Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнаха ми поща mail.bg

Featured Replies

Здравейте, от около 20-30 дни имам затруднения с логване в mail.bg. Днес обаче ми се явява следното съобщение, давам като прикачен файл. 

Съобщението е, че " Достъпът до този адрес е преустановен."
Tъй като тя е една от първите ми пощи, с нея съм регистриран в доста сайтове и съм притеснен.
Опитах със " Забравена парола", получих код по телефона, но резултата е същият.
Тази сутрин писах на съпорта на mail.bg. Нямам още отговор, става близо 7-8 часа.
Мисля, че безвъзвратно съм я загубил, но все още не губя надежда. Ще чакам отговора на съпорта.
Има ли някой подобен случай? Какво ще кажете, имам ли надежда....
Благодаря предварително на отзовалите се да помогнат.

mail.bg error.jpg

Всичко зависи от поддръжката на пощата. Ако имаш възможност в регистрираните сайтове сменяй пощата.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Преди няколко години, нещо си бях оплел паролите и им писах на съпорта. Отговори ми някакъв неособено грамотен човек и ми обясни че опазването на паролата си е грижа на потребителя. Твоя случай може и да е по-различен, така че най-добре изчакай да ти отговорят

току-що, baitexpo написа:

Преди няколко години, нещо си бях оплел паролите и им писах на съпорта. Отговори ми някакъв неособено грамотен човек и ми обясни че опазването на паролата си е грижа на потребителя. Твоя случай може и да е по-различен, така че най-добре изчакай да ти отговорят

Правилно ти е отговорил, че опазването на паролите е грижа на потребителя!

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Правилно ти е отговорил, че опазването на паролите е грижа на потребителя!

Благодаря ти за тази наистина полезна информация.

• Автор
преди 24 минути, Емил Костов написа:

Всичко зависи от поддръжката на пощата. Ако имаш възможност в регистрираните сайтове сменяй пощата.

ОК, благодаря за съвета.

Вече oт обяд започнах да сменям мейлите и им слагам @gmail.com. Имам я от 7-8 години, до сега я пазих за по специални случаи. 

За всеки случай в другите пощи изтрих папките за регистрации. Защо ли пък навремето съм създавал папка Регистрации, ами не ме питайте...

И без това  всички регистрации в най различни сайтове ги имам на уорд файл, и то криптирани. А в  сайтове, където правя онлайн пазаруване, ги нямам изобщо в компа, както и регистрацията в ДСКДИРЕКТ. Ей тука са, до мене в тефтерче....Пазаруването онлайн го правя с Виртуална карта.

Не се безпокой , днес и при мен е така , ту влиза в пощата , ту не се свързва.Нещо броблема е при тях, додрга нямах проблем/ 

• Автор
преди 7 минути, balki65 написа:

Не се безпокой , днес и при мен е така , ту влиза в пощата , ту не се свързва.Нещо броблема е при тях, додрга нямах проблем/ 

Да, ама ме смущава съобщението  " Достъпът до този адрес е преустановен."

Мисля, че имат правила, слег шест месечен срок ,като не се посещава пощата се трие емайла.

Имат сериозни проблеми mail.bg от известно време. Днес цял ден също имаше проблем с връзката към сайта им - "Secure Connection Failed". А иначе от менюто Смяна и възстановяване на парола е силно препоръчително да си попълниш Данни за възстановяване на парола формата с данни. Преди време с тези данни си възстанових успешно достъпа до един акаунт при тях, който ползвах като резервен мейл за регистрации.

Ако си попълнил тези данни от линка Забравена парола ще ти пратят SMS на телефонния номер с временна парола за достъп.

Там съм непрекъснато от 2005 година и не съм имал досега никакви проблеми.  Днес получавам съобщение за плащане на ток за 104 лв - помагат на банката ми, да не се занимавам аз с онлайн плащания. Така съм

го договорил за 5 стотинки на имейл. Не се шегувам.

• Автор
преди 28 минути, Underwater написа:

Имат сериозни проблеми mail.bg от известно време. Днес цял ден също имаше проблем с връзката към сайта им - "Secure Connection Failed". А иначе от менюто Смяна и възстановяване на парола е силно препоръчително да си попълниш Данни за възстановяване на парола формата с данни. Преди време с тези данни си възстанових успешно достъпа до един акаунт при тях, който ползвах като резервен мейл за регистрации.

Ако си попълнил тези данни от линка Забравена парола ще ти пратят SMS на телефонния номер с временна парола за достъп.

