Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за задача по програмиране на C++

Featured Replies

Ей чичка, напънал си се, признавам ти го. И какво променя това факта, че за специалността, която уча не ми трябва програмиране?

Наистина ли си толкова тъп? Цифровата техника не работи без софтуер. С други думи, към днешна дата ако щеш и вибратори да правиш, то ти трябва програмиране. Фактът, че не го знаеш показва, че хал хабер си нямаш дори какво учиш.

Дали сега схващаш защо ти се подигравам? Щото явно без да ти го обясня няма да го схванеш (понеже си тъп?).

преди 6 минути, mr mcwolf написа:

Ей чичка, напънал си се, признавам ти го. И какво променя това факта, че за специалността, която уча не ми трябва програмиране?

Наистина ли си толкова тъп? Цифровата техника не работи без софтуер. С други думи, към днешна дата ако щеш и вибратори да правиш, то ти трябва програмиране. Фактът, че не го знаеш показва, че хал хабер си нямаш дори какво учиш.

Дали сега схващаш защо ти се подигравам? Щото явно без да ти го обясня няма да го схванеш (понеже си тъп?).

Чичка, признавам ти, че си не само тъп, а ми и забил на своята тема. И пак ти повтарям, знаеш ли ми специалността за да продължаваш да ме убеждаваш в олигофренската си теория. Ти нито знаеш какво уча, нито ме познаваш за да ме цитираш. Истината е, че за толкова тъп и безмозъчен индивид не си струва да си правя труда да обяснявам и разкривам каквото и да е било. Щом съм записал тази специалност, значи съм запознат, какво ще правя в бъдещата ми работа. А ти след като толкова много знаеш, защо седиш във форума и не бачкаш, а. Защото си тъп. Просто е нали? И преди това ти казах, забавлявам се с такива като тебе, индивиди с голямо самочувствие, но без никакво покритие. Не е лесно да бачкаш някъде за 900 лв, а да си мислиш какъв съвършен програмист си, хахаха. Ако беше така, нямаше да се разписваш тука, а щеше да работиш за някоя голяма фирма, дано поне можеш да ми назовеш някоя, че и в това се съмнявам. По Бай Тошево време нямаше такива фирми, нали така, очаквам това да ми отговориш, чичка. Аз използвам софтуера, а истинските програмисти го правят за останалите потребители, а безмозъчните индивиди(като тебе) пишат по форумите тук :) .

преди 14 минути, mr mcwolf написа:

А и да ти отговарям си увеличих ранга, тъй че мерси че ми развиваш профила. Сипи си едно уиски.

преди 17 минути, DestroyerBg написа:

... Щом съм записал тази специалност, значи съм запознат, какво ще правя в бъдещата ми работа.

И то какво излезе? Освен, че нямаш хал хабер от електроника/хардуер си и безработен... Ми какво да се прави, поредната плява която ще произведе образователната ни система и респективно поредния посредствен развивач на гайки.

Чичка, мисленето не ти се отдава. Ще ти го обясня на прост език( за прости хора като тебе). Бъдещата ми работа е понятие, което визира бъдещето. Това не обхваща миналото и настоящето. Сиреч, ако аз говоря за бъдещата ми работа, това не означава, че в момента съм безработен :D . Хаха пълен малоумник. Аз ако съм безработен за тебе какво да говорим. Чичка на 50 с ментални проблеми, голямо самочувствие, че и тъп на отгоре му. Да те питам правил ли си си тест за интелигентност. По-добре недей, че ще се чудят извънземно ли си или тъп по рождение :D . И в цялото това уравнение да прибавим, че си и безработен(най-вероятно). И не знам кой си няма хал хабер, ма и един код нямаш написан в тоя форум. Защо така бе, чичка. Да не излезе така, че зад монитора ти седи една тъпа и бавноразвиваща личност, потънала в своите комплекси и фантазии. Пълен неандерталец :D . Мога да те сравня без проблем с оня дето развиваше теории за брауновия газ. 

А и докато развивам аз гайки, както викаш, ти ще седиш у вас деградирал и ще чакаш някой да си пусне домашното тук, за да му сипваш, защото иначе за чеп за зеле няма да ставаш ;) .

