Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Информация за срива в mail.bg ?

Featured Replies

Примери за мигриране:
https://bg.ozone-soft.com/how-migrate-gmail
https://technoglitz.com/bulgaria/как-да-мигрирам-от-gmail-към-protonmail/

• Отговори 63
  • Прегледи 22,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пробвайте с това ако искате. https://www.thunderbird.net/bg/

• Нова проба  - пак отваря веднага. За проба му направих проба с IP от Нидерландия - не отваря въобще.

• Хмммм..... Изчакай малко имам приятел в Нидерландия който е на линия във вайбър....

Публикувани изображения

• Автор
преди 10 минути, цър-вул написа:

И аз си мислих за мигриране, но не го предложих, защото, според мен, няма да реши проблема. Настоящата поща от mail.bg ще се приобщи, но когато се избере изпращане на поща от там няма ли да се ползват отново сървърите на mail.bg ?

• Автор
преди 20 минути, Петя Стефанова написа:

Имам проблем с влизане в mail.bg ,пише ми да се свържа с поддръжка,а телефона изобщо не им работи?

Съдейки по последния препинателен знак - това е въпрос. Към кого ? А цялата тема прочетохте ли я ?

• Автор

Вчера писах на всички възможни пощи - администратори, поддръжка ... Естествено, отговор не получих. Говорих и с поддръжката на Coolbox. Останал съм с впечатление, че сървърите са при тях. Но се оказа, че нямат общо с mail.bg. Сега се сетих да проверя и установих, че вече нямам проблем с mail.bg - влизам без проблем, изпращам и получавам писма. Не, че ми е зор някакъв, защото пощата ми там е само за нуждите на спам ... 😉 С две дума - вече mail.bg работи.

Я току що изпратих едно писмо, иска проверка че не съм робот, ама не показва картинките.
Каза че е изпратено успешно. Преди няколко дена сървърът ги връщаше писмата.
Дано да са го оправили тоя път окончателно, щото имам един много готин кратък адрес при тях.

С два от моите mail.bg имам проблем пиша си правилно името и паролата, не ми пише грешка но ме връща в главното log-in меню и сменя url-а

• 1 месец по-късно...
на 10.02.2022 г. в 17:15, Ggkggg написа:

С два от моите mail.bg имам проблем пиша си правилно името и паролата, не ми пише грешка но ме връща в главното log-in меню и сменя url-а

И аз днес имам проблем с входа в mail.bg. При попълване на адрес и парола презарежда логин страницата. Ресетнах паролата със SMS, но и новата парола не работи. Някой да има същите проблеми? Не, че нещо особено. Това не ми е основната поща, но е досадно.

• Автор
преди 17 минути, richter написа:

И аз днес имам проблем с входа в mail.bg. При попълване на адрес и парола презарежда логин страницата. Ресетнах паролата със SMS, но и новата парола не работи. Някой да има същите проблеми? Не, че нещо особено. Това не ми е основната поща, но е досадно.

Аз влизам, трия пощи и излизам без проблем. Пробвай с изтриване на кеша на браузъра.

току-що, 2249 написа:

Аз влизам, трия пощи и излизам без проблем. Пробвай с изтриване на кеша на браузъра.

То, на мен проблема основно ми е с Thunderbird и с друга мейл програмка на телефона. Снощи спряха да се логват и тогава тествах уеб интерфейса, който също не работи. 

Изглежда се събудиха, отидоха в офиса и оправиха проблема...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.