Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задънена улица

Featured Replies

Здравейте! Момче съм на 14 години, 8клас, нов клас, ново училище. Ппц съм срамежлив и не говоря много с момичетата. Но се опитвам да се откроявам сред другите- облекло, характер и др. Още от началото като се запознах с момичетата, едно от тях ми направи силно впечатление. Красива, земна, положителна. Не е като останалите момичета да се чувстват като царици и момчетата да им бъдат поданици( мисля че ме разбрахте). Та, трябваше ми време да опипам почвата. Сега, към декември месец почнах малко повече да я развеселявам, като цяло да си говорим. Изчетох много форуми, при мен беше "мечка страх- мене не". Не можех да чакам, мислих постоянно за нея, бях влюбен. Бях измислил план, тъй като тя постоянно е около момичетата, в часа по фвс, да отида до съблекалнята и да й оставя бележка. В бележката пишеше, че искам да се видим насаме в парка и да поговорим за макс 5 минути.Е, стане де. Разликата беше, че беше освободена и направо й я предадох. Свърших часа, аз за макс 5 Мин бях преоблечен. На излизане вече си погледнах телефона и видях че ми е писала. Приятелка я е посрещнала и днес нямало да може. На другия ден(беше събота междругото) някъде към 23:30 й писах. Е сега, беше ми скучно, и да знаете как е. Питах я какво прави, вика нищо особено, ииии...тогава дойде въпроса какво искаше да ми кажеш. Е тва беше като гръм от ясно небе. Обясних й че я каня на среща, исках да се опознаем, почти нищо не знаех за нея и да. И тя включи турбото, като се сети накъде бия. Каза ми че не съм лош. Писа ми, че не иска нищо повече от приятели/съученици/познати. Иии че си има приятел. Не знаех какво да кажа. Исках да замажа положението, като че е повече момчешки клас и момичета и момчета мн мн не си говорят. Не знам в задънена улица съм. Моля, помагайте!

Ами тя просто няма същите чувства като теб. Нормално. Никой не може да ти помогне. Тепърва ще има да страдаш и да се включваш постоянно.

Ами просто бъдете приятели. Ще дойде и твоето време. По принцип момичетата търсят по-големи момчета. Техните връстници не са им интересни. Останете си приятели, говорете си. Може да дойде момент в който ще и омръзне сегашното и гадже и като приятел по лесно ще я свалиш. Пусни се по течението и не прави драми, ще дойде и твоят момент. Ще има и други момичета. Живота е пред теб.

Ами казваш ок и продължаваш напред, на тия години имаш да видиш тепърва още много от тоя свят.
Старите хора казват : Целувка, милувка и после ритник, това е любовта на всеки на всеки ученик. ;)

преди 3 часа, forrydorry738 написа:

Здравейте! Момче съм на 14 години, 8клас, нов клас, ново училище.

Ми той и моят синковец е на 14 г и половина, ама пустите закони не дават да се гушкат преди мацето да е станало на 16 г. Иначе може да стане многоооооо опасно за момчето, щото това момичетата са под закрилата на всякакви социални работнички, психоложки и съдийки. Като ѝ шляпне два шамара бащата на пиклата и ще почне да лъже наред пред всички изброени по-горе, че тя не е искала ама той е бил настоявал и съответно ред сълзи ред сополи и всички ѝ вярват на нея.

А те на моя сами му се предлагат, за тази календарна година вече втора мераклийка и тя като тебе, иска го за гадже. Той ми я показа  на живо и аз му казах да ѝ каже, че баща му не я одобрява. 
Леле ако те набара една такава предприемчива и тебе, спукана ти е работата да знаеш.

Търси си гадже от друго училище, че това момиченцата са много отмъстителни като ги зарежеш.

Момчето не е попаднало на баща, щом той ще избира и приятелката му. Колко тъжно... 

Няма ли да му дадеш Дачията да се изфука малко? Да блесне? 

преди 2 часа, ostavime написа:

Момчето не е попаднало на баща, щом той ще избира и приятелката му.