преди 12 минути, DestroyerBg написа:

А и докато развивам аз гайки, както викаш, ти ще седиш у вас деградирал и ще чакаш някой да си пусне домашното тук, за да му сипваш, защото иначе за чеп за зеле няма да ставаш ;) .

Значи постигнахме съгласие - лимитът на компетенцията ти е развивач на гайки. И да в такъв случай съм напълно съгласен, програмиране не ти трябва, както и диплома. Но за всеобщо нещастие на колегите ти, ще вземеш такава, което автоматично ще обезцени техните.

Виждаш ли сега, колко съм бил прав във всеки пост? Нали го знаеш лафа - "по добре да си мълчиш, и всички да си мислят, че си тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения".

Дестройер, това е последното нещо, което пиша специално към теб, а пък ти прави каквото щеш, е вълка, ако иска да си чати с теб. Така, нека ти стане ясно, че никой тук няма проблем с това да помага, имаме проблем с това да правим нещо наготово за хора, които НЕ заслужават. Няма проблем в това да викнеш съседа за помощ да ти помогне с пренасянето на камъните, има проблем в това да го викнеш и да го гледаш как той ги пренася, а ти да си чешеш мадете отстрани и да обясняваш как "ама то щото той е по-силен от мен и аз какво да се занимавам". Хората и най-вече по-младите трябва да разберат, че не може просто ей така да изискваш едва ли не нещо, някой да направи за теб, всякаш ти е длъжен, защото вече това е масовост и не е добре. Остави това, ти няма да го проумееш и не е толкова страшно.. Аз обаче се удивих колко КОМПЛЕКСИРАН си, ама адски много и колкото и да отричаш, то хората го виждам в по-горните ти слова. Това, че едва ли не обиждаш на "Чичка", кой е неуспял, ъ мързелив и не знам още какво написа само по себе си показва, че нямаш увереност в себе си, и че всъщност уж си много добре, а си въздух под налягане. А това с "тъпото С" и преоцененя труд на програмистите пък кристално ясно показа комплексите ти към програмирането и завистта ти към вече хората програмисти.. То е ясно, че си разочарован, че нямаш умствения капацитет да седнеш и да се научиш на програмиране, затова и започна всичко това, именно защото си един НЕУСПЯЛ студент. И стига се би в гърдите какво бъдеще си имал и какви гайки си щял да завиваш, без връзки освен по някоя свирка, друго няма да завие. Впрочем, знанията, за да работиш като един хардуерен специалист се придобиват за 2-3 месеца, за справка за програмист ти трябват 1-2 та и повече години. Да не говорим, че заплатите на хардуерните инженери са между 1000 и 2000 лева. 

току-що, mr mcwolf написа:

Значи постигнахме съгласие - лимитът на компетенцията ти е развивач на гайки. И да в такъв случай съм напълно съгласен, програмиране не ти трябва, както и диплома. Но за всеобщо нещастие на колегите ти, ще вземеш такава, което автоматично ще обезцени техните.

Чичка, мисленето не ти се отдава, казах ти го преди малко. Явно от сърказъм не разбираш. Ти въобще разбираш ли от нещо или си забил в програмирането последните 20 години. И да ще взема диплома и ще работя това, което искам, а ти ще седиш у вас чоплейки семки, докато чакаш някой да си пусне домашното тук. Стигнахме до съгласието, че лимитът на знанията ти е семкаджия и безделник. Би трябвало да си съгласен вече. Не знам дали имаш деца, ама като те питат за задачите в първи клас вдигаш рамене сигурно. Та затова не ти и трябва диплома, а по скоро форум като този, където да си изявяваш простотията ;) .

