Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

План за неограничен интернет

Featured Replies

• Автор

А има ли планове за неограничен мобилен интернет, които не включват пакет с облачни услуги и телевизия? На мен ми е необходим план, който дава само и единствено мегабайти, и нищо друго. Има ли такива планове?

току-що, bootlicker написа:

А има ли планове за неограничен мобилен интернет, които не включват пакет с облачни услуги и телевизия? На мен ми е необходим план, който дава само и единствено мегабайти, и нищо друго. Има ли такива планове?

Това е пакетът. Другите неща са си просто бонус. Не е задължително да ги ползваш!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Има неограничен трафик, така че моля те не говори глупости.

Трафикът е unlimited. 

Аз не коментирам това, а дали не е свързано със типа свързаност - т.е. по някакъв начин да е ограничено само за 5G? И примерно да не важи при преминаване на 4G или 3G. Това беше въпросът ми.

току-що, Петър Ангелов написа:

Аз не коментирам това, а дали не е свързано със типа свързаност - т.е. по някакъв начин да е ограничено само за 5G? И примерно да не важи при преминаване на 4G или 3G. Това беше въпросът ми.

Човек няма ограничение за 5,4,3,2G . Имаш просто НЕОГРАНИЧЕНИ мегабайти мобилни данни.

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Човек няма ограничение за 5,4,3,2G . Имаш просто НЕОГРАНИЧЕНИ мегабайти мобилни данни.

Съзнавам, че въпросът ми звучи глупаво, но исках да съм сигурен - причината: моята приятелка преди време ходила в офис на Рибаком да ги пита точно за тоя план и там ѝ казали, че неограничения трафик важи само при използване на 5G. И затова и исках да питам, понеже на мен поне това ми звучеше силно нелогично, но допуснах, че е възможно да има такъв тип ограничение. 

преди 1 минута, Петър Ангелов написа:

Съзнавам, че въпросът ми звучи глупаво, но исках да съм сигурен - причината: моята приятелка преди време ходила в офис на Рибаком да ги пита точно за тоя план и там ѝ казали, че неограничения трафик важи само при използване на 5G. И затова и исках да питам, понеже на мен поне това ми звучеше силно нелогично, но допуснах, че е възможно да има такъв тип ограничение. 

Хайде да видим сега, кое неясно има тук

Да не пускам нова тема но тези дни в приложението  на теленор видях , че имам допълнителни 8К мегабайти .Я вижте на снимката 8К по план мегабайти не са мръднали 

Screenshot_2022-02-12-20-50-00-949_bg.telenor.mytelenor.jpg

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Е с 8 гигабайта мобилен интернет си. Кое ти е странното?

От къде дойдоха допълнителните нищо не съм активирвал 8000 са 

преди 13 минути, adersa написа:

От къде дойдоха допълнителните нищо не съм активирвал 8000 са 

Хайде виж си пакета и стига си се филмирал. Просто Теленор си ги делят по този начин.

току-що, Емил Костов написа:

Хайде виж си пакета и стига си се филмирал. Просто Теленор си ги делят по този начин.

Сега се сетих баша ми миналата седмица подновяваше договора но моят план е валиден до ноември месец .На неговият номер е получил 15000 мб .Аз като ги сметнах с моите по план и допълнителните дойде си 16000 мб.

току-що, adersa написа:

Сега се сетих баша ми миналата седмица подновяваше договора но моят план е валиден до ноември месец .На неговият номер е получил 15000 мб .Аз като ги сметнах с моите по план и допълнителните дойде си 16000 мб.

Можело значи! :)

на 12.02.2022 г. в 20:33, Емил Костов написа:

само некакви ограничения ако правиш по 100 gb на ден.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.