Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Страна за завършил Стопанско управление?

Featured Replies

Здравейте, чух че в някои страни като Германия основно търсят инженери. Искам да ви попитам като завършил бизнес в коя страна мога да се реализирам добре в Европа?

преди 1 час, Acho5 написа:

Здравейте, чух че в някои страни като Германия основно търсят инженери. Искам да ви попитам като завършил бизнес в коя страна мога да се реализирам добре в Европа?

Какви инженери търсят? Език знаеш ли? Ама като започнете да ги пишете така наизуст?!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, Acho5 написа:

Опитай с България отначало. После ако ставаш за инженер можеш да тръгнеш и към...Скандинавия. Бате ви Бойко хубаво ви беше пренасочил, но го махнахте и сега какво ще правим?

Стой си тук, тя европата си има бизнесмени, тук нямаме. Тук куцо и сакато става бизнесмен, така че дали ставаш или не - няма значение, докато там има.

на 3.01.2022 г. в 19:22, Kolev71 написа:

Опитай с България отначало. После ако ставаш за инженер можеш да тръгнеш и към...Скандинавия. Бате ви Бойко хубаво ви беше пренасочил, но го махнахте и сега какво ще правим?

Дядо Стефане, за Скандинавието и хубави свят, само с гола диплома няма да стане. Аз имам една такава приказка, че за да стане нещо трябва предимно акъл+мускули  На времето се запознах тука с един българин завършил висше по спомени нещо свързано с бизнес. Отиде в САЩ, за две години изсулиха го. В бегето опита не успя. Замина за Германия и там са издъни. После дойде тука в Холандия и тук се издъни. Сега пак си в бегето в на майка му и баща му къщата, построена с две учителски заплати. Иначе аз си бях калпазанин в училище, три пъти изключван,  и 20 години откарах в една страна. Брачеда и той калпазин, след като завърши спортното, дуфна за за Испания и вече 32 години откара там. 

Разбира се, че именно ти можеш по добре от мен да му обясниш за всичко , понеже ти си жител на Нидерландия. Написал си му и няколко приказки за неговото евентуално заминаване където и да било. Може пък да му излезе късмета като на Белгийчето , а той дали ще те разбере какво му казваш, е друг въпрос. Щото никой няма да го пита за дипломата му, а ще го карат да превива гръб по 12 часа на ден!  Момчето на 55 години и няма един работен ден през живота си. Ама като се пенсионирал искал да има безплатни благинки и от България. А задника му не иска ли квартирант?

За двайсед години се нагледах на много бракове подобни на @Белгиеца гладната въшка иска по-лесния начин да излезе на челото. Да обаче, пак ще кажа за това равновесие в природата, за което говоря постоянно. Човек, когато има нечисти намерения към друг човек, природата си поставя нещата в баланс. Преди години много бяха тия бракове като на белгийчито на запад на мода. Само, че по-често срещания вариант беше нашенската гладна Ганка, където може само да вдига краката, да излъже някой мухльо холандец да се ожени за нея и да се уреди живот. Говоря за периода 2007г. След 14г. всичките до една са самотни майки, напълнели като свине за огояване, легнали по социалите, с депресии. Мързи ги даже да си наготвят, и те като Белжо по цял ден мажат филиите и всичките до една са с развалени стомаси. Цяла година събира стотинките за едно пътуване до България уж на ваканция. А то каква ваканция. Отива при майка си и баща си в село Аксаково за две седмици и чисти и помага на майка си в двора.Егати ваканцията егати щастието, егати живота.

За мен успех в чужбина е да живееш минимум като висока средна класа. Иначе наистина няма смисъл човек да ходи по полетата и складовете, освен ако не е временно.

В един американски форум афроамериканците се дивяха как източно европейците гледаме да се доказваме на англичаните и холандците. "За тях те (ние източноевропейците) са по-долу от имигрантите от Азия и Африка". И допълват, че единици от тях имат интерес към Източна Европа заради расизма тук. И наистина у нас са кът. Затова пък Англия е пълна с нашенци които търпят ксенофобско отношение.

• 1 година по-късно...