преди 1 минута, kyoshinn написа:

Дестройер, това е последното нещо, което пиша специално към теб, а пък ти прави каквото щеш, е вълка, ако иска да си чати с теб. Така, нека ти стане ясно, че никой тук няма проблем с това да помага, имаме проблем с това да правим нещо наготово за хора, които НЕ заслужават. Няма проблем в това да викнеш съседа за помощ да ти помогне с пренасянето на камъните, има проблем в това да го викнеш и да го гледаш как той ги пренася, а ти да си чешеш мадете отстрани и да обясняваш как "ама то щото той е по-силен от мен и аз какво да се занимавам". Хората и най-вече по-младите трябва да разберат, че не може просто ей така да изискваш едва ли не нещо, някой да направи за теб, всякаш ти е длъжен, защото вече това е масовост и не е добре. Остави това, ти няма да го проумееш и не е толкова страшно.. Аз обаче се удивих колко КОМПЛЕКСИРАН си, ама адски много и колкото и да отричаш, то хората го виждам в по-горните ти слова. Това, че едва ли не обиждаш на "Чичка", кой е неуспял, ъ мързелив и не знам още какво написа само по себе си показва, че нямаш увереност в себе си, и че всъщност уж си много добре, а си въздух под налягане. А това с "тъпото С" и преоцененя труд на програмистите пък кристално ясно показа комплексите ти към програмирането и завистта ти към вече хората програмисти.. То е ясно, че си разочарован, че нямаш умствения капацитет да седнеш и да се научиш на програмиране, затова и започна всичко това, именно защото си един НЕУСПЯЛ студент. И стига се би в гърдите какво бъдеще си имал и какви гайки си щял да завиваш, без връзки освен по някоя свирка, друго няма да завие. Впрочем, знанията, за да работиш като един хардуерен специалист се придобиват за 2-3 месеца, за справка за програмист ти трябват 1-2 та и повече години. Да не говорим, че заплатите на хардуерните инженери са между 1000 и 2000 лева. 

Не мислех да ти отговарям, но ще го направя за последен път. Тук хората имат проблем и то голям с думата ПОМОЩ. Значи да се изясним, че АЗ специалност никъде не съм искал готов код. Но с мен се отнесоха по същия начин, като автора на тази тема. Тоест всички са под общ знаменател. Ако видиш на вратата ти жена, която те моли да пренесеш камъните на горния етаж, нима ще я накараш да носи с тебе, за да не се чувстваш прецакан? Сериозно ли? Аз се уча и се развивам и това ще бъде докато съм жив, но докато има прости тикви като вълка, ще продължавам да ги сера ако ще и бана да отнеса от форума, не ми пука особено. Аз специално нищо не съм изисквал, дойдох в този форум за да поискам помощ, а вместо това получих упреци, нападки, обиди от вълка и още други... Едвали не съм искал наготово. Значи ако беше така, въпроса ми щеше да бъде нещо от сорта: Може ли да ми напишете кода, че програмирането не ме кефи. Никой не ми е длъжен и не съм го молил на сила. Значи като не те кефя, просто не отговаряш тук и въпроса приключва и това е. Обяснявах интелигентно, че не ми влиза в специалността и се явява "пълнеж" на програмата това с програмирането, не бях разбран. Обясних, че съм опитал да пиша нещо и това не беше асимилирано. Да те питам, ако почна да ти бия шамари в един момент няма ли да отвърнеш на удара или ще седиш? Попринцип избягвам да пиша в такива форуми, защото се срещам с действителността в България и това не е само тука. Хора като тебе, като вълка и още други ще видят на улицата как двама се бият и няма да направят нищо, защото не им пука и не им влиза в работата. Ей затова сме на това дереже. За хора като вас, важи мисълта, че знанието е пари и сега ако автора се появи и каже давам N на брой лева, някой да ми реши задачата, ще се избиете да я решите, сигурен съм в това. Как реши, че съм неуспял студент, като аз едва сега започнах с университета? Смешни сте просто, нито ме познавате, нито знаете с какво съм се занимавал преди това за да ми говорите, какъв съм и що съм. Щом съм решил да го обиждам, значи си има причина, не е като да го тагна и да му обяснявам, как не струва и прочие. И не не съм разочарован от нищо, влезнах в университета с лекота, вземам всички останали изпити с лекота и щом съм питал тук не виждам нищо лошо. Но ТИ и вълка няма да го разберете... Всичко това започна, защото имам лошата черта да си казвам мнението по най-директния възможен начин, понякога и пречещ на околните. Не умаловажавам труда на програмисите и то на истинските такива, но на такива изтърсаци като тоя отгоре... Ако е такъв за какъвто си се представя няма да седи да ми отговаря, а ще РАБОТИ. Уважавам всяка една професия, но за мен един форум писач е една кръгла нула и никакъв програмист

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.