Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откъде да взема кредит от 500 лева?

Featured Replies

преди 1 минута, vallakvallak написа:

Това е проблема. Ако попитам реален адвокат, той ще каже дай пари. Аз живея в България и имам българска заплата при българска инфлация. Това "дай пари" не ми е много приятно да го чувам, все пак заплатата ми не е английска.

А адвоката, къде живее? Или не е учил маса години, за да стане юрист - в частност адвокат? Не е специализирал, не е вършил години "черната" работа в някоя кантора.....

А, за заплатата...какво да ти кажа - радвай се, че с този акъл, изобщо някой ти дава някаква заплата

• Автор
преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Ти сериозно ли? Я слез на Земята! Дори не можеш да си представиш колко е лесно

Е, да има и такива....дето никой не ги иска....

Защо да ме гонят? Аз си гледам работата, върша си я добре, и те ми симпатизират, шевовете ме харесват. Аз съм сериозно момче, което си гледа работата, без да се лигави и да има претенции, като другите, които ги изгониха.

Не, че никой не ги иска... просто по големите фирми подбират хора по изключително стриктен начин, и няма как някой случаен да каже "добър ден" и да бъде нает. Аз знам как стават нещата. Дори и да й трябват работници на фирмата, пак е много малко вероятно да наемат някой, който не познават...

преди 2 минути, Kolev71 написа:

Аз не съм против никой от Вас, присъстващите в този форум. Чюдя се само как някои могат да споделят във някакъв форум неща, които лично го касаят и търсят помощ от форум, наместо както е неговият случай - от адвокат или съдебен изпълнител. Това са съвсем сериозни въпроси касаещи едно семейство или член от него и не е тук мястото за въпроси от такъв характер. Във форума нито има адвокати, които отговарят на такива въпроси и най малкото ако има, съм казал как процедират. Казваш му "Добър ден" и следващото което ще чуеш от юриста е  - всичко следващо питано от Вас - струва пари.

Че ти си бил готов бре. Защо тогава пускаш тема, след като имаш връзки? Влизаш в банката, сядаш на стола и казваш на служителката. С връзки съм, за да не си губиме времето напразно, така че ми дайте посочената сума от мен и всеки по пътя си! Майка ми е еди коя си. Не се излагай да пишеш това поне тук, пред хиляди посетители.

• Автор
преди 6 минути, Симеонова написа:

Аз те разбирам. Искаш някой да ти напише алгоритъма, нали? Отиваш там и там, попълваш това и това иии ... пей сърЦе и ние с тебе, нали? И колко е платил за гяволъка, евентуално, да не се метнеш!

Да, точно това. Бих искал да ми бъде обяснено стъпка по стъпка какво да правя. Аз нямам опит в сферата на правото, затова ми е нужно обяснение от някой, който има опит.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

А, за заплатата...какво да ти кажа - радвай се, че с този акъл, изобщо някой ти дава някаква заплата

Заплатата е между 900 и 1200лв, според зависи колко работя. То е на надник. За мен това не е заплата, а базов доход, колкото да не умреш от глад. Аз бих искал заплатата ми да е 100-200 бона и да съм много богат и да имам всичко.

преди 7 минути, Kolev71 написа:

Че ти си бил готов бре. Защо тогава пускаш тема, след като имаш връзки? Влизаш в банката, сядаш на стола и казваш на служителката. С връзки съм, за да не си губиме времето напразно, така че ми дайте посочената сума от мен и всеки по пътя си! Майка ми е еди коя си. Не се излагай да пишеш това поне тук, пред хиляди посетители.

Аз съм с връзки във фирмата, в която работя. Фирмата не е банка. Аз не работя в банка. Нямам връзки нито в банките ниво в офисите за бързи кредити...

преди 4 минути, vallakvallak написа:

Да, точно това. Бих искал да ми бъде обяснено стъпка по стъпка какво да правя. Аз нямам опит в сферата на правото, затова ми е нужно обяснение от някой, който има опит.

Е, това няма как да станеЧ! По скоро България ще стане световен шампион по крикет.....

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Е, това няма как да станеЧ! По скоро България ще стане световен шампион по крикет.....

Защо няма как да стане? Какъв е проблема някой разбиращ да ми обясни как седят нещата? Ако аз разбирам от нещо за което някой иска обяснение, аз бих помогнал като дам това обяснение.

преди 2 минути, vallakvallak написа:

Какъв е проблема някой разбиращ да ми обясни как седят нещата?

Този разбиращ ще иска документирани доказателства и няма да ти обясни безплатно. В адвокатска кантора, ще разбереш тарифите. :)

преди 36 минути, vallakvallak написа:

Аз бих искал заплатата ми да е 100-200 бона и да съм много богат и да имам всичко.

Успех в начинанието!

