Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сушилня и пералня Уърпул

Featured Replies

Здравейте. Радвам се, че намерих такава тема, където да намеря и други мнения за нашия избор. На черния петък си купихме пералня и сушилня Уърпул. Признавам си, че преди това не съм чел за марката. Родителите ми имат пералня на марката и над 10 години, нито веднъж не се е налагало да ремонтират нещо по нея. Гледах при избора килограмите, ен.клас, да има инв.мотор, а сушилнята и термопомпа. Не на последно място и цената.Старата ни пералня беше Беко на много години, даже не знам и колко. Исках да я смениме заради дългите програми, които са около 3ч. за 5кг пране и забелязах, че дрехите доста се износваха от толкова въртене. Новата машина си е нова все пак. Модела е FFB 9458 WV EE. Доволни сме, има всякакви темп. за настройване, дисплей, голям капацитет и важното е, че не върти по 3-4часа Цената и беше към 700лв, но с отстъпка и доп. още една служителска я купихме за 550лв.
Сушилнята е модел STU92E EU. Пак ще повторя, че е с инв.мотор, икон. клас А++, термопомпа, голям капацитет. Първа ни е, досега вкъщи не сме ползвали, но зимата трудно съхнат дрехите и е удобство. Цената и беше близо 1200лв, но с отстъпките успяхме да я вземем на 850лв. Бюджета ни горе долу беше толкова. Нямахме възможност над 1000 или 1200 за промоционални Горение, Бош или АЕГ, а за Миеле да не говоря За тези пари гледах, че има само Шарп, Канди, Финлукс, Хотпойнт, все марки, които не съм ползвал, а и гледахме да е уж на малко по висока цена и да е с добри екстри. До тук добре, доволни от уредите, жената в един дамски сайт е питала за уредите, дали са добри и беше много разочарована. Марката била боклук, най ниския клас техника, била дъното, съсипвала дрехи и всичко най гадно. Една седмица рев, сълзи, не питайте. Вече не може и да ги смениме. Аз не мисля, че уредите са чак толкова лош избор и затова реших да изкоментираме по мъжки и да и покажа, че със сигурност избора може да не е отличен, но в никакъв случай не е и лош. Имат и 6 години гаранция и 10 на мотора.Много ще съм благодарен на всеки, който отдели малко време да разгледа моделите и да напише няколко реда какво мисли.Като се замисля така или иначе за бюджет около 1500-1800 лв нямаше как да вземеме 2 уреда и да са топ марките. Пък тези с всички намаления и доп.отстъпки излезнаха с 1/3 надолу от цената си.Благодаря ви и Весели празници http://hardwarebg.com/forum/images/smilies/standard/smile.gif

20211224_011438.jpg

преди 6 часа, musicmania написа:

Марката била боклук, най ниския клас техника, била дъното, съсипвала дрехи и всичко най гадно.

Глупости.

Марката е една от най-големите и известните в света. Работил съм в 4 магазини вериги за техника, и сме продали хиляди от тях. Друг е въпросът, че (като всички останали марки) производството е диференцирано по региони. И бройките за България се произвеждат в страни от региона - Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния и Турция. Където качественият контрол е позанижен (меко казано) .

Имате си гаранция - производствена и търговска, осигурен сервиз, ползвайте си уреда, и обръщайте по-малко внимание на глупостите по форумите. Като искате да сте сигурни за дрехите си - прочетете внимателно упътването. Защото те могат да бъдат съсипани и от неправилен избор на програма (например), а не заради марката, написана върху уреда.

на 24.12.2021 г. в 6:42, Rudy M. написа:

Глупости.

Марката е една от най-големите и известните в света. Работил съм в 4 магазини вериги за техника, и сме продали хиляди от тях.

Глупости са това, което си написал! Продал си хиляди, защото баламите никога не свършват. Как беше ония лаф: Гъби и балами не се садят, те си никакнат сами!

2,5 години имах Уърпул. И започна да къса и рязко да износва дрехите. Директно на боклука въпросния Уърпул. В първото ми жилище купих най-ефтината нова пералня в града. Беше някакъв мега нисък клас на индезит, изкара 5г. Разбира се, не всеки разполага с бюджет за Миеле или за среден или висок клас на Бош. И тук има такива хора. Впечатлениета са ми, че те предпочитат втора употреба рециклирано Миеле от фирма с гаранция от колкото за същите пари нова загубена марка, където качеството и е под съмнение.

• Автор

Пералня или сушилня? Индезит и Аристон са едно с Уърпул. И трите ги дават с едно и също ниско качество.

Уърпула е жмел. Но ползвайте я със здраве, до когато изкара и така.

преди 6 часа, musicmania написа:

Пералня или сушилня? Индезит и Аристон са едно с Уърпул. И трите ги дават с едно и също ниско качество.

Тъй ли?  И кой ги дава.? Форума на мамите ли?

Глупости.Уърпул се позиционира като среден клас и малко над него перални и въобще в битовата техника.

Категорично качеството е по-високо от Индезит, Аристон, Горение, Канди, Беко, Финлукс, Самсунг.........

В продължение на години пускаха перални с 6години гаранция.

• Автор
преди 2 часа, badr написа:

Тъй ли?  И кой ги дава.? Форума на мамите ли?

Глупости.Уърпул се позиционира като среден клас и малко над него перални и въобще в битовата техника.

Категорично качеството е по-високо от Индезит, Аристон, Горение, Канди, Беко, Финлукс, Самсунг.........

В продължение на години пускаха перални с 6години гаранция.

Еха, това малко ме зарадва. Ще си ги ползваме засега, така или иначе по голям бюджет нямаше как да се отдели за по висок клас :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.