Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми със Skoda Octavia II

Featured Replies

Поста ми не бе насочен към Вас, а към преждеговорищия, аз съм изказал мнение на база на опит от 30 години стаж,което не означава,че съм прав.

• Автор
преди 6 минути, fitterman написа:

Поста ми не бе насочен към Вас, а към преждеговорищия, аз съм изказал мнение на база на опит от 30 години стаж,което не означава,че съм прав.

Опита си оказва доста голяма значение, само това мога да кажа 👏

• Автор
преди 30 минути, fitterman написа:

Всъщност ако се абстрахирате от факта, че имате някаква грешка в компютъра на колата, от какво се оплаквате?

Няма странични шумове по мотора. Единствените два проблема, които се появяват от време на време (невинаги) са вибрациите по време на каране при загрят двигател (при смяна на предавката на автоматика от 1-ва на 2-ра, точно тогава се получава единствено тази вибрация на предницата на колата, оттам се усеща) и това "изръмжаване" при първоначално палене на двигателя. Други оплаквания по колата засега поне няма.

преди 11 часа, TheFallenOne написа:

Така, говореха все едно не им се занимаваше. Директно казаха скромната сума от 1400 лева за подмяна на ангренажен комплект. Защо ангренаж не ми стана ясно.. Възможно ли е проблемът да идва от несмяна на ангрежаж? Защото той не е сменян. Двигателят не знам дали е с верига или ремък. Или и с двете.

Ще прощавате, но пишете глупости. Осъзнавате ли го?! 

Вие ли се шегувате или с Вас някой се е пошегувал?! 

• Автор
преди 6 часа, dioib написа:

Ще прощавате, но пишете глупости. Осъзнавате ли го?! 

Вие ли се шегувате или с Вас някой се е пошегувал?! 

Ако бяхте свидетел на разговора, който проведох с Еуратек, докато ми връщаха ключовете за колата, щяхте да си върнете думите назад. Явно те са решили да се пошегуват. Може би аз съм попаднал на такъв "обяснител читав" от представителството. Реших в такава ситуация, че ако го мързи да обяснява човека за даденият проблем и пъче и охче като му кажеш да сменят некоя крушка...Защо въобще да се занимавам с този сервиз? Не разбирам! Но му личи на човек, когато не му се занимава да обяснява и да говори. Не бяхте там, че да кажете "Абе тоз тука кви глупости ги пише. От Еуратек да не му дадат адекватно обяснение и решение? Глупости!"  Със сигурност има и случаи, при които си вършат работата и решават проблемите, но явно при мен не беше точно така. Какъв е смисълът да си измислям? Поне ако ще давам пари на тез хорица - да обяснят адекватно проблема и какви са решенията за него! Вие откъде сте сигурен, че те са си свършили работата прелестно? Аз, ако бях доволен от тях, щях да напиша "Евала на Еуратек, много добро обяснение, много бърза реакция, много добре си свършиха работата, дадох ги с кеф тия пари". Да, ама не!  Вместо да се атакуваме за такива глупости кой каква простотия е написал и дай да го хулим и да му се подиграваме, е добра идея да земем да си помогнем! :) 

преди 4 часа, TheFallenOne написа:

Ако бяхте свидетел

Ч, ако бях жена сега нямаше дА  обръщам внимание!!

Ти си ЧовекъТ който не е доволен от тази марка!!

ПродАЙ )IA автомобила и си вземи който на теб ти е гот!!!

п.п. Плати си, че си взел на ниска цена 'Некачествен" автомобил!!! = Купи ди "Мерцедес!"!! = Нямаш грижииии ... !!!

• Автор
преди 3 часа, dioib написа:

Ч, ако бях жена сега нямаше дА  обръщам внимание!!

Ти си ЧовекъТ който не е доволен от тази марка!!

ПродАЙ )IA автомобила и си вземи който на теб ти е гот!!!

п.п. Плати си, че си взел на ниска цена 'Некачествен" автомобил!!! = Купи ди "Мерцедес!"!! = Нямаш грижииии ... !!!

Нямам думи на какво съм свидетел! Къде съм казал, че не ми харесва марката? Като не ти изнася - не отговаряй на постовете. Какъв ''Мерцедес'' какви пет лева. Какво общо има това с главната тема? Ама нали Бай Ганьо треа да се изкаже...

преди 20 минути, TheFallenOne написа:

Къде съм казал,

Вие не казвате, а споделяте негативизъм свързан с въпросната марка автомобили. 