Малък ъпдейт - като видях колко плащат само за да се снимаш в реклама реших да последвам детската си мечта и да стана актьор (всъщност модел, но ако ме забележат може и актьор да стана) на моята възраст. Че аз за 700 евро работя цял месец превит на компютър, съсипвайки си очите. А има и реклами за клиенти, които плащат по доста повече - 1000 до 5000 евро. Ако е голяма рекламна кампания може да достигне 10 000 евро общо с хонорарите при всяко използване на снимките ти. И всичките тези пари просто за да позираш и да те снимат с някакви дрехи или до нов модел кола! А и ако рекламата изисква да съм с колежка поне очите ми ще се оплакнат в красота. Никой не се интересува от образованието ти, както е и при бачкаторската длъжност, но можеш да красиш някой билборд и да казваш с гордост "това съм аз!". Моделите са анонимници повечето, но пък се оказа, че припечелват доста добре. А за каталози и реклами може и на възраст да работиш. И висиш на компютър само ако рекламираш компютри или го играеш офис пчеличка, а не всеки работен ден. Та е по-хубава кариера и от прехвалените ИТ-та дето очите им кървясали и тенът им сивкав. 😁 Само не знам как седят нещата с данъците като това е свободна професия, сигурно зависи от това в коя държава е регистрирана модната агенция. Но БГ агенциите уреждат участия само в БГ а тук рекламите не плащат много освен ако не си вече известен!

Повечето клиенти дори ти поемат пътните и хотела, та НЕ е нужно да емигрираш дори! Можеш да си живееш в БГ на село. Просто се хващаш в някоя модна агенция в Европа и пътуваш само по работа за снимки. БГ рекламите са бошлаф работа и плащат малко. Да си статист пък е съвсем безсмислено - хвърлиха ми само 40 лева за 12 часа снимки! Тя Валерия от Ергенът така прави - моделка е в Токио и се снима за какво ли не, в България си живее в Плевен.

И понеже докторът ми каза, че ако не спра с компютрите диоптърът ми още повече ще нарасне се замислих защо пък не шетам из европа на фотосесии за международни големи марки като H&M. В бонус после ако се видя на някой банер в Интернет или на билборд някъде ще ми се напълни душата. За мен това е истински успех, видим при това. Къртовския труд пред компютъра ако НЕ си ИТ никой не ти го признава, нито в БГ, нито в чужбина. Даже в една реклама плащаха 15 000 евро, дори за чужбина това са страшно много пари спрямо заплатката на офис пчелика.

Сега разбирам защо дори музиканти и хора с професия като Евгени Генчев от Ергенът се снимат за реклами. То на неизвестните модели плащат добре, какво остава ако си познат на аудиторията от телевизора.  Освен това в арт и модните среди в чужбина са свикнали с чужденци и не са такива ксенофоби като работещите в заводи и разни офиси.

В офис в чужбина бих работил само в бивша соц страна от типа на Полша, Словения, Унгария, Чехия и Словакия, защото в Словакия едва ли не на ръце ме носеха колегите и шефката. По-добри колеги са от тези, които съм имал в България дори, изненадващо и за мен. В страни от Западна Европа просто няма да е такова отношението. И пак бих предпочел ако ще е пак в офис да е кабинет в университет, защото уни преподавателите в чужбина имат дълги ваканции за разлика от офис дроновете и най-важното - повече автономия. Но и там вече им вмениха много висене пред монитори и компютри, което прави професията по-малко привлекателна за мен. Ако беше като едно време - проучване с ровене в книги и пишене на пишеща машина щеше да е различно, но екраните развалят очите повече от книгите и пишещите машини дори. И не, пробвал съм всичко - специално покрития, очила и какво ли още не. Не е за мен това да работя всеки ден на монитор.

Бил съм и в Нидерландия и в Белгия, ами имат и хубави неща (най-хубавото е свежия аромат след дъжд и чистия въздух, особено в Холандия). Но според мен Дания е по-добра и от двете. Тя природно много прилича на Нидерландия, но не е толкова урбанизирана. И Копенхаген ми се вижда по-красив от Амстердам, не харесвам паважа да е от тухли и никоя сграда почти да не е е измазана, много обрано и мизерно изглежда ниската земя. Въпреки, че е по-малка като население, то градчетата й (защото само Копенхаген е истински голям град) са някак по-разнообразни от холандските, които са като по калъп - еднакви плочки, паважи и сгради във всички. Копи и пейст и само Амстердам се различава, но само в централната част.

