Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Новото нормално" опитва да се промъкне

Featured Replies

те твай, дори поста  ми порозовя
изчерви са от глупости

• Отговори 51
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И не те притеснява това, че ние, хетеросексуалните, утре може да осъмнем без права?

• Следващото поколение отдавна е загубено ... ЕС не ти е пряко виновен, всичко е свързано. Винаги е имало и ще има престъпници извън затвора и луди извън лудницата. На самотен остров да живееш

• Антивакс хомофобските лелки вън от форума и обратно във фейсбук! 

преди 3 минути, Петър Ангелов написа:

Да сравняваш педофили с еднополови...е под всякаква критика!

И кое му е критичното?
И едните и другите са гнусни.
Като искаш да си гей, бъди си, ама да го навираш в носа на детето ми посредством паради и прстотии като тая от следващото видео, айде моля.

преди 16 минути, Bubbles написа:

И кое му е критичното?
И едните и другите са гнусни.
Като искаш да си гей, бъди си, ама да го навираш в носа на детето ми посредством паради и прстотии като тая от следващото видео, айде моля.

Ми под всякаква критика е сравняването на педофилите с еднополовите двойки - едните са престъпници, другите са нормални хора с различна сексуална ориентация. А иначе, интересно защо зачекна въпроса за прайда? Аз говоря за съвсем друго нещо...

преди 5 минути, Петър Ангелов написа:

Ми под всякаква критика е сравняването на педофилите с еднополовите двойки - едните са престъпници, другите са нормални хора с различна сексуална ориентация. А иначе, интересно защо зачекна въпроса за прайда? Аз говоря за съвсем друго нещо...

Нормални хора? Сериозно?
Как да не зачекна темата за прайда, като тая гнусотия вече я завират и в детските телевизии?
Това ли е нормалното?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Нормални хора? Сериозно?
Как да не зачекна темата за прайда, като тая гнусотия вече я завират и в детските телевизии?
Това ли е нормалното?

Разбира се - да си със различна сексуална ориентация не е престъпление. А иначе, аз в това, което казвам, не става грам дума за прайд - та се зачудих, защо изведнъж извъртя нещата на там...

преди 15 минути, Петър Ангелов написа:

Разбира се - да си със различна сексуална ориентация не е престъпление. А иначе, аз в това, което казвам, не става грам дума за прайд - та се зачудих, защо изведнъж извъртя нещата на там...

Ми то по твоята логика излиза че и педофилията и некрофилията и гронтофилията и т.н. са си просто сексуална ориентация.
А прайда е пряко свързан с тия неща, аз това не понасям, иначе нямам против че някойси си пада по нещо си, но не да ми го навира в носа и да ми кряка за права които така или иначе си има.

Ми то по твоята логика излиза че и педофилията и некрофилията и гронтофилията и т.н. са си просто сексуална ориентация.
А прайда е пряко свързан с тия неща, аз това не понасям, иначе нямам против че някойси си пада по нещо си, но не да ми го навира в носа и ми кряка за права кито така или иначе си има.

Педофилията се преследва от закона (както казах и по-горе), докато същото не се отнася за хората с различна сексуална ориентация (a.k.a гей хората). За некрофилията как стоят нещата не мога да кажа. Геронтофилията също едва ли е подсъдна. Прайда е може да е свързан, НО аз никъде не съм споменавал за него. Но ти го намеси независимо от това...

преди 1 минута, Петър Ангелов написа:

Педофилията се преследва от закона

инцеста също се преследва от закона, дори да е между пълнолетни
ти приемаш ли инцеста за нещо нормално
да, вярно е че през средновековието, а и преди това са се практикували различни видове секс
трябва ли по тази логика, да се връщаме стотици, хиляди години назад към първобитното общество

преди 1 минута, дръндю написа:

ти приемаш ли инцеста за нещо нормално
да, вярно е че през средновековието, а и преди това са се практикували различни видове секс
трябва ли по тази логика, да се връщаме стотици, хиляди години назад към първобитното общество

А инцеста какво общо има с еднополовите двойки?!

Връщането в средновековието е с ограничено мислене и невъзможност да се приемат различните от нас.

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

А инцеста какво общо има с еднополовите двойки?!

сексуалното удоволствие е заложено в природата с цел размножаване...тъй де, здраво поколение което да гарантира оцеляване на вида
сексуалните наклонности...девиациите за мен не са нормални

девиациите за мен не са нормални

Това вече е въпрос на гледна точка.

преди 2 минути, Петър Ангелов написа:

Това вече е въпрос на гледна точка.

ами аз редовно си пия хапчетата и доктора вика, че недостатъчно съм луд, за ида в лудница

ами аз редовно си пия хапчетата и доктора вика, че недостатъчно съм луд, за ида в лудница

Това аз не мога да го коментирам! Пък и няма отношение към темата.

преди 3 минути, Петър Ангелов написа:

Това аз не мога да го коментирам! Пък и няма отношение към темата.

баш по темата си е, става въпрос за отклонения от нормалното
сексуалните девиации са си психични отклонения

преди 39 минути, Петър Ангелов написа:

Когато нещо ненормално за вида ни, като еднополовите отношения и брак стана(т)(ха) чрез закон нормални то и педофилията е на крачка от това да стане нормална, и като стане тогава ще видим каква песен ще се  пее.

