Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с m3u плейлисти и Ottplayer

Featured Replies

Здравейте приятели

Обръщам се към всички по компетентни Използвам няколко мак адреса които са прилични и засега вървят без проблем.Проблема ми е че на sfvip player вървят без забележки.Понеже телевизора ми е Samsung  а на него използвам Ottplayer и ми трябва m3u плейлисти .За целта използвам mac grabber by z 1.0.0.0 опитвам се да го генерирам в m3u плейлист генерира се но  в повечето случаи не тръгва а на sfvip player вървят без проблем.Въпросът ми е защо повечето случаи не върви има ли друг начин да ги подкарам в m3u плейлист?Благодаря предварително

Може да изглеждам като пълен идиот, но какво имаш в предвид по МАК адреси и ако е това, което си мисля, какво общо имат те с плеъри. Питането ми е чисто информативно.

преди 34 минути, JKirilov написа:

Костов, Костов, не научи ли, че поне 50-60% от темите са за да се похвали човек, не да търси съвет!

Пък да слушаш музика на талавизор си е... :)

Не бе питам сериозно, дори и с цел да изляза глупак. Какво общо има МАК адрес с плеър и телевизор!

преди 52 минути, Емил Костов написа:

Не бе питам сериозно, дори и с цел да изляза глупак. Какво общо има МАК адрес с плеър и телевизор!

Ей тука пише всияко, май и въпроса е за там няма нужда от нова тема.

• Автор

Явно тук може да ти отговорят с нападки и обиди.Благодаря на всички за изчерпателните отговори.„Типично по български!“Живи и здрави

на 19.11.2021 г. в 17:38, Емил Костов написа:

Какво общо има МАК адрес с плеър и телевизор!

МАК-а е "цапнат" отнякъде и не е блек-листет.Настройва се подобно на  useragent във Firefox.

на 19.11.2021 г. в 20:48, Тончо Динев написа:

Явно тук може да ти отговорят с нападки и обиди.Благодаря на всички за изчерпателните отговори.„Типично по български!“Живи и здрави

Аз те питам сериозно, не те обиждам!

преди 21 минути, adobeaa написа:

МАК-а е "цапнат" отнякъде и не е блек-листет.Настройва се подобно на  useragent във Firefox.

Ако ми обясниш какво значи блеклистнат МАК адрес ще те черпя каквото поискаш!

преди 1 час, Емил Костов написа:

Ако ми обясниш какво значи блеклистнат МАК адрес ще те черпя каквото поискаш!

С риска да стана смешен да обянявам точно на теб  с наколко думи:  При посочения вид IPTV, MAK адреса на устройството се ползва като идентификация на юзера. Ако си чопнеш чужд МАК и го качиш на подходящия плър на TV, ше гледаш на аванта докато титуляра не гледа. Ако вземат да го знаят много хора, опа МАК-а в блеклист от доставчика.

Черпи ProFan.

преди 14 часа, profan4o написа:

С риска да стана смешен да обянявам точно на теб  с наколко думи:  При посочения вид IPTV, MAK адреса на устройството се ползва като идентификация на юзера. Ако си чопнеш чужд МАК и го качиш на подходящия плър на TV, ше гледаш на аванта докато титуляра не гледа. Ако вземат да го знаят много хора, опа МАК-а в блеклист от доставчика.

Доставчик оторизира по МАК адрес и питам, защото не ми е попадало такова нещо. Нищо смешно предполагам.

Под смешен имах друго в предвид, нещо като "на краставичар краставици да продаваш", в предвид богатия опит и  броя на хората на който си помогнал. Иначе за подробности чети темата, която съм посочил. Аз оттам  имам информацията.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.