на 7.08.2023 г. в 10:40, Acho5 написа:

Малък ъпдейт - като видях колко плащат само за да се снимаш в реклама реших да последвам детската си мечта и да стана актьор (всъщност модел, но ако ме забележат може и актьор да стана) на моята възраст. Че аз за 700 евро работя цял месец превит на компютър, съсипвайки си очите. А има и реклами за клиенти, които плащат по доста повече - 1000 до 5000 евро. Ако е голяма рекламна кампания може да достигне 10 000 евро общо с хонорарите при всяко използване на снимките ти. И всичките тези пари просто за да позираш и да те снимат с някакви дрехи или до нов модел кола! А и ако рекламата изисква да съм с колежка поне очите ми ще се оплакнат в красота. Никой не се интересува от образованието ти, както е и при бачкаторската длъжност, но можеш да красиш някой билборд и да казваш с гордост "това съм аз!". Моделите са анонимници повечето, но пък се оказа, че припечелват доста добре. А за каталози и реклами може и на възраст да работиш. И висиш на компютър само ако рекламираш компютри или го играеш офис пчеличка, а не всеки работен ден. Та е по-хубава кариера и от прехвалените ИТ-та дето очите им кървясали и тенът им сивкав. 😁 Само не знам как седят нещата с данъците като това е свободна професия, сигурно зависи от това в коя държава е регистрирана модната агенция. Но БГ агенциите уреждат участия само в БГ а тук рекламите не плащат много освен ако не си вече известен!

Повечето клиенти дори ти поемат пътните и хотела, та НЕ е нужно да емигрираш дори! Можеш да си живееш в БГ на село. Просто се хващаш в някоя модна агенция в Европа и пътуваш само по работа за снимки. БГ рекламите са бошлаф работа и плащат малко. Да си статист пък е съвсем безсмислено - хвърлиха ми само 40 лева за 12 часа снимки! Тя Валерия от Ергенът така прави - моделка е в Токио и се снима за какво ли не, в България си живее в Плевен.

И понеже докторът ми каза, че ако не спра с компютрите диоптърът ми още повече ще нарасне се замислих защо пък не шетам из европа на фотосесии за международни големи марки като H&M. В бонус после ако се видя на някой банер в Интернет или на билборд някъде ще ми се напълни душата. За мен това е истински успех, видим при това. Къртовския труд пред компютъра ако НЕ си ИТ никой не ти го признава, нито в БГ, нито в чужбина. Даже в една реклама плащаха 15 000 евро, дори за чужбина това са страшно много пари спрямо заплатката на офис пчелика.

Сега разбирам защо дори музиканти и хора с професия като Евгени Генчев от Ергенът се снимат за реклами. То на неизвестните модели плащат добре, какво остава ако си познат на аудиторията от телевизора.  Освен това в арт и модните среди в чужбина са свикнали с чужденци и не са такива ксенофоби като работещите в заводи и разни офиси.

В офис в чужбина бих работил само в бивша соц страна от типа на Полша, Словения, Унгария, Чехия и Словакия, защото в Словакия едва ли не на ръце ме носеха колегите и шефката. По-добри колеги са от тези, които съм имал в България дори, изненадващо и за мен. В страни от Западна Европа просто няма да е такова отношението. И пак бих предпочел ако ще е пак в офис да е кабинет в университет, защото уни преподавателите в чужбина имат дълги ваканции за разлика от офис дроновете и най-важното - повече автономия. Но и там вече им вмениха много висене пред монитори и компютри, което прави професията по-малко привлекателна за мен. Ако беше като едно време - проучване с ровене в книги и пишене на пишеща машина щеше да е различно, но екраните развалят очите повече от книгите и пишещите машини дори. И не, пробвал съм всичко - специално покрития, очила и какво ли още не. Не е за мен това да работя всеки ден на монитор.

Бил съм и в Нидерландия и в Белгия, ами имат и хубави неща (най-хубавото е свежия аромат след дъжд и чистия въздух, особено в Холандия). Но според мен Дания е по-добра и от двете. Тя природно много прилича на Нидерландия, но не е толкова урбанизирана. И Копенхаген ми се вижда по-красив от Амстердам, не харесвам паважа да е от тухли и никоя сграда почти да не е е измазана, много обрано и мизерно изглежда ниската земя. Въпреки, че е по-малка като население, то градчетата й (защото само Копенхаген е истински голям град) са някак по-разнообразни от холандските, които са като по калъп - еднакви плочки, паважи и сгради във всички. Копи и пейст и само Амстердам се различава, но само в централната част.