преди 2 минути, дръндю написа:

баш по темата си е, става въпрос за отклонения от нормалното
сексуалните девиации са си психични отклонения

Не ми е известно някъде из Европата (от която, макар и само на думи, се водим част и ние) да се води за психично отклонение еднополовата любов (и секс). В глобален аспект със сигурност има.

преди 30 минути, Петър Ангелов написа:

Педофилията се преследва от закона (както казах и по-горе), докато същото не се отнася за хората с различна сексуална ориентация (a.k.a гей хората). За некрофилията как стоят нещата не мога да кажа. Геронтофилията също едва ли е подсъдна. Прайда е може да е свързан, НО аз никъде не съм споменавал за него. Но ти го намеси независимо от това...

Тоест щом закона не преследва нещо то непременно е нормално?

преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

Не ми е известно някъде из Европата (от която, макар и само на думи, се водим част и ние) да се води за психично отклонение еднополовата любов (и секс). В глобален аспект със сигурност има.

А според теб какво е?
Както казах по-горе, педофилите активно действат за това да станат част от ЛГБТ, ако утре недай Боже успеят и дейностите им станат легални, ще ги приемеш ли за нормални?

Тоест щом закона не преследва нещо то непременно е нормално?

А според теб какво е?
Както казах по-горе, педофилите активно действат за това да станат част от ЛГБТ, ако утре недай Боже успеят и дейностите им станат легални, ще ги приемеш ли за нормални?

Щом закона не го преследва, значи няма проблем с него (поне за мен). 

А аз за педофилите не говоря, а за еднополовите двойки! Те могат да се борят за много неща (педофилите), но за сега не виждам да са го постигнали. Та...за неща, които може да се случат неясно кога в бъдещето, ще се тревожа като се появят сигурни сигнали, че нещото ще се случи. 

преди 9 минути, Bubbles написа:

ами достатъчни са 200 подписа за да станат нормални

Цитат

На 15 декември 1973 г. се провежда гласуване в Президиума на АПА. От нейните 15 членове 13 се изказаха в подкрепа на изключването на хомосексуалността от списъка на болестите. Редица специалисти събраха необходимите 200 подписа за провеждане на референдум по този въпрос. Гласуването се провежда през април 1974 г. От малко повече от 10 хиляди бюлетини 5854 потвърдиха решението на Президиума, а 3810 не го признаха. В резултат на това терминът "хомосексуалност" замени първоначалното понятие за "нарушение на сексуалната ориентация"

https://ru.wikipedia.org/wiki/Американская_психиатрическая_ассоциация

пп

ку некой ми направи свирка, с две ръце ще гласувам за него

преди 18 часа, Anneliese написа:

Кое искам? Само не казвай, че е утопия!

Просто искам да живеем в нормален свят без идеологии и без предразсъдъци. Постижимо е!

То това си е баш утопия дет го искаш и не е постижимо

преди 8 часа, Bubbles написа:

Спокс, ся Кирчо, Кокорчо и кака ти Кури като ти натресат инстанбулската конвенция, ще ги пратиш и тях на стадиона за разстрел.

Ааа само тая простотия да направят и вече ще има камъне и дърве

преди 9 часа, rostislaf написа:

ти си асексуална, така че нямаш права.

Отивай да си плащаш сметката към фейсбук и трай. 

Аз си мислех че е лесбийка а то се оказа асексуална :)

преди 8 часа, дръндю написа:

педофилите ще ревнат за права

Те тия и сега имат някакви права там закона за 14 годишните и секса

преди 7 часа, дръндю написа:

Не е нормален но в някои държави вече е законен

преди 8 часа, Петър Ангелов написа:

Щом закона не го преследва, значи няма проблем с него (поне за мен). 

А аз за педофилите не говоря, а за еднополовите двойки! Те могат да се борят за много неща (педофилите), но за сега не виждам да са го постигнали. Та...за неща, които може да се случат неясно кога в бъдещето, ще се тревожа като се появят сигурни сигнали, че нещото ще се случи. 

Разбира се че хомосексуализма не бива да бъде преследван от закона. И не само той. Всеки сексуален акт по взаимно съгласие, не може да бъде наричан престъпление. Това не пречи на науката психиатрия, да нарича това сексуални девиации. И да потърси и предложи лечение на "обърканите". При желание от тяхна страна разбира се. А на ненауката политика, трябва да и се забрани да се заиграва с правата на болни хора. Болния трябва да бъде лекуван, а не да се кефим на агонията му. Децата на хомосексуалните бракове са масово наркомани, без никакви ценности. И самоубийци също. Защото получават възпитание от психично болни хора.

преди 2 минути, Лудар написа:

Децата на хомосексуалните бракове са масово наркомани, без никакви ценности. И самоубийци също. Защото получават възпитание от психично болни хора.

Някакъв достоверен източник за това твърдение?

• Автор
преди 1 час, JKirilov написа:

Някой да знае защо се използва думата Pride? Че я и побългарихте вече...:angry:

Питай шаренките. Думата е част от техния речник.

преди 7 часа, JKirilov написа:

Някой да знае защо се използва думата Pride? Че я и побългарихте вече...:angry:

Тук има някакво (частично задоволително) обяснение за произхода на думата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.