Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сериозно предложение към Администрацията

Featured Replies

Често се получава така, (аз предполагам) че се почва  някакво действие от страна на Администрацията  със работата и поддръжката на сайта и форума без никой от посетителите им да са в "час" че това се върши в даден момент. Същевременно, като се отвори основната страница на форума, най отгоре се появява едно сравнително голямо каре, което приканва хората за най новите новини или да го отхвърлят.

Калдата е сайт и форум с около 300000 регистрирани потребители (реалните едва ли имат 100000), но както и да е. Това не ни касае. Как за тези 18 години не Ви дойде на ум, че ще е съвсем уместно да премахнете това каре(то е от 2-3 години) и на негово място да се появява каре с надпис  Форумът ще е в реконструкция  за половин, 1 час , което от своя страна ще е явен показател, че нещо се работи по форума или сайта и ще има проблеми  при влизането във него.  Преди 2-3 години във този форум посочих същия проблем  и как са го решили примерно руснаците  (mail.ru).

По този начин ще спестите на потребителите неудобството, което явно изпитват или се съмняват в своите машини. Може и да Ви се струва че е остър коментарът ми към Вас, но за сайт и форум, който се бори да е първенец и най добър, това е много по важно от Вашата кекава реклама, за която вече споменах. Едва ли някой ще ви наложи мнението си защото сте непоправими в това отношение, но е редно да го направите заради хората, които ви правят сайта и форума  да е дори на първо място в Бъллгария.

Прилагам снимка на рекламата Ви и втора, която показва за сетен път, че като че ли съм прав. И това не е само мое лично мнение както разбирам

Благодаря за вниманието и лек ден от мен!

ScreenShot011.jpg

ScreenShot010.jpg

• Автор
преди 17 минути, adersa написа:

Обърни се към великият КУУЛБОКС аз нямам никакви проблеми с форума от месеци !

Ти имаш основен проблем с главата. Другите, няма да ги изреждам.

Предложението ми е към Администрацията, но теб не помня да съм те виждал някога сред тях!

ScreenShot012.jpg

Аз пък съвсем сериозно предлагам, ново регистрирани да не могат да пускат теми поне един месец, така ще отпаднат разните наглеци които още с първия си пост искат някой да им напише домашното, курсовата работа, есето и т.н.

преди 2 часа, ined написа:

Аз пък съвсем сериозно предлагам, ново регистрирани да не могат да пускат теми поне един месец, така ще отпаднат разните наглеци които още с първия си пост искат някой да им напише домашното, курсовата работа, есето и т.н.

Абе не си прав, представи си че имаш нужда от помощ, съвет, проблеми със системата и т.н - все пак тук е място където можеш да получиш дистанционно компетентна помощ и като не можеш да пуснеш тема и да помолиш за помощ - малко гадно.

• Администратор

Извиняваме се, че не можем да предвидим кога ще има срив в системите за да ви извадим предварително съобщение да го очаквате. То ако знаехме вероятно щяхме вместо съобщение направо да избегнем срива. За специалистите по-горе дето пък си правят реклама ще ви кажа само, че и Фейсбук се срива, едва ли е поради причината, че не ползват куулбокс или там какво беше. 

Всеки сайт си има неговите проблеми и ако си мислите, че за 18 години нямаме нужния опит и са ни нужни съветите на куулбокс само се замислете вие на колко години сте били преди 18 години. По-скоро ние можем да ви даваме съвети. Напоследък се случиха много промени, оптимизации и ъпдейти. Които предполагам са видими поне от около месец. Разбира се всяка промяна води след себе си и подводни камъни, които се изчистват поетапно. Днес имаше непредвидено отказ на услугата за около 15 минути, това не е планирана профилактика за която да ви изпратим съобщение. 

При отказ на някоя от услугите ни всички администратори получават автоматично известие на телефоните си и се включват за да оправят проблема. Надяваме се това да е последното прекъсване, но само се надяваме. Това е техника и никой никога не знае кога може да има прекъсване. Всяко прекъсване се изследва внимателно и се взимат мерки да няма ново прекъсване заради същия проблем. Същото се случи и днес. 

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Поздрави и приятни мигове във форумите. 

Калинчо ти си огромен професионалист в света на форумите .Колев експерта да пробва някой ден да си направи сайт и форум като калдата и да види наистина с очите си за кво иде реч.Ето аз за 15 мин липса на форума не го пиша за проблем и да давам акъл как да се оправят системите стоя си и си чакам да тръгне .Тука сульо и пульо дето живота им е форума тръгнали да дават акъл на хора с 20 30 годишен опит в сферата преминали пред всякакви ситуации !Лека вечер Калин и бъдете здрави !

• Администратор

Ама защо така тия момчета от куулбокс така здраво и махленски псуват? С какво ги ядосах не разбрах. Така ли псуват и клиентите си? Представям си каква услуга предлагат. Наложи се изтрия десетина поста с псувни по темите. 

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Ама защо така тия момчета от куулбокс така здраво и махленски псуват? С какво ги ядосах не разбрах. Така ли псуват и клиентите си? Представям си каква услуга предлагат. Наложи се изтрия десетина поста с псувни по темите. 

Щот се мислят за най-най на пазара и те само предлагат симетричен достъп , докато не е така реално .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.