Първо, от къде си сигурен, че на мъж ще плащат толкова колкото и на жена? Второ, от къде си сигурен, че за да ти дават тия пари само ще трябва да се снимаш? Повечето моделки се занимават и с друго, ако разбираш какво имам предвид. Да не си мислиш, че дядките дето са собствениците на тези частни марки и дето решават на коя/кого колко пари да ѝ/му дадат за реклама го правят в еднакви количества за всички стига само да ѝ/му харесат очите? Пълно е с момичета и момчета дето се бутат като инфлуенсъри. За актьор никакъв шанс освен ако не е за филми за възрастни и там отново не може да си сигурен, че ще взимаш колкото жените, защото и там няма липса от бутащи се млади и много загорели мъже мислещи си, че това е кратък и лесен път към пари и секс. 

на 7.08.2023 г. в 10:40, Acho5 написа:

Малък ъпдейт - като видях колко плащат само за да се снимаш в реклама реших да последвам детската си мечта и да стана актьор (всъщност модел, но ако ме забележат може и актьор да стана) на моята възраст.

large.L.gif.c3950dc6c6fdd681858beca29d17

Като се смеете кажете ми друга работа, която може да я работиш в най-различни страни в Европа без да се налага да учиш местните езици, нито да работиш с машини, на полето, да караш камион или да седиш пред лаптоп или компютър. Чакам предложения! Аз съм се снимал ТВ реклама и за една кратка реклама отнема цели 12 часа, но е интересно. То реално повече седиш и си говориш с другите през тези часове измежду снимките, има и осигурен кетъринг. Паузите са по-дълги от самите снимки. И най-важното - не си съсипваш тялото и зрението защото не зяпаш монитори (освен ако ролята не го изисква да играеш офис дрон, но дори тогава паузите са доста дълги) и не седиш нито твърде дълго прав/седнал. 15-20 минути най-много снимат и след това пак ще има почивка. Това 8 часа само с една обедна почивка да трябва да си в седнало положение зяпайки монитор или пък да си на крак не е работа, а тормоз и робия.

Идеалната работа за мен е:

• креативна
  • не е в офис, но не е и хоум офис, защото НЕ трябва да има никакви компютри и монитори
  • не включва носене на тежко, опериране с техника от какъвто и да е вид или постоянно излагане на елементите
  • предлага движение, но не твърде много, т.е. не е само на крак и да търчиш като гламав като сервитьор или доставчик, но не е и да седиш по цял ден като офис служител или тираджия
  • не е на поточна линия, в завод или на полето, нито в хотел, защото да си клиент на един хотел е по-хубаво от това да работиш за него
  • можеш да си живееш в България дори на село, а да си пътуваш по работа из цяла Европа и отвъд
  • среща те с хора от най-различни държави

Вярно е, че в модните, инфлуенсър и въобще средите на изкуството жените като по-желани от аудиторията печелят повече и имат повече работа, но те имат и по-голяма конкуренция.

Ей тоя пич е направил сигурно половината или цялата ви месечна заплата само да го заснемат как фърга камъчета край нова за тогава кола, а дори си личи, че не е първа младост:

Citroen-C5-2005-1600-18.jpg

Ето и тези двамата. И аз да работех работа, която ми доставя чисто нови коли (много от тях ги и карат, защото има и снимки в действие на автомобила) и има визуално измерим успех като тази и аз щях да се хиля като тях:

DVzN.jpg

Тези трима души (или двама, защото пича може да е същия) сега сигурно са пенсионери и определено на внуците им е много по-интересно като им показват къде са се снимали на младини, от колкото на внуците на канцеларските кариеристи дето може да им покажат неща в стил "купа за най-добър кол център агент" и това в най-добрия случай. Защото по личен опит ако напуснеш или те изгонят фирмите си искат лаптопчетата и раничките с логата обратно, нали, най-много да ти остане химилака или тефтер. Дори и най-посредствения модел и актьор има поне 1 снимка да покаже, а най-добрия счетоводител или сервитьор какво може да покаже като нещо останало му от дългите години на неуморен и гърчав труд освен развалени очи, китки с тендовагинит или подути глезени не е ясно.

