Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПОДПИС върху бял лист хартия

Featured Replies

какво може да стане ?

преди 2 часа, Banesc написа:

какво може да стане ?

В какъв смисъл какво може да стане. Я дай малко повече информация, че да не гадаем напразно.

преди 4 часа, Banesc написа:

какво може да стане ?

Много работи.И все,лоши.

Не,благодаря!

• Автор

едни 10 човека са продавали имот и когато са им плащали са ги карали да се потписват на 10 листа празни  че са си получили парите понеже имота е бил общ и понеже са 10 да се подпишат на 10 празни листа

дали е нова схема или така се продава общ имот 

преди 3 минути, Banesc написа:

дали е нова схема

Една,от най-старите.

преди 8 часа, Banesc написа:

какво може да стане ?

Много неща ! По-често срещано е подписалият се да го боли главата в следствие!

преди 1 час, adobeaa написа:

Една,от най-старите.

Навремето като работех в компютърните зали и ми идва един като носи един бял лист. На него има два печата и подпис. После вади един документ и ми казва може ли да го принтираш и нагодиш така, че печатите и подписа да съвпаднат с документа. Аз моментално го изгоних.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 5 минути, Емил Костов написа:

един бял лист

Бях постнал,една снимка.Само да покажа,на невярващите.Отне ми,30 секунди,да я направя.Сега всеки,може да си купи някакво 3в1 (за около двеста кинта)и да си прави документи...

преди 2 минути, ostavime написа:

аз предложих да се подпиша на бял лист и да ти го пратя, за да видим какво ще успееш да постигнеш с него. 🙂

Не можеш,да ме провокираш.Не се занимавам.Само ти показах.Щом си глобален,значи разбираш.А защо се правиш,на неразбрал...Е друга тема.

преди 35 минути, adobeaa написа:

Не можеш,да ме провокираш.Не се занимавам.Само ти показах.Щом си глобален,значи разбираш.А защо се правиш,на неразбрал...Е друга тема.

Аз съм преди всичко потребител на този форум. Няма връзка с модераторството и не разбирам защо изобщо го намесваш. 🙂 

Сигурен съм, че стават безброй различни измами по всякакъв начин, но това не значи, че ако ти дам бял лист с някакъв подпис, ще ми продададеш апартамента. За това казах, че сте във филм и нещата не са толкова прости, колкото изглеждат от страни. 

преди 8 минути, ostavime написа:

това не значи, че ако ти дам бял лист с някакъв подпис, ще ми продададеш апартамента.

Не бъди толкова уверен - с подходящ нотариус в Русе в един блок бяха продали няколко апартамента без знанието на собствениците - 5 години дела и чудесии. Хората не могат да си върнат собствеността

преди 8 минути, цър-вул написа:

Не бъди толкова уверен - с подходящ нотариус в Русе в един блок бяха продали няколко апартамента без знанието на собствениците - 5 години дела и чудесии. Хората не могат да си върнат собствеността

Не съм уверен, напротив, точно това съм написал. 

Цитат

Сигурен съм, че стават безброй различни измами по всякакъв начин...

Не отричам това, но със сигурност не е точно, както си го мислите. Бял лист, подпис и айдеее... 

преди 29 минути, ostavime написа:

Няма връзка с модераторството и не разбирам защо изобщо го намесваш. 

Имах в предвид,че си на "ти",с компютрите.Иди обясни на Бай Хой от Селановци,че няма нотариус Дедо Вуйчо от София.

преди 2 часа, adobeaa написа:

Бях постнал,една снимка.Само да покажа,на невярващите.Отне ми,30 секунди,да я направя.Сега всеки,може да си купи някакво 3в1 (за около двеста кинта)и да си прави документи...

То това ясно. Въпросът е, че онзи хубостник носеше лист с легални печати и подпис и искаше да направя така, че да напасна Word документа при разпечатка с този лист и да си излезе като легален документ. Е то това беше преди 25 години. Сега какви възможности има бедна фантазията :)

преди 45 минути, Banesc написа:

значи нищо не може да стане 

Три имена, егн, адрес само с 1 подпис, как да стане? Пред нотариус също трябва да се подпише.

преди 14 минути, цър-вул написа:

На разписката какво й е, м?

И то е подобен документ, основно за доказване за предоставени парични суми !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.