държава" а всъщото време по-голямата част от населението да си позволява неща каквито итука на запад повечето хора не си позволяват, така се получава и феномена на който се чудят чужденците българина да е способен да харчи повече отколкото изкарва.

преди 1 час, lupis написа:

Или без митница... 

преди 16 часа, lupis написа:

по- скъпо от БГ сайта

Винаги преди да прибегна до там, проверявам на БГ-пазара. ;) После на ЕС-пазара и преценявам до колко си заслужава чакането и другите процедури. ;) 

п.п. Само веднъж ми се е наложило да платя ДДС. Все пак до определена сума не вземат митнически такси. Да не говоря, че съм получавал неща от САЩ, но там доставчика се погрижи аз да не се занимавам с въпросните процедури по мита и ДДС и т.н., а само поех пощенските разходи в България. Вярно излеземи по-скъпо, но в България това го нямаше, защото бе архаична джаджа. :)  

преди 4 часа, alf000 написа:

От тук някой поръчвал ли е батерия и доволен ли е ? https://shop.serviz.bg/bateriq-hp-pavilion-g6-g7-dv6-dv7

Да ти кажа честно, не помня от къде си поръчах зарядното за моя лаптоп. До момента съм доволен от българските ел.търговци. Връщал съм, подменяли са ми го, ако не ряаботи и т.н. 

Важно е гаранцията! И не забравяй, че имаш възможност в 14-и дневен срок да я върнеш при положение, че не си доволен. За момента не съм ползвал тази "екстра". Не е в тяхна полза клиента да е недоволен. 

Успех!

п.п. И наме ми се налага да сменям батерията на лаптопа си, но не мога да отделя такива пари в момента. Пък и за какво ми е, след като го ползвам като стационерен. 

преди 11 часа, dioib написа:

п.п. Само веднъж ми се е наложило да платя ДДС. Все пак до определена сума не вземат митнически такси. Да не говоря, че съм получавал неща от САЩ, но там доставчика се погрижи аз да не се занимавам с въпросните процедури по мита и ДДС и т.н., а само поех пощенските разходи в България. Вярно излеземи по-скъпо, но в България това го нямаше, защото бе архаична джаджа. :)  

Ако е от европейски склад- да. Но иначе вече:

https://customs.bg/wps/portal/agency/home/info-citizens/receiving-stock/taxation_shipments

преди 15 минути, lupis написа:

Но иначе вече:

Цитат

Законът за данък върху добавената стойност предвижда освобождаване от заплащане на ДДС на подаръци с обявена стойност до 45 EUR.

Пращат ти подарък и?! :) 

п.п. Как се разбира, че си го внесъл?! Платформите са посредник. Всичко си зависи от изпращача... 

Примерно Чун Гин Хун от китайко село праща подарък на Идиот от някакво село в България ... с мотива, че му благодари за хубавата бира пратена миналия месец ... :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.