И какво излиза - тези в офисите и по заводите и тировете хем се скъсват да търпят псувни по телефона или наглеенето на шефа, че не са му оправили баланса качествено (разбирайте да му прикрият кражбите), хем ако от преумора с тира пометеш няколко коли можеш и в затвора да влезеш или да се изпотрепеш. А по телефона може да те накарат да вършиш финансови измами или дори да продаваш оръжия като Желяз дето щяха да го екстрадират. Хем едно Браво нямаш, че даже и в рекламата си наемат модели и актьори да се правят на служители като Диана на вече бившата БНП Париба, която си е актриса, а не работи в офис. Ами не знам за вас, но на мен ми е обидно да нося фирма на гърба си като служител, да ме мъмрят ако закъснея и да седя по 8 часа седнал, а дори да не ме сложат в рекламата на вездесъщата банка, а да представят актриса за работеща в нея. Ако не виждате, че в капитализма само ако работиш за себе си или си модел, актьор или инфлуенсър си добре, а всичко друго е як гърч и набутвация, не знам защо спорим изобщо.

преди 56 минути, Acho5 написа:

Като се смеете кажете ми друга работа, която може да я работиш в най-различни страни в Европа без да се налага да учиш местните езици, нито да работиш с машини, на полето, да караш камион или да седиш пред лаптоп или компютър. Чакам предложения!

Ами болногледач. Вярно, работата не е приятна, но не работиш с машини, на полето, не караш камион и не седиш пред лаптоп или компютър. И езици няма нужда да знаеш, за да сменяш пелени. Камериерка в хотел също. 

Аз съм се снимал ТВ реклама и за една кратка реклама отнема цели 12 часа, но е интересно. То реално повече седиш и си говориш с другите през тези часове измежду снимките, има и осигурен кетъринг. Паузите са по-дълги от самите снимки. И най-важното - не си съсипваш тялото и зрението защото не зяпаш монитори (освен ако ролята не го изисква да играеш офис дрон, но дори тогава паузите са доста дълги) и не седиш нито твърде дълго прав/седнал. 15-20 минути най-много снимат и след това пак ще има почивка. Това 8 часа само с една обедна почивка да трябва да си в седнало положение зяпайки монитор или пък да си на крак не е работа, а тормоз и робия.

Това не е сфера, в която да се развиваш, защото днешно време рекламите ги правят инфлуенсъри. Според мен много се е изменило в послените 10 години и не може да чакаш ТВ реклами. Даже за една ТВ реклама на чипс бяха взели Чарли Танев, човек с 300 к последователи. Иначе повечето реклами са някакви рециклирани, които използват за най-различни марки в различните държави, само им сменят етикетите с компютърна графика. За да печелиш стабилно от такива реклами, те буквално трябва да валят, за да има за всички инфлуенсъри плюс статистите като теб. Най-добре почни да снимаш нещо, за да трупаш последователи и тогава ще има дъжд от предложения, защото инфлуенсърите са преди статистите. Идеалният вариант е да си интересен с нещо, например почни работа в чужбина и снимай как е там. Според мен сега точно на българите им е омръзнало да гледат родните инфлуенсъри само как рекламират кисело мляко и салони за красота в София и снимат някоя глупава почивка с ол инклузив. Може да им е интересно да гледат нещо от пристигане до развиване в самата държава. На теб изглежда ти е интересно да пътуваш. Може да покажеш нещо такова. Да се занимаваш с кетъринг в Холандия без да знаеш кой знае колко езика и да показваш интересни неща. За една година все ще дръпнеш.

Идеалната работа за мен е:

• креативна
  • не е в офис, но не е и хоум офис, защото НЕ трябва да има никакви компютри и монитори
  • не включва носене на тежко, опериране с техника от какъвто и да е вид или постоянно излагане на елементите
  • предлага движение, но не твърде много, т.е. не е само на крак и да търчиш като гламав като сервитьор или доставчик, но не е и да седиш по цял ден като офис служител или тираджия
  • не е на поточна линия, в завод или на полето, нито в хотел, защото да си клиент на един хотел е по-хубаво от това да работиш за него
  • можеш да си живееш в България дори на село, а да си пътуваш по работа из цяла Европа и отвъд
  • среща те с хора от най-различни държави

Вярно е, че в модните, инфлуенсър и въобще средите на изкуството жените като по-желани от аудиторията печелят повече и имат повече работа, но те имат и по-голяма конкуренция.