ПС: Аз заплата не вземам отдавна, ама пак си купувам каквото искам - вкл. и разни гевезелъци......ама съм бачкал на 3 континента

преди 41 минути, vallakvallak написа:

Работодателя няма как да ме махне, защото съм с връзки. Работодателя е много близък приятел на братовчеда на майка ми. Майка ми говори с братовчед си, който после говори с близкия си приятел да ме назначи.

Аз съм уреден в сериозна фирма. В големите и сериозни фирми всички са наши и ваши, нали знаеш... По фирмите няма как де те вземат, ако някой предварително не им каже да те вземат. Просто ще ти кажат, че ще ти се обадят след като си оставиш СВ-то, но никой няма да те потърси.

Лошо няма че си пуснал тема да питаш за нещо си това е напълно нормално. Но да искаш отговори, на които няма как да получиш, тук точен отговор е абсурдно. Както си написал в началото на темата, ти трябват 500лв незная от кой град си и това не е моя работа и не ме интересува. Но както сам знаеш в всеки един град има адвокати и в твоя град има адвокати може да са 2ма 3ма или 5ма да кажем но има. И дори примерно да не знаеш кои, са адвокатите в твоя град винаги, можеш да попиташ някой приятел или познат а защо не и да намериш информация в нета.Един адвокат само за консултация ще ти вземе макс 50лв не ме питай откъде знам това. Живях година и половина с адвокатка и горедолу са ми ясни тарифите на адвокатите. А относно задължението си което искаш да покриеш, ти можеш да си го покриеш и без заем но всеки сам знае себеси най добре на какво дередже е и да ли му позволяват възможностите да го стори. Другото което ми направи впечатление си написал аз работя в тази фирма с (връзки) То лошо няма да работиш където и да е с връзки, но моя съвет е него пиши това в други, теми или форуми. Защото като голям човек мисля че много добре, знаеш какво може да си помисли отсрещната страна. А също така тук незнаеш кой те чете, да ли някой приятел познат роднина или някой, от работодателите. Все пак няма как да знаеш какво ще си помислят или каква може да им бъде реакцията от прочетеното.

преди 49 минути, Kolev71 написа:

Направо ша го пуснат в трезора да си вземе каквото и колкото му трябва.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Направо ша го пуснат в трезора да си вземе каквото и колкото му трябва.

Даже си е взел вече, ма още не го е оценил. Нищо, ще порасне, някой ден, де! 

преди 1 час, vallakvallak написа:

Аз съм уреден в сериозна фирма. В големите и сериозни фирми всички са наши и ваши, нали знаеш... По фирмите няма как де те вземат, ако някой предварително не им каже да те вземат. Просто ще ти кажат, че ще ти се обадят след като си оставиш СВ-то, но никой няма да те потърси.

Ако фирмата е толкова сериозна, че да търси хора с връзки, а не с умения, нормално е да не те вземе, ако не си вътрешен човек. Покажи знания и умения и ще те вземат навсякъде, където са нужни такива хора, а вярвай, има много такива места, където ще си струва да работиш повече, отколкото във връзкарска фирма.

• 1 месец по-късно...
на 17.12.2021 г. в 18:25, Гости Симеонова написа:

Ако крия нещо е заради гладните хиени или VIP персони, които освен да плюят и злорадстват тук, нищо друго не умеят. 

А га яде кифтета ни рива……А я си помисли да ли ти първо не си плюла и злорадствали по другите. В живота и в природата има едно нещо мойто момиче се нарича равновесие. Шоуто на чужд гръб е сладко, ама после като се изкарат и твоите кирливи ризи ревеш. Има една мъдра българска поговорка: Да бе мирно седяло не бе чудо видяло.

на 17.12.2021 г. в 18:59, bootlicker написа:

Защо да ме гонят? Аз си гледам работата, върша си я добре, и те ми симпатизират, шевовете ме харесват. Аз съм сериозно момче, което си гледа работата, без да се лигави и да има претенции, като другите, които ги изгониха.

Не, че никой не ги иска... просто по големите фирми подбират хора по изключително стриктен начин, и няма как някой случаен да каже "добър ден" и да бъде нает. Аз знам как стават нещата. Дори и да й трябват работници на фирмата, пак е много малко вероятно да наемат някой, който не познават...

Ако те е шубе от мутряги, търси други начини за набавяне на тия средства. Защото всяка една кредитна институции в България разполага с едни момчета с големи бицаги и бухалки в ръцете. Самите кредитни институции са мошенници, защото там дават кредит на Гошо с вложените пари на Пешо. Нямаш ли брат или сестра да ти ударят едно рамо. Все пак 500 лева не е кой знае каква голяма сума. Другия вариант е да поискаш от работодатела и да му я върнеш на няколко вноски например.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.