Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно Paypal

Featured Replies

Вчера можех да си влезна в акаунта в сайта, днеска ми дава грешка, че не може да потвърди че това съм аз. При условие че пробвам и от телефона и от компютъра. И от вссякъде ми дава тази грешка, че не е сигурен че съм аз. А емайла и паролата са ми верни. Някой да е имал подобен проблем за да помогне, тъй като имам не малка сума там ..... Или да пия едан студена вода..

Покажи точно грешката. Сигурно пише как точно искат да потвърдиш самоличността, направи ли го?

• Автор

Ето тази грешка ми дава : http://alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1641295052i.jpg

Пиша си емайла, после паролата и накрая ми казва грешна парола. Когато дам да сменя паролата, ми иска емайл адрес, попълвам го и дава тази грешка.

преди 15 минути, цър-вул написа:

Да не би някой да ти е достъпил акаунта и да е подменил данните?

Преди ден или два влизах и нямаше никакъв проблем. А и имам верификация код, който ми идва на телефона преди да влезна. Просто така съм си го направил за още защита... Само от вкъщи съм влизал и никъде другаде. Сега нито от телефона мога, нито от компютъра.

• Автор
преди 2 минути, цър-вул написа:

А като кликнеш на We can help? 

Дава ми да звънна на някакъв телефон. Звънях, никой не ми вдигна телефона.

преди 45 минути, KnoX написа:

Ето тази грешка ми дава : http://alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1641295052i.jpg

Пиша си емайла, после паролата и накрая ми казва грешна парола. Когато дам да сменя паролата, ми иска емайл адрес, попълвам го и дава тази грешка.

Преди ден или два влизах и нямаше никакъв проблем. А и имам верификация код, който ми идва на телефона преди да влезна. Просто така съм си го направил за още защита... Само от вкъщи съм влизал и никъде другаде. Сега нито от телефона мога, нито от компютъра.

Спомнете си, дали не сте получавали в електронната поща съобщение, от "уж" paypal в което да ви казват, че трябва да си смените нещо или актуализирате нещо! Тоест нещо, което да ви накара да последвате някакъв линк.

Във вашия случай има нещо, което предхожда този момент с невъзможността да влезете. 

Хубава и успешна година. Дано лошото остане в старата и всичко да бъде наред!

• Автор
преди 8 минути, Пешеходецът написа:

Спомнете си, дали не сте получавали в електронната поща съобщение, от "уж" paypal в което да ви казват, че трябва да си смените нещо или актуализирате нещо! Тоест нещо, което да ви накара да последвате някакъв линк.

Във вашия случай има нещо, което предхожда този момент с невъзможността да влезете. 

Хубава и успешна година. Дано лошото остане в старата и всичко да бъде наред!

Не съм получавал нищо подобно от пайпал или други неща. Дори и да получа никога не ги отварям или каквото и да е. Все пак там държа не малко пари който съм си сложил ако трябва да си купя нещо и т.н. :) 

Мислех си да си ги прехвърля в картата ама викам да стоят ще си купя нещо и тогава. Всяко зло за добро какво се вика. Ще олекна с една сума и ще ми е обеца на ухото. :) Важното е да сме здрави. Пари се изкарват ама здравето не се купува. :)

Пиши им на поддръжката и на мен ми се е случвало да ми заключат акаунта и след като им представих исканите документи го отключиха.

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Пиши им на поддръжката и на мен ми се е случвало да ми заключат акаунта и след като им представих исканите документи го отключиха.

Иска ми да се логна и тогава мога да им пиша. Дай ми линк от където да им пиша и може и да пробвам.

преди 1 час, Raze написа:

И аз имах такъв случай преди 3-4 години.И реших проблема по същия начин.Ама вече не им ползвам услугите, че не ме кефи бюрокрацията им.

преди 6 часа, KnoX написа:

А от браузър без настройки никакви пак ли дава грешката ?
Мен яху не ме пуска вчера от швейцарско ИП да си отворя един и-мейл, та се катерих на втория етаж от познат за тях компютър с белгийско ИП да ме допуснат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.