Ей тоя пич е направил сигурно половината или цялата ви месечна заплата само да го заснемат как фърга камъчета край нова за тогава кола, а дори си личи, че не е първа младост:

Citroen-C5-2005-1600-18.jpg

Ето и тези двамата. И аз да работех работа, която ми доставя чисто нови коли (много от тях ги и карат, защото има и снимки в действие на автомобила) и има визуално измерим успех като тази и аз щях да се хиля като тях:

DVzN.jpg

Тези трима души (или двама, защото пича може да е същия) сега сигурно са пенсионери и определено на внуците им е много по-интересно като им показват къде са се снимали на младини, от колкото на внуците на канцеларските кариеристи дето може да им покажат неща в стил "купа за най-добър кол център агент" и това в най-добрия случай. Защото по личен опит ако напуснеш или те изгонят фирмите си искат лаптопчетата и раничките с логата обратно, нали, най-много да ти остане химилака или тефтер. Дори и най-посредствения модел и актьор има поне 1 снимка да покаже, а най-добрия счетоводител или сервитьор какво може да покаже като нещо останало му от дългите години на неуморен и гърчав труд освен развалени очи, китки с тендовагинит или подути глезени не е ясно.

И какво излиза - тези в офисите и по заводите и тировете хем се скъсват да търпят псувни по телефона или наглеенето на шефа, че не са му оправили баланса качествено (разбирайте да му прикрият кражбите), хем ако от преумора с тира пометеш няколко коли можеш и в затвора да влезеш или да се изпотрепеш. А по телефона може да те накарат да вършиш финансови измами или дори да продаваш оръжия като Желяз дето щяха да го екстрадират. Хем едно Браво нямаш, че даже и в рекламата си наемат модели и актьори да се правят на служители като Диана на вече бившата БНП Париба, която си е актриса, а не работи в офис. Ами не знам за вас, но на мен ми е обидно да нося фирма на гърба си като служител, да ме мъмрят ако закъснея и да седя по 8 часа седнал, а дори да не ме сложат в рекламата на вездесъщата банка, а да представят актриса за работеща в нея. Ако не виждате, че в капитализма само ако работиш за себе си или си модел, актьор или инфлуенсър си добре, а всичко друго е як гърч и набутвация, не знам защо спорим изобщо.

Идеално обясняваш нещата как са в офисите, но обществото нямаше да работи, ако нямаше хора в тях и в кетъринга и камионите по автомагистралите. Искаш на мекото хляба (да си инфлуенсър), но преди това нали нещо трябва да развиеш, за да си интересен? Ако искаш да си като бабата и дядото със ситроена, които показват на внуците си "ето какво правихме с баба ти на капака на колата, за да я рекламираме и изкарвахме повече от инженерите, които са я сглобили", то трябва да пребориш наистина доста конкуренция. За една такава позиция кандидатстват много отдадени поне 1000 кифли, които ще се слагат на шефа, а ако той не си пада по жени, тогава пък ще има 1000 много отдадени мъже, някои от които склонни да спят с него. В тия среди много неща минават през чаршафите. Както казах, чичковците с парите си определят сами кой да им рекламира колата или продукта и тъй като те дават пари, а изобилието около тях е много, също така около охолния живот тънат и в разврат, опциите ти едва ли ще са по-различни от опциите на онези, които считат, че биха минали под юргана с режисьора.

За Чарли Танев от теб тук за първи път чувам за него. Може да има последователи, но сигурно са предимно дечица, а родителите решават какво да закупят обикновено. Отделно много от нашите инфлуенсари си купуват последователите.

За другото - добра идея ми даваш, но няма да е в Холандия, ще е друга страна. Аз там повече няма да стъпя.

преди 55 минути, Acho5 написа:

За Чарли Танев от теб тук за първи път чувам за него. Може да има последователи, но сигурно са предимно дечица, а родителите решават какво да закупят обикновено. Отделно много от нашите инфлуенсари си купуват последователите.

И да си купиш последователи, те ако не са реални и няма реален enagement с канала ти (да коментират и лайкват), тогава не вършат никаква работа. А ако си купуваш enagement цената става много нагоре и няма смисъл от упражнението освен ако ти самият не си вече собственик на марка и с доста кинти си решил да направиш реклама на бранда си с канал, а не да почваш отзад напред като собственик на канал, който смята тепърва да си го развива с идеята да го направи на бранд някой ден. Повечето от тия инфлуенсъри са почнали или много отдавна, или са жени, на които им е бая по-лесно, защото знаят, че мъжете винаги са гладни с очите си и експлоатират точно това.

Е аз за да имам последователи трябва да живея в друг град в България или чужбина, докато съм в София ни последовател, ни нищо ще привлека. Не ми е на късмет за работя този град и това си е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.