Бе Ви препоръчано, и аз даже повторно форумъТ в който да получите адекватни отговори, НО Вие продължихте с глупостите. 

Определено е с умисъл. след като почнахте с разпределителния вал, който определено не знаете какво е и стигнахте до смяна на скоростна кутия където бил някакъв "несменяем ремък" щото бил "автоматик" автомобила.

Определено пишете глупости, а не казвате такива.   Затова и си позволих да "кажа", че или се шегувате или с Вас са се пошегували, НО виждайки наглостта Ви, то явно се подигравате!!!

преди 9 часа, JKirilov написа:

Защо бе?

Защото съм ползвал услугите на оторизирания сервиз и знам как се отнасят към клиента. 

И друго: Не се знае как е обслужван автомобила през изминалите години. Кой и как?! 

Да му повярвам, че само оторизирания сервиз е пипал .... :) не мога!!! 

Вероятността да го "пускат по пързалката" е голяма, защото е определен типаж. 

Моя двигател е същия, т.е. добре знам колко струва обслужването. Скоро го обслужих на 125 000 км. 

По отношение на грешката и споменатата сума: Знаеш ли кой е сменял ремъците, на колко хиляди е автомобила и къде са правени обслужванията?! Ако само е обслужван в оторизиран сервиз, то би следвало да е водена сервизната книжка. В тоя случай би следвало да прави рекламации и т.н. 

Или може би към мен са проявявали друго отношение, защото съм VIP?! Мъ?! :) 

Може и да му дам доверен автомонтьор, но като гледам как "хойка" при много майстори, то явно не умее да им се доверява и защо?!

Автомонтьорът е като зъболекаря ти!!! = "жениш" се и само той пипа. ;) 

Гледайки му постовете съдя, че не "уважава" автомобила си и прехвърля вината върху "калпави" майстори. 

И ред други причини имам да напиша, че "говори" глупости ... = Има нехайно отношение към автомобилите!!! По-общо казано ... 

Аз казах!!!

преди 17 часа, dioib написа:

Защото съм ползвал услугите на оторизирания сервиз и знам как се отнасят към клиента. 

И друго: Не се знае как е обслужван автомобила през изминалите години. Кой и как?! 

Да му повярвам, че само оторизирания сервиз е пипал .... :) не мога!!! 

Вероятността да го "пускат по пързалката" е голяма, защото е определен типаж. 

Моя двигател е същия, т.е. добре знам колко струва обслужването. Скоро го обслужих на 125 000 км. 

По отношение на грешката и споменатата сума: Знаеш ли кой е сменял ремъците, на колко хиляди е автомобила и къде са правени обслужванията?! Ако само е обслужван в оторизиран сервиз, то би следвало да е водена сервизната книжка. В тоя случай би следвало да прави рекламации и т.н. 

Или може би към мен са проявявали друго отношение, защото съм VIP?! Мъ?! :) 

Може и да му дам доверен автомонтьор, но като гледам как "хойка" при много майстори, то явно не умее да им се доверява и защо?!

Автомонтьорът е като зъболекаря ти!!! = "жениш" се и само той пипа. ;) 

Гледайки му постовете съдя, че не "уважава" автомобила си и прехвърля вината върху "калпави" майстори. 

И ред други причини имам да напиша, че "говори" глупости ... = Има нехайно отношение към автомобилите!!! По-общо казано ... 

Аз казах!!!

Много ми харесва, как сте завършил поста си:"Аз казах".То, хубаво сте го казали, ама не сте наясно-тука иде реч за ангренажна верига, ремъка в този автомобил служи за други цели.Относно отношението в оторизирания сервиз, ще Ви споделя един случай на мой клиент, на когото му бяха дали час за смяна на крушка на стоп за след 21 работни дни, щото я нямали налична...Така,че не бъдете толкова уверен, в правотата си.

Благодаря зя вниманието.

преди 5 часа, fitterman написа:

ангренажна верига

Видях Вашата компетентност. Наскоро ми смениха АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК + Водна помпа и т.н. = комплект е!

За крушката на стопа не ще коментирам. :) Сам си я сменям .... :) 

image.png.e62eb86e481c60e5fe703eb224583347.png

Мда .... явно трябва да снимам сервизната си книжка, за да разберете на колко хиляди се сменя въпросната ангренажна "верига" ... :) 

преди 12 часа, JKirilov написа:

Помислих, че цената ти изглежда вери хай?

Не съм възрастен, за да говоря с цени. ;) Нормално е в оторизирания сервиз цените да са по-високи. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.