Сори, всички препоръки, които си писал, бяха направени отдавна. Получих СМС по телефона, важи до утре  до 10.30 ч. -не помага....

balki65   срока е само 3 месеца ако не си ползвал пощата в при маил.бг акаунта се изтрива. Ама вече това не ме топли, защото регистрациите в сайтове с този мейл са само около 45 броя и вече на по важните съм сменил мейлите. Така, че мамата мамата и край на маил.бг :tongue2:

ttj   тези услуги на ДСК ДИРЕКТ ги ползвам много отдавна, плащат ми всичко, ток, вода, телефони и други. Срещу 2.50 лв ми вършат всякакво плащане, никъде не ходя. А какво ми плащат, колко и кога, сам наблюдавам в сайта на ДСКДИРЕКТ.

Има подобни срокове и при останалите.  Трябва да влизаш при тях -иначе ти трият акаунта.

преди 41 минути, mirosiva написа:

срока е само 3 месеца ако не си ползвал пощата в при маил.бг акаунта се изтрива.

Не е вярно.Имам няколко там,в които влизам понякога един път годишно.Стоят си.Сега пробвах една,която регистрирах преди 2 години,заради един сайт.Работи си,въпреки,че не бях влизал от тогава.

• Автор
преди 22 минути, Димитър 59 написа:

Не е вярно.Имам няколко там,в които влизам понякога един път годишно.Стоят си.Сега пробвах една,която регистрирах преди 2 години,заради един сайт.Работи си,въпреки,че не бях влизал от тогава.

Това го четох в общите условия на маил.бг. Защо не ги спазват, нямам намерение да ги питам....

• Автор

Намерих си скрийншота от 19.11.21 г. Тоест след като съм  забелязал проблем, проверих кой, от къде и кога е влизал нерегламентирано в пощата ми. Оказа се, че са влизали от Париж, Охайо, Канада, Германия и Перу. 

Все още нямам отговор от екипа на маил.бг. Само дето сега не се явява онова гадното съобщение 

" Достъпът до този адрес е преустановен."

• Автор

Урааа, венсеремос. Оказа се, че излишно съм се притеснявал за проблема  с маил.бг,  всичко е ОК....засега. 

Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат.

преди 50 минути, mirosiva написа:

Урааа, венсеремос. Оказа се, че излишно съм се притеснявал за проблема  с маил.бг,  всичко е ОК....засега. 

Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат.

Е сподели поне какво е било. 

• Автор

Да, благоприятен завършек на сагата. Плашеше ме самия надпис " Достъпът до този адрес е преустановен.". Предполагах... ами най различни версии.  Докато в същото време в маил.бг имам друга регистрация, а там нямаше никакъв проблем. Там обаче засякох само едно нерегламентирано влизане от Париж, докато в регистрацията за която досега коментирам, са засечени 5 влизания с взлом.

След упорити опити за логване и в опит да разбера какъв е проблема и по какъв начин да го отстраня  виждам, че след 2-3 дни този надпис изчезна. Хммм, остана само невъзможността да се логвам. И ето вчера нямаше никакви проблеми в логването.

Разбира се, веднага паролата беше сменена с доста по сложна.

Мистерия някаква, поне за мене. Не можах да разбера как така се оправи проблема с маил.бг. Дали  след като пуснах мейл до екипа на маил.бг не са се задействали и са премахнали забраната... не ми е ясно до сега.

Това е историята.

преди 58 минути, mirosiva написа:

Да, благоприятен завършек на сагата. Плашеше ме самия надпис " Достъпът до този адрес е преустановен.". Предполагах... ами най различни версии.  Докато в същото време в маил.бг имам друга регистрация, а там нямаше никакъв проблем. Там обаче засякох само едно нерегламентирано влизане от Париж, докато в регистрацията за която досега коментирам, са засечени 5 влизания с взлом.

След упорити опити за логване и в опит да разбера какъв е проблема и по какъв начин да го отстраня  виждам, че след 2-3 дни този надпис изчезна. Хммм, остана само невъзможността да се логвам. И ето вчера нямаше никакви проблеми в логването.

Разбира се, веднага паролата беше сменена с доста по сложна.

Мистерия някаква, поне за мене. Не можах да разбера как така се оправи проблема с маил.бг. Дали  след като пуснах мейл до екипа на маил.бг не са се задействали и са премахнали забраната... не ми е ясно до сега.

Това е историята.

С една дума тази поща е ненадеждна. 

преди 58 минути, Емил Костов написа:

С една дума тази поща е ненадеждна. 

Кое е ненадеждно!?  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.