Това да си има баща който е имал брачна агенция, (за която пишеха бг вестниците) си е голямо предимство. Аз им разбирам много повече на междуличностните отношения от всеки младок.
Давам му пари да ги води на ресторант, дебитна банкова карта съм му извадил да си е негова и му давам акъл за свалките бе. Предишната русокосата понеже като всички други пикли предпочиташе да си чати, вместо да си пусне уеб камерката и микрофона ( вероятно се крие от мама и тате). Та от началото тя му пише, пък аз му диктувам какво да ѝ отговаря. И тя клъвна на въдицата, омотахме я двамата заедно с тънка паяжина и сама се качва на влака да идва до града през лятната ваканция, щото е от едно село. А тя е 1 година по-дърта, представи си. 
Ама ти не можеш да ни разбереш нас мъжките бащи, или си против това някой зрял мъж да си чати с твоята дъщеря която си мисли, че момченцето било много надраснало възрастта си и е сериозно.

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Това да си има баща който е имал брачна агенция, (за която пишеха бг вестниците) си е голямо предимство. Аз им разбирам много повече на междуличностните отношения от всеки младок.
Давам му пари да ги води на ресторант, дебитна банкова карта съм му извадил да си е негова и му давам акъл за свалките бе. Предишната русокосата понеже като всички други пикли предпочиташе да си чати, вместо да си пусне уеб камерката и микрофона ( вероятно се крие от мама и тате). Та от началото тя му пише, пък аз му диктувам какво да ѝ отговаря. И тя клъвна на въдицата, омотахме я двамата заедно с тънка паяжина и сама се качва на влака да идва до града през лятната ваканция, щото е от едно село. А тя е 1 година по-дърта, представи си. 
Ама ти не можеш да ни разбереш нас мъжките бащи, или си против това някой зрял мъж да си чати с твоята дъщеря която си мисли, че момченцето било много надраснало възрастта си и е сериозно.

Не бе, ти просто ще си осакатиш детето за винаги, но това си е твоя избор. 

преди 2 часа, ostavime написа:

Не бе, ти просто ще си осакатиш детето за винаги, но това си е твоя избор. 

За твое сведение белгийските момичета си споделят всичко с майка си.
По едно време тя му вика, че майка ѝ е нещо като учителка в предучилищна възраст и посочва в кое учебно заведение работи. Аз му казвам да я пита за името на майка ѝ. Тя го казва и тогава следва светкавична инструкция от мен да напише:
"Обожавам майка ти, бях при нея."
Той синът ми спомен ясен за майка ѝ няма, но аз имам.
Е, след два дена оная русата му се хвали, че майка ѝ си пази снимки от всички групи деца и ѝ е показала моя Филип какъв е бил като 3 годишен. Тука му викат "Майчино училище" от тази възраст и е безплатно.
Та така мой човек, момичетата играят в отбор с майка си и по-големите си сестри, срещу момче. 
Знаеш ли как ловко го подпитваше дали знае какво ще учи след гимназията, а ?
Пита 15 годишната, а баща му на синчето му диктува да ѝ обяснява учебния процес как ще се случва в университета по икономика, все едно че е бил вече там поне една година.
Резултатът е, че момата получи разрешение от мамка ѝ да се качва на влака и да идва до града да се среща с бъдещия студент, с бъдещата голяма люксембургска заплата.

Значи викаш, ако му давам съвети на сина ми как да не изкочи колата при поледица от завоя и се преобърне в канавката, го осакатявам за цял живот, щото не го е научил сам по трудния начин да е смачкал една каруца.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Това да си има баща който е имал брачна агенция, (за която пишеха бг вестниците) си е голямо предимство.

С брачни агенции се занимават само жени бе!  Сбъркани са ти хормоните!

Имах една приятелка , която бачкаше в брачна агенция. А ми нямаше мъже колеги, дори собственичката беше жена. И по телевизията като съм гледал все жени държат тия агенции и жени работят в тях. Излез от гардероба най-после спри да се криеш!

преди 23 часа, forrydorry738 написа:

Здравейте! Момче съм на 14 години, 8клас, нов клас, ново училище. Ппц съм срамежлив и не говоря много с момичетата. Но се опитвам да се откроявам сред другите- облекло, характер и др. Още от началото като се запознах с момичетата, едно от тях ми направи силно впечатление. Красива, земна, положителна. Не е като останалите момичета да се чувстват като царици и момчетата да им бъдат поданици( мисля че ме разбрахте). Та, трябваше ми време да опипам почвата. Сега, към декември месец почнах малко повече да я развеселявам, като цяло да си говорим. Изчетох много форуми, при мен беше "мечка страх- мене не". Не можех да чакам, мислих постоянно за нея, бях влюбен. Бях измислил план, тъй като тя постоянно е около момичетата, в часа по фвс, да отида до съблекалнята и да й оставя бележка. В бележката пишеше, че искам да се видим насаме в парка и да поговорим за макс 5 минути.Е, стане де. Разликата беше, че беше освободена и направо й я предадох. Свърших часа, аз за макс 5 Мин бях преоблечен. На излизане вече си погледнах телефона и видях че ми е писала. Приятелка я е посрещнала и днес нямало да може. На другия ден(беше събота междругото) някъде към 23:30 й писах. Е сега, беше ми скучно, и да знаете как е. Питах я какво прави, вика нищо особено, ииии...тогава дойде въпроса какво искаше да ми кажеш. Е тва беше като гръм от ясно небе. Обясних й че я каня на среща, исках да се опознаем, почти нищо не знаех за нея и да. И тя включи турбото, като се сети накъде бия. Каза ми че не съм лош. Писа ми, че не иска нищо повече от приятели/съученици/познати. Иии че си има приятел. Не знаех какво да кажа. Исках да замажа положението, като че е повече момчешки клас и момичета и момчета мн мн не си говорят. Не знам в задънена улица съм. Моля, помагайте!

Минавай на следващата!

Ако толкова ти е на сърце бъди по-настоятелен. И мойта първата беше от даскало, ама вече в техникума. Първо си бях харесал една от село с ангелско личице, ама и тя беше объркана като тая твоята. Какво ли не направих да бъде моя. Сбих се с половината село заради нея, разтоварвах вагони с чували с въглища да я заведа на дискотека. Е ми не става и не става. И слава богу! Като я видях преди години във фейса, леле каква грозотия е станала…. Един пърделник като деференциал на татра, паласки, двойна гуша… Живее на село и копа кромпири. Ръцете и загрубели като на доячка от ТКЗС-то. Казах си господ си знае работата…. Всяко зло за добро… 

Горе главата и от мен да знаеш: У вас може хляб и лютеница да ядеш, на улицата трябва да си с клечка за зъби в устата.

преди 28 минути, Христофор_първи написа:

С брачни агенции се занимават само жени бе!  

Ама те жените не могат да си направят сами интернет сайт на който да качат 250 профили със снимки да ги разглеждат мъжете.
Та си трябва мъж за сайта братче.
За кандидатките нашенки безплатно записването, щото то това от нашенка да вземеш 5 стотинки за нещо ще е някакво чудо не виждано.

А тези брачни агенции работещи без интернет сайт по старата методика, са различен бизнес модел. Там си трябват точно жени за да убеждават или по-точно будалкат жените да си платят наравно с мъжете за записването. Цените са записването там са много по-високи, щото трябва да я навиват всяка плахо влязла в офиса на агенцията , че приказният принц и той ще дойде с Ролсройса да се регистрира точно там и точно следващия месец и ако тя не е записана, той няма да си я избере, разбираш ли.

на 19.12.2021 г. в 16:25, forrydorry738 написа:

Здравейте! Момче съм на 14 години,

Интересно ... откъде се появявате периодично все 14 годишни?

За 14 годишен пишеш прекалено правилно, без грешки. Днешните 14 годишни е модерно да пишат на маймуница или шльокавица.

преди 7 часа, _Aumi_ написа:

Интересно ... откъде се появявате периодично все 14 годишни?

Ами появяват се фалшиви 14 годишни, щото знаят че аз имам 14 годишен син.
За раздвижване на активността на форума се появяват доста от новите теми.
Това си е така тука от години.

Не си ли забелязала че излизат реклами, ако не си ги спряла.
Е, рекламите носят доходи на сайта.
Та ако трябва и извънземни ще почнат да се появяват, ако се разбере че на някой му се пише